Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz gordonfreemN #1383 üzenetére

    Nem tudom, mi ez a rézfólia dolog, nálam nincs nyák, azaz igen, de csak panel, nem a klasszik megcsinált kész nyák a trace-ekkel rajta. Ha erre gondolsz rézfólián.

    A kis csövimet ilyennel raktam össze, semmi extra. Egyedül a gyantát hiányolom belőle, a régi "nem hifi" forrasztóónom :D olyan, hogy gyantát tartalmaz, azzal álom forrasztani, de ez is meglepően jó, igaz, hőfok emelve kicsit, de mivel alulról közelítek mindig páka hőfokban (pontosan az alkatrészeket védendő) + 15 éve forrasztgatok rendszeresen (gyakorlat), sima liba. Jól lehet vele dolgozni szerintem (külső gyantával), semmi gondom nem volt és a kötések is stabilak.

    Hangban szerintem semmit nem hoz, csak pszichés megnyugvás, hogy "hű, ez extra" - vállalva az Általad említett repedés stb. jelenség kockázatát, de ez sincs most, szóval kellő mennyiséget kell használni, nem sokat, nem is keveset, mikor mennyit, pontannyit ... na... szóval forrasztani tudni kell, ez meg igaz mindenféle forrasz optimális felhasználásához. De értelek, tény, hogy nem kezdő cin, ezzel totál egyetértek.

    [ Szerkesztve ]

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák