Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
addikt
A 4 napja linkelt FW nem jó neked?
-
[w]
őstag
ne tévesszenek meg, semmi gond az IP-címeddel, szabvány vidanetes tartomány
a gondot már észrevetted, a korlátozott szolgáltatói végpontodban nem tudsz portot nyitni, próbálj saját router-t betenni a végpont után és annak az alhálózatába kötni az eszközeidet, majd úgy porttovábbítani
(a távoli elérésbe eszköztől függően még bekavarhat, ha IPv6-os címed is van, én a biztonság kedvéért kikapcsoltatnám)
aki szerint meg a 192.168.1.x cím sokkal jobb, annak üzenem, hogy "127.0.0.1, sweet 127.0.0.1'
cmdr PETER W. VOLKOV
-
bogabi
senior tag
Miért kellene a P2P eléréhez portot nyitni? Ennek pont az az értelme, hogy nem kell beengedni kívülről a forgalmat az NVR-re, mert az NVR csatlakozik a Hik felhős platformjához és azon keresztül megy a forgalom. Ha berak egy routert, azzal sem lesz ebből szempontból előbbre, mert a P2P-hez nem kell portforward. A mobil kliens nem direktben éri el az NVR-t, hanem a szolgáltató (Hikvision) platformján keresztül, oda meg az NVR csatlakozik. Az esetleg lehet probléma, hogy a Vidanet nem enged egy modemről két publikus IP-vel kapcsolódni az internet felé (nem ismerem a Vidanetet, szóval lehet, hogy ez fals infó).
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
Fecogame
veterán
Megérkeztek a TP-Link VIGI kameráim (C340), de sehogy sem sikerül beállítanom, hogy NAS-ra mentse a felvételeket, holott a specifikációjában ott van a hivatalos oldalon.
Hogyan tudom ezt beállítani?
Persze hozzáköthetem közvetlenül a NVR-hez (Dockerből fut, tehát nem fizikai NVR), de akkor meg az a léyeg veszik el, hogy a kamera dolgozza fel a képet, és küldjön riasztást.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
4D4M
aktív tag
válasz sambenez #26202 üzenetére
Végülis ők is azt küldték meg, amit Blackmate linkelt, úgyhogy jelenleg az lehet a legújabb.
https://download.annke.com//firmware/N48PAWN46PCK/V4.71.000_230809/digicap.dav...mit teszel ma, ami holnap is számít ?
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
Van egy régi Foscam camerám (FI9803P V2), amit szeretnék lecserélni egy jobb képminőségűre. Az Ezviz H3c 2K⁺ néztem ki utódnak, de felmerült egy kérdésem vele kapcsolatban, amire nem találom a választ.
A mostani eszközöm a NAS-ra tölti fel a rögzített videokat ftp kapcsolaton keresztül, magát a kamerát pedig webes felületen keresztül lehet konfigurálni. Ez egy nagyon jó és jól működő megoldás, eddig soha nem volt vele problémám, kb. 10 éve működik probléma nélkül, de sajnos eljárt felette az idő, a képminőség már nem az igazi.
Kérdésem pedig az, hogy az Ezviz kamerája tud-e ilyen funkciót? Azaz webes konfigurálási lehetőség van-e, valamint én nem memóriakártyára, vagy NVR-re akarok rögzíteni, hanem a NAS-ra, és plusz NVR programot sem akarok a NAS-on futtatni, bár van rá applikáció, de sajnos az utolsó frissítés 2020-as és az Ezviz márka nincs a támogatott eszközök között.
Szóval meg tudom úgy oldani a rögzítést a NAS-ra az Ezviz-zel ahogy ezt eddig is tettem?[ Szerkesztve ]
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
fila
senior tag
Fűtetlen melléképületbe kellene nekem egy minimum 6 portos Poe switch. Belső helységben lenne, de azért vannak ott is mínuszok rendesen. Nem igazán találtam olyat, ami bír mondjuk -15 fokot. Tudtok ajánlani vmit?
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
Fecogame
veterán
válasz hevepapa #26213 üzenetére
Köszi, de ez sajnos nem segít azon, hogy a felvételeket le tudjam róla menteni
Visszaküldöm ezeket a TP-Link kamerákat, és veszek egy Reolink 2 Duo PoE kamerát. Sokkal egyszerűbb lesz felszerelni, menedzselni, és még kevesebb áromot is fog enni (15W vs 12W) összességében, mint 2 különálló IP kamera.
Rádásul ha vissza kell nézni a felvételt, elég csak egy kameráét
És ami a legfontosabb: a TP-Linkre rá van írva, hogy tud NAS-ra menteni, gyakrolatilag meg nem (felhívtam a supportot). A Reolink pedig tud FTP-re másolni, előre beállított időközönként.
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
hevepapa
senior tag
válasz Fecogame #26216 üzenetére
A NAS-od gyártójának a supportja nem tudja hogy lehet csatlakoztatni a kamerákat?
A kamera FAQ-ben azt írják, hogy támogatja a szabványos ONVIF protokollt és ha nem sikerül összehozni akkor a NAS supportot kell megkeresni.
De ez is érdekes lehet neked:
Hogyan használhatja a VIGI kamerákat más NVR márkákkal vagy NAS-okkal? -
fila
senior tag
-
Kami11
őstag
válasz Fecogame #26215 üzenetére
Köszönöm a választ akkor másfelé nézelődöm.
Mivel Foscam-om van már egy évtizede és tökéletesen teszi a dolgát, elgondolkodtam az új kameráján, mégpedig a Foscam V5P-n.
Van valakinek esetleg ezzel a típussal tapasztalata?A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #26031 üzenetére
WayteQ-nél azt mondták a gyártótól kell kérni a 2 év garanciát. IMILAB-tól nem is válaszoltak már kérésemre. Először azt írták, hogy az eladótól kérjek cserét, miután megírtam, hogy a szerviz azt mondta a gyártótól kell kérni, mert nálunk csak 1 év garancia van, mély hallgatásba burkolóztak. Ennek tudatában bőven megéri az Alza +3 év garanciája.
Milyen kültéri kamerát ajánlotok 20k körül? IMILAB EC3 Pro vagy IMILAB EC5-re gondoltam ha nincs jobb ebben az árkategóriában? Jó lenne ha lenne ingyenes felhőtárolás mozgásérzékelésre, de ha jól olvastam már ezeknél sincs.[ Szerkesztve ]
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Udv! 2 vagy 3 kulteri kamerara lenne szuksegem, amit elvarnek tole
1. ejszaka is lathato legyen a kep ha ranezek, telefonrol is tudjak ranezni (tavolabbi helyrol is, azaz gondolom wifis legyen)
2. talan vizallosag, de az nemolyan fontos, mert stablon ala lesz felszerelve
3. mozgas erzekelos vagy mozgas koveto (180 fokos erzekelos v mozgas koveto)Mit erdemes nezni?
Aliexpresszes kamerakkal vannak tapasztalatok? (vannak jo arban levo kamerak)
Koszi! -
Fecogame
veterán
válasz BUZZLGHTYR #26226 üzenetére
Árban elképzelés? Kell/lesz NVR? Kábelesen hozzá tudod kötni a hálózathoz? Ha nem, akkor ahova fel akarod szerelni, van stabil WiFi jel? Mérd ki telefonnal.
Egyébként mindegyik kültéri kamera vízálló.
[ Szerkesztve ]
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz Fecogame #26227 üzenetére
Árra nemtudok mintmondani,hamondjuk 2dbot valasztok, akkor a 2db 50k?! Ne legyen gagyi, azert a funkciojat tudja ellatni, legalabb azt a 3 dolgot, amit felsoroltam
Wifi es aram van neki, de ha a wifi nemlenne eleg eros, egy jelerositovel kilehet kuszobolni a problemat?
Video rogzites nemkell, eleg ha sd kartyara ment!Halozat alatt mit ertessz?
[ Szerkesztve ]
-
hevepapa
senior tag
válasz BUZZLGHTYR #26226 üzenetére
TAPO C510W?
Tudja amiket akarsz, 21e-25e közt van magyar boltokban.[ Szerkesztve ]
-
markussandor
senior tag
A gugli szerint a tipikus alsó működési hőmérséklet -10 fok, egy része -40 fokig is jó, egy részük 0 fokig.
Nem tudom, hol élsz, de nálunk évek óta nem volt tartósan -10 fok.
És azt se felejtsd el, hogy a switch melegszik is, szóval én nem aggódnék miatta.
Az én switchem is a padláson van kb 5 éve, és mivel szigetelt a plafon, télen hideg, nyáron melegben van, eddig bírja. -
fila
senior tag
válasz markussandor #26231 üzenetére
Köszi,
Közben találtam -10 foktól jó Hikvisiont 😁
A legtöbb switch amit találtam 0 foktól jó.Kb 5 éve volt több napig ilyen hideg 😁 De elengedem azt a pár fokot.
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
vacs
Topikgazda
válasz BUZZLGHTYR #26233 üzenetére
Google kereső pár másodperc alatt megválaszolja!
Ne legyünk már ennyire lusták!(^)(>.<)(^)
-
vacs
Topikgazda
-
hevepapa
senior tag
válasz BUZZLGHTYR #26233 üzenetére
3 elvárást írtál, ez mind a 3-nak megfelel. Megjegyzem: annak hogy távolról is rá tudj nézni a kamerára egyáltalán nem kritériuma az, hogy a kamera wifis legyen.
-
hevepapa
senior tag
válasz pinnacle #26240 üzenetére
Ezt nem tudom. Ha ennyire fontos szempont a videó fájl biztonsága, akkor miért nem gondolkodsz NVR vagy NAS megoldásban? Persze ez plusz költség és ha a logikád alapján közelítjük meg, akkor a tolvaj azt is elviheti. A felhős tárolás nem tudom mekkora sávszélességet és felhő tárhelyet igényel. Talán az sem véletlen, hogy elég kevés ingyenes felhő tárolás van már. MAx. pár hónap, amolyan mézesmadzagként... Az megint egy érdekes kérdés, hogy mennyire szeretnéd ha valahol távol is tárolva lenne ahol peches esetben más is hozzáférhet. De ha a kamerát olyan helyre rakod ahol nehéz hozzáférni akkor elég kicsi az esély arra hogy a pontenciális tolvaj azzal vacakol hogy létrát szerez és felmászik leszerelni.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz hevepapa #26241 üzenetére
Köszi! Mi Home Security Camera 360° 1080p és a Xiaomi C300-on megy az ingyenes felhőtárolás mozgás esetén. Igaz az utóbbin néha leáll (ilyenkor a rögzített felvételeken sincs jelezve a mozgás), csak újraindítás után működik megint. Az tényleg problémás, hogy a Xiaominál megszűnt a kétlépcsős azonosítás, de a kamera kép belépéshez kérhető 4 jegyű kód. Az talán nehezíti, hogy más nézegesse. Egyébként hallottatok már olyan panaszról, hogy a Xiaominál nincs semmi védelem a belépésnél ezért bárki láthatja a videót?
Lehet az általad ajánlott kamera nem véletlenül a legnépszerűbb. Kipróbálom majd.
Írtátok, hogy EC3 kamerámnál (egyébként ezen is leáll időnként a mozgásérzékelés) párásodás okozza a homályos képet. Lehet ezt javítani, vagy inkább újat kell venni, mert a javítás drága és úgyis be fog megint párásodni? -
hevepapa
senior tag
válasz pinnacle #26245 üzenetére
Elég sok Xiaomi kütyüm van, bár kamera nincs. Mindenesetre az utóbbi években azt tapasztaltam, hogy már messze nem igaz ami régen volt, hogy olcsón frankó minőséget nyújtanak. Nem gagyi, inkább erős középkategória. Bár ezt sem lehet kategorikusan kijelenteni, mert millió cég terméke fut Xiaomi márkanév alatt. Van ami top minőség - de az top árban is van. A Mi Home app szintén változó minőségű. Volt amikor egy frissítés után a légtisztító összes automatizált rutinja eltűnt. Szóval nagyon fontos adatokat nem bíznék rá. Persze ez egyéni vélemény. Van aki meg odavan a cégért.
-
balwee
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni kamera kiválasztásában. Beltéren lenne használva, egy gép építést rögzítenénk vele. Time-lapse videót szeretnénk készíteni, mivel ez egy több hónapot átölelő feladat lesz. A követelmény az lenne, hogy tudjon beállított időszakban (pl hétfőtől péntekig, reggel 7:00-16:00-ig) bizonyos időközönként (kb 10 percenként) fotót készíteni, később ebből valami szoftverrel összeraknánk egy time-lapset, tehát az nem elvárás, hogy feltétlen a kamera kész time-lapse videót "köpjön ki". Wifi csatlakozást is kellene tudnia, a tápellátás pedig folyamatosan biztosítótt lesz (akár hálózatról, vagy 12-24V-os tápegységgel).
Köszönöm előre is! -
balwee
csendes tag
Nem tudom már szerkeszteni az előzőt, de közben találtam olyat, ami jónak tűnik: Reolink E1 Zoom. Úgy látom ez szoftveresen tud time-lapse-t alapból, és elég jól testre szabható beállításokkal. Ha valakinek van ilyenje, erősítse meg
-
Luser2000
addikt
Szervusztok!
Expertek segítségét kérem.
Van egy ANNKE WS500 csomagom, ami 4db I51CE fix csőkamerából és 1db N48WHS NVR rögzítőből áll. Ez a rendszerem működik pár hete (bár őszintén szólva nem nagyon emlékszem, hogy hogyan lőttem be; valószínűleg a legtöbb dolgot automatikusan megcsinálta egy idő elteltével).
Ma érkezett egy ANNKE WPT400 forgatható kamera. Ezt szeretném hozzá adni a rendszerhez. Ehhez kérem a segítséget: hol, mit kell nyomni / írni / rajzolni / eltáncolni?
Nem jövök rá, nem találom, nem megy.Az NVR-t konfigurálni a saját felületén is és http:// protokollon keresztül is elérem, illetve a mobilomra fel van telepítve az Annke Vision app is. Én magam vagyok a rendszergazda mindenhol.
Remélem van köztetek Annke szakértő. Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- Samsung LED tévé eladó
- Eladó garanciális Sigma 24-70 f2,8 DG DN Art objektív Sony FE (frontlencsén néhány karc)
- Újszerű ASUS ROG STRIX 2026ig Garis Gamer Laptop 144hz Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD RTX 3050 Ti
- Galaxy Watch 5 Pro eladó
- Játékra-Munkára! izom i7/ 16GB/ 512GB SSD/ GTX 960 4GB gDDR5 VGA-s Asus Laptop!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest