Új hozzászólás Aktív témák

  • #19482368

    törölt tag

    válasz crok #7674 üzenetére

    Bluetooth kizárt, ki van kapcsolva. Mivel nem használom. Tehát nem azt látta a McAffee.
    Amit megtalált mint új eszköz, de a hálózaton nincs, az egy Ipad készülék, és unifiSW olyan néven, mint amikor megvettem, és elsőnek elneveztem. Ezek egy vps szerver IP tiltással eltűntek. Ráadásul nem lehet hálózaton olyan eszköz, mi nincs a hálózaton. És fizikailag képtelenség hogy tudjon csatlakozni. Tehát itt már be lett húzva valami switch-nek tűnő eszköz, vagy gép. De a routeren én már rég nem látok ismeretlen eszközt. Hacsak nem olyan subnetben van, amit nem lát az eszköz. De ez az elmélet ma dőlt meg. Tehát maga a számítógép van be húzva valahova. Természetesen több gép van, de amióta észrevettem a problémát mindent külön választottam. Tehát semmilyen átjárás nincs, mert fizikailag lehetetlen. Csak pl , Ha Ipad csatlakoztatom az internetre, akkor erre van egy külön soho router, ami csatlakozik a Connect-boxra addig a pá percig. Tehát semmi köze nincs a unifi hálózathoz. Vagyis jelenleg egy laptop van a unifi hálózaton, amibe ki van kapcsolva mint a wifi, és Bluetooth. A wifi azért, mert ezen a hálózaton nincs wifi. Bluetooth meg azért, mert sose használom. Imac, számítógép, szintén nagyon ritkán megy ki az internetre, és külön eszközön. Tehát pont azért hogy átláthatóbb legyen a probléma, felderítése, ezért a többi eszköz nagyon ritkán van bekapcsolva, és használva.

    miből látod hogy "van".
    Tor hálózatokhoz való csatlakozási kísérletek.
    P2P forgalom csatlakozási kísérletek.
    Olyan programok jelennek meg a DPI-ban, amik ezen a számítógépen nincs telepítve, illetve nem is rendelkezem ilyen programokkal.
    Időnként hirtelen megnövekedett indokalatlan adatforgalom, ami le és fel töltésekben is jelentkezik.
    A McAffee olyan portokat, címeket blokkol, amiknek nem lenne szabad jelentkeznie. pl ami kissé vicces, és szakadtam meg, amikor a geatway ip címéről-ről érkezik port scanelelés és a TCP 566231 portról való csatlakozás kísérlet.Ez persze folyton változik ugyan ez a szolgáltató DNS címéről is. Vagy a google. Vagy aprohardver.hu. :D Ami lehetetlen, tehát ismét oda következtetek, hogy valaki valahogy bejön, behúz valami szar mögé, és ezzel bosszant, hogy ilyen hihetetlen, dolgokat művel. Amiket ha leírok, akkor azt mondja mindenki, hogy ez lehetetlen és biztos. ez meg az. Vagy hogy tixta hülye a srác, mert ilyen nincs, fizikailag lehetetlen. Ezt csak az látja, aki leül és a saját szemével látja. Nyugi volt már kint pár szaki, de a vége mindig az lett hogy igen, látják, de nem tudnak vele mit kezdeni. Mert ilyet még nem láttak. És gyakorlatilag ők is pislognak. Ők is tolták a wireshark-ot. de akokr pont semmi. Mikor ki lett kapcsolva, akkor meg néztük a hálózati estközön, és gyakorlatilag pár perc eltettével minden kezdődött elölről. Tudom hogy írásban nem eléggé egyértelmű, de maga a probléma se egyszerű. Csak gondoltam, hátha valaki tudja mi ez. Ha nem akkor sincs baj. Megértem ha nem érted.

Új hozzászólás Aktív témák