Új hozzászólás Aktív témák

  • PistiSan

    addikt

    Sziasztok!

    Olvastam az összefoglalót, szeretnék egy kis útbaigazítást kérni, félelmetes számomra hogy az AHD kamerák kb a 4Mp-es felbontást tudják féláron az IP rendszer 2Mp-hez képest, érzem a kettő között a felbontásbeli különbséget, viszont ahogy a szerelhetőségről olvastam, számomra az jött le, hogy a legegyszerűbben szerelhető (és legdrágább) az az IP kamera rendszert, főleg ha beépített POE-s NVR-t veszünk hozzá.
    UTP kábel krimpeléssel semmi bajom nincs, meg tudom csinálni, ha jól értem, akkor kell egy POE-s NVR és IP kamerák, ezeket közvetlenül kell 1db utp kábellel össze kötni, és semmi más nem kell a működésükhöz, (hdd a rögzítéshez nyilván kell) illetve ebben az esetben nem lesz zajos a kép, egy csomó szerelési hiba alapból nem követhető el.

    Hikvision eszközöket néztem, ha jól látom azokra 3 év garanciát vállal a gyártó cég, rengeteg webshop árul ilyen eszközöket, én ki néztem egyet, onnan linkelek be 2 készüléket.

    [Hikvision NVR rögzítő - DS-7604NI-K1/4P]
    [Hikvision NVR rögzítő - DS-7108NI-Q1/8P]

    A második rögzítő nem 4, hanem 8 kamerát kezel egyszerre, nem értem miért lehet olcsóbb akkor, ha dupla annyi kamerát el tud látni táppal, egyenlőre 3 kamerával tervezek, amivel nagyjából megfigyelhetőek lesznek a kritikus területek, lehet később még 1-2 fel kerül, de az is lehet hogy nem.
    Azt látom, hogy az 4 portos 8MP-ig rögzít, a másik meg 4MP-ig, ez kameránként értendő érték, vagy összesen ennyit tud a rögzítő? Valószínűleg ha ip rendszernél maradok 2MP-es (FULLHD) kameránál amúgy sem lesz nagyobb fel rakva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák