Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz BBéci #35139 üzenetére

    Az előző folytatása.
    Nem értem, mi a problémád? Az a Denon erősítő a belépő kategória egyik ajánlott darabja, senki nem írt, mondott róla rosszat.
    Amikor valaki ide betéved és kérdéseket tesz fel, megpróbáljuk a lehető legjobb tanácsokkal ellátni, de nem tudjuk kiirtani a gondolataink közül azt, hogy egy bizonyos minőségi szintet a belépő rendszereknek is el kell érniük. Számos topiklakó beleesett abba a hibába, hogy hitvány, vacak készülékekből állított össze rendszert, mert nem hitt nekünk, majd szerzett némi tapasztalatot és a zötyögős, sáros ösvények után rátért a helyes, sima útra. Ők most igyekeznek az újoncokat megóvni a felesleges, értelmetlen pénzkidobásoktól.
    Teljesen mindegy, mi a topik címe, akinek van némi fogalma a házimoziról, az ugyanazt fogja írni, amit itt. A "milyen házimozi rendszert vegyek"-ben sem fogja senki ajánlani a vackokat. Ha abból a bizonyos összekuporgatott összegből nem lehet normális házimozi rendszert venni, akkor vagy sztereó felé irányítjuk a delikvenst, vagy további spórolásra biztatjuk.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák