Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gergo5991

    őstag

    válasz Mano66 #2224 üzenetére

    kiderült a probléma, túl sok volt a hidró
    újrabucizás után süthető volt, jól sikerült.
    caputo pizzeria 62-65% hidrót szereti a legjobban net szerint
    másnap bedagasztottam 63% hidróra újabb 3 bucit, sokkal jobban odafigyeltem a dagasztásra, életem legjobb tésztáját készítettem el, igaz ez max kb a 40-50. pizzám lehet mióta elkezdtem sütögetni.
    Most jöttem rá, így 40-50 pizza után, hogy eddig nem volt rendesen kidagasztva a tészta

    úgy érzem most léptem az 1 ről a 2-re a pizzakészítés terén :D a 10 szintből :D

    nem tudom miért, de utóbbi időben mostmár a villanysütőben pizzakövön szépen megsül, barna is lesz a pizza alja.
    kb 20 percet melegítem csak felső grill sütésen, 330-340 fokot vesz fel a kő. A sütő 275öt tud max.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák