Új hozzászólás Aktív témák

  • siriq

    őstag

    Azert nem kell haborunkak kirobbania. Igaz, most hirtelen sok infot kap az ember ami hasznos. Az en meglatasom hogy ha valaki cisco dolgokat tanul, akkor semmi ertelme mas dologba invesztalni a penzet. (amugy a Tigaznal is egy 28xx router megy, mint fo egyszseg, belso info). Ugy latom akkor 3xxx szeriara orientalodok. Lesz meg kerdesem csak most eleg sok minden kozbe jott es nem nagyon erek ra sajna megint.
    Amugy nalam fontos az hogyha teljesen at allok, akkor lehetoleg max sebbeseggen oldjam meg a trafic flow-t . Eleg sok gep van a hazban(6-7 pc + wireless nyomtato). Mindekinek fontos hogy a megfelelo beallitasok mellett fusson. Lassan a szokasos 3 layers modon epitem fel a dolgot vegen. Most egyelore marad a core es distirbution egyben(azert annyi zsem nincs, hogy hazilag megoldam, meg ugy sem, hogy a lakotarsam voip cuccokat akar berakni. Rendes tole hogy vesz par teljesen ugy dolgot)

    Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.

Új hozzászólás Aktív témák