Új hozzászólás Aktív témák

  • Paxker315

    addikt

    válasz wulfi #35783 üzenetére

    Arctic Freezer P14 PWM PST ha olcsót akarsz, Arctic Freezer Bionix P140 PWM PST ha szépet. Azért a PST-s változatot írom, mert, azokat sorban tudod kötni, így, 1-etlen venti csatira ráköthetsz akár 4 ventit is elosztó-y-kábel nélkül (tkp maga a légkavaró egy y-kábel.)

    Szerintem menjen a 14-es, elfér, ártani nem árt. Vehetsz "F" szériást is (flow-légáramlás-optimalizált), de, a H200 előlap elég ngy "ellenállás", s a P pont olyan helyeken tud jól jönni& csendesebbek, mint a nyomásra kihegyezett ventik. Nekem a két fent említett ARctic ventivel& hátul 120mm-es kifúvóval AIDA alatt ~ 63 fok körül van a proci most, játék alatt ~45 körül (SotTR)(CPU 2600 1.25volt/4.0Ghz fix).

    A 4. ventit hová tennéd? mert, a felső venti szvsz nem kényelmesen szerelhető, ha valami toronyhűtőd van a procin. (igaz, én nem próbáltam, csak szemre mondom azt, hogy nehéz eset lenne. :B meg a jelek szerint a 2 előre, 1 hátra elég)

    GPU hány fokon van? Annak az effektívebb hűtésére TechJesus kifejezetten negatív nyomásos felállást javasolt, ie.: 2 kifúvó venti. És, így a ház "szívja" a levegőt alulról is, a PSU kamrán át, pont a VGA-ra. Egyébként szvsz Ryzent, főleg ITX házban "kötelező" tuningolni: nekem sokkal hűvösebb kézzel állítva, mint ha auton hagyom a feszültséget. VGA-t is érdemes, ha AMD: szintén picit alulfeszelheted. Aztán ez is tuning, csak nem overclock-overvolt. ;)

    Érdemes megnézni, mások milyen megoldásokat használtak, hátha látsz jó ötletet.

    [ Szerkesztve ]

    https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

Új hozzászólás Aktív témák