- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
Csináltam egy ideig kovászos kenyeret.Ízre sokkal jobb mint az élesztős.De időben nagyon sok amíg elkészül.A kovásszal is állandóan foglalkozni kell.Ha csak ritkán süt valaki érdemesebb az élesztős.A kovászost home office-ban dolgozóknak jó.
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
Mano66
senior tag
Sziasztok!
A G3 Ferrari -ból a 10006 vagy a 10032 a jobb vétel. Mi a különbség köztük? Kedvet kaptam tőletek az otthoni pizza sütéshez. A kenyér már jól megy. Ez se nehezebb.Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
Mano66
senior tag
Saját tapasztalat. Felejtsd el a kenyérsütőgépet. Ha elektromossütőd van sokkal jobb, szebb kenyeret sütsz mint kenyérsütőgéppel. Az enyémet oda adtam a fiamnak egy ideig avval sütöttek majd ők se használták és elajándékozták. 3-4 év használat után is azt mondom, hogy pénz kidobás volt a megvétele. Egy előnye volt amit kovászos kenyérnél nem tudsz kihasználni. Mindent beleraksz és csak kiveszed a kész kenyeret.
-
Mano66
senior tag
Szerintem NEM. Nem lesz olyan finom mint a sütőben sült. Ezt saját magamnál tapasztaltam. Takarítsd meg megadnak a pénzt. Vegyél inkább egy jó jénait kenyérsütésre. Meg egy legalább 1000W-os dagasztó gépet, ha nincs. Ennek a feleséged is őrül majd, mert tudja másra is használni. Gyökér kenyér sütéshez még ezek sem kellenek. Max 15 perc este, 30 perc reggel + a sütés.
-
Mano66
senior tag
-
Mano66
senior tag
válasz gyuszos #1181 üzenetére
A Bosch MUM sorozat 1000W-tól ajánlott vétel. Sokan használják a facebookos kenyeres csoportban. Én Kenwood-ot használok, de nagyon el szállt az ára.
Amit írtál most akciós.
[Bosch MUM58231]Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
Mano66
senior tag
A Nagyi lisztek hozzá adott "E"-ket tartalmaznak. A Szabó, Tüskeszentpéteri, Garat csak a búzából ki őrölt lisztet. Semmi íz és bel tartalom növelő! Ezért drágább az áruk is.
Ha jól emlékszem Borbás Marcsi csinált egy műsort a Szabó malomról a tulajdonosával. Rá kérdezett , hogy miért drágább a Szabó liszt mint a többi. A tulaj inkább kitért a válasz elől mert nem szerette volna minősíteni a többi malom lisztjét (volt már gondja belőle). Szerinte egy liszt akkor jó ha nem kell semmi adalékot hozzá adni és csak a minőségi búzából lehet ilyet előállítani.
-
Mano66
senior tag
Valami adalék van benne, de nem tudom mi. A riportban is beszélt róla, hogy mindent kiszednek ami használható és azt pótolják. De nem mert kitérni rá. Semmire valónak nevezte ezeket a liszteket. Kérte Marcsit ne akarjon többet tudni mert Ő már majd nem megütötte a bokáját miatta. A nagy malmok kicsinálták volna. Egy biztos nem tisztán csak búza lisztek a nagy malmok lisztjei.
Én maradok a jól bevált hármasnál. Szabó, Tüskeszentpéteri, Garat.Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
Mano66
senior tag
Ezt nem használtam még, de a Királybúza lisztet igen. Innen vettem és olcsóbb mint amit linkeltél.
[Családellátó.hu]Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
Mano66
senior tag
[cozze-pizza.hu] Megszűnt a Cozze termékek forgalmazása és a web oldalnak is vége. Egy hete néztem még akkor akciózni akarták a a Cozze 13"-at, 99900 Ft lett volna az ára. Az volt kiírva hamarosan érkezik. Ehhez képest meg bezártak.
-
Mano66
senior tag
Használ valaki ilyen [Klarstein Pizzaiolo Neo] kemencét. Vélemény róla. Az ár baráti, de nem lenne kidobott pénz érte?
-
Mano66
senior tag
Most a [Teesa TSA3231] elég jól le van akciózva a német Amazonon. Nem látom, hogy újra csomagolt lenne vagy vissza küldött.
A [noném] testvére is ami itthon 39 ezer az is jó áron van.
Itthoni [noném].Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
Mano66
senior tag
válasz tomisanzero #1726 üzenetére
Én is még csak a sütős pizzákat csinálom. Sajnos. Azért nézegetem a belépő szintes elektromosokat. A Teesa "sz.zs"-nek van meg van elégedve vele.
-
Mano66
senior tag
-
Mano66
senior tag
-
Mano66
senior tag
Múlt héten jött a csomag. Szállítás sérült a csomagolás és újra csomagolt sérült termék a dobozban. Ment vissza. Ma érkezett a csere darab. Ami már két dobozban volt csomagolva sérülés mentesen. Ennek még nem volt kibontva a gyári doboza.
-
Mano66
senior tag
válasz gergo5991 #2223 üzenetére
Hasonló arányokkal dolgozok én is csak friss Budafoki élesztővel. De én hajtogatással együtt 2 óra szobahő, majd hűtő és sütés előtt újra 2 óra szobahő. Az első 5 óra sok. Annyi idő alatt az élesztő szerintem kifejti majdnem a teljes hatását.
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJi Mini 3 Pro + Rc
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest