Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
85 kilón állok, mell 117cm, karok 40,2/40,4 (b/j), alkarok kinyújtva előre 29,8/30 (b/j). Fehérje helyett telefont vettem, úgyhogy marad a tömegelés.
A küzdősportolóknak hatalmas riszpekt, nálam a jobb láb éppen ki van purcantva a csonterősítés miatt. Azt hiszem, alapból érzékenyebb/gyengébb, mint a bal. Ha Markgx10 feltölti valahová azt a DVD-t, én is meg fogom nézni.
93 kilósan, mikor dagadt voltam fullra, kipróbáltam, hogy meg tudom -e tartani a testem, ha egyszerűen eldőlök előre -állas lett belőle. Most simán megy.
További jó fórumozást mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #31405 üzenetére
Csak annyi, hogy állásból eldőlök előre fekvőtámaszba; mikor 93 kiló voltam, ebből pofára esés lett, mert a karjaim nem tudták lefékezni a zuhanást -most meg le tudják, és fekvőtámasz-pozícióba esek, nem állra. Szerintem ezt minden egészséges embernek meg kéne tudni csinálni. Mondjuk 100 kiló felett talán már nem is olyan könnyű.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz macikos #31407 üzenetére
Próbáltam keresni egy ilyen filmet, de végül nem jött össze. Pedig majdnem mindegyik fenn van a gépemen.
Én nem azért gyúrok, vagy edzem a kezem/lábam, hogy hatalmas méreteim legyenek, hanem hogy egy kiválóan működő, majdhogynem bármire alkalmas testem legyen. Ez a CÉL. Csak még ehhez évek kellenek. Ha megnézzük, hogy 30 felett hány férfi ad még arra, hogy le tudjun futni mondjuk egy cementeszsákkal a hátán 5km-t, vagy át tudja vinni a hűtőjét az egyik szobából a másikba, vagy -gyerekkor rúlz- például fel tudjon mászni egy magas fára, vagy éppen a tűzlétrára fel tudjon kúszni csak a kezeivel... -ilyesmikre gondolok. Senki sem szokta nézni itt a ninja-bajnokságot? Szóval röviden az a cél, hogy ne egy tohonya zsírpacni legyek a 30-as éveimben sem, amint az lennék edzés és odafigyelés nélkül, hanem esztétikus kinézetű, klasszul működő testű, életerős ember.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Fred23 #31412 üzenetére
"Ha megnézzük, hogy 30 felett hány férfi ad még arra, hogy le tudjun futni mondjuk egy cementeszsákkal a hátán 5km-t"
miért 30 alatt hány férfi ad még arra hogy cementeszsákkal futkorásszon 5 km-en át?Senki sem szokta nézni itt a ninja-bajnokságot?
te amúgy normális vagy?vagy túl sok borsót ettél már megint
lehet neked nem a bicepszed legfelső rétege puhult meg hanem az agykérgedde ha ilyenekben gondolkodsz akkor lehet hogy jobb ha a kettlebellesek ide vagy a nem is tudom mi a másik hülyeség topicba irkálsz.
az a penene féle topic. ilyen kézenállásokat, indiánszökdeléseket meg békaugrásokat csinálnak.. csak elfelejtettem a nevét.[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
bubi92
őstag
aki még nem látta az befog szarni rajta
-
Fred23
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #31414 üzenetére
Ez csak egy példa volt. A lényeg a kiváló kondi, az, hogy az ember ne adja fel, hogy ne nyugodjon bele abba, hogy a teste már csak a tévé előtti sültkrumplizabálásra alkalmas.
A ninja-bajnokság meg egy tök jó sorozat, nem tudom, mi vele a bajod! Én szeretem nézni, mikor középkorú emberek még olyan dolgokat csinálnak, amit a legtöbb ember sosem tudna megcsinálni. Pedig csak edzés és elhatározás kérdése, hogy ki milyen testet fog birtokolni 40-50-60 évesen. Meg persze a pénz...
Ninja-warrior: ez
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
- a te hszeidhez ennél többet nem lehet hozzátenni. Ülnek és ütnek mint Markgx10
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
macikos
addikt
Woodslave:
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz kovsol #31420 üzenetére
Wood: Na ez az, ami szerintem inkább talált!
Azért megyek kevés ismétlésszámra "nagy" súllyal, mert így erősödöm a leggyorsabban; ha elérek egy számomra elfogadható szintet, akkor már a kitartásra fogok inkább rámenni!
Amit ezek a ninja-warriorok csinálnak, az szerintem állati, csak éppen túl kevés a testsúlyuk, és ezért nem elég erősek; az szerintem az igazán klassz, aki több kiló, és mégis nagyjából hasonló szinten meg tudja csinálni ezeket a dolgokat -álá crossfitesek. Szóval én "csak" egy univerzálisan használható testet szeretnék, mégpedig a lehető legmagasabb szinten. És ennek egyik eszköze a gyúrás.Szerk.: ez a backflip fájt.
Szerk2.: Snoopy kis gyakorlással szerintem össze tudná hozni. ( #31421 )[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Fred23 #31424 üzenetére
ezen az "univerzálisan használható testen" jót mosolygok. Ez tudod mit jelent? Számomra középszerűt mindenben. Lehet rá törekedni, de az emberi test qrvára nem univerzálisan használható, hanem arra használható amire trenírozod. Hiába nyomsz most 3*3-at ameddig eléred azt az erőt amit akarsz. Utána majd rámész a kitartásra és két hét múlva azt veszed észre hogy egyáltalán nem vagy már olyan erős 3-as nyomásban...
Mondjuk tényleg pártolni való célod van, bár az átlag 30-as kanapén döglő ember szintje nem nagy kihívás. De szurkolok"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Fred23
nagyúr
válasz Woodslave #31425 üzenetére
A crossfitesek pont azt csinálják, ami az én célom is, és ők úgy fogalmazták meg, hogy nem középszerűt mindenben, hanem jót mindenben, de igaz: semmiben sem kiemelkedően jót, mert az valóban lehetetlen. De mekkora dolog már, hogy valaki mondjuk 10-15 sportágban is tudna közepesen telesíteni: összességében nem ő a legjobb? Jó, ezen persze lehet vitatkozni.
Crossfites csajok: szépek
Bá: izé, nem ez a crossfit-topik?
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Fred23 #31424 üzenetére
" az szerintem az igazán klassz, aki több kiló, és mégis nagyjából hasonló szinten meg tudja csinálni ezeket a dolgokat "
azért azt ne felejtsd el hogy nem véletlen ott alakultak ezek a ninja dolgok ki. kurvára nem fogod tudni megcsinálni azt amit egy ilyen 40 kilós kisfaszi vagy egy sziklamászó ha 90 vagy 100 kiló körül vagy..
meg ja ez a cross fit ami nem jutott eszembe előbb szal abban a topicban linkelj ilyen videókat szerintem.
itt ennek van sikere: [link]youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Fred23 #31426 üzenetére
meg ehhez az univerziális baromsághoz annyit hogy mégis mit vársz? az életben senki se ember se állat nem univerzális. másban "jó" egy gorilla, másban a gepárd, másban az orosznál, másban a gyesznyó ja meg a dzsörzi of kórz
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #31429 üzenetére
de azon a ninja pályán tuti nem menne át
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Snoop-y
veterán
válasz Woodslave #31421 üzenetére
Faszom még mindig a muscle up-ot gyakorolom
Kegyetlen nehéz. Legutoljára karonként koncentrált húzódzkodásokat csináltam illetve próbáltam állásból felrugaszkodva megcsinálni a kibebaszott átlendülést. Már nem sok hiányzik hozzá
Sose voltam egy fedett figura de most kifejezetten úgy néz már ki a kezem mint egy anatómia tanszéki bábunak. Minden erem külön látszik lassan már a vállamon isSzerintem mire ezt a gyakorlatot meg bírom csinálni erőből és nem fellendülve ahogyan "sokan" csinálják a videókon addigra átváltozok valami sziklamászóvá.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Fred23
nagyúr
válasz Woodslave #31431 üzenetére
Ha 10 kiló zsírral kevesebb lenne rajtam, meg gyakorolnék úgy fél évet -vannak ezek között olyan versenyzők, akik felépítik a kertjükben ezeket a pályákat! -, akkor szerintem lenne esélyem. Atletikus testalkatom lenne zsír nélkül.
Bá: ha van is crossfit topic, oda biztosan nem járnak ilyen kedves, megértő, magas érzelmi intelligenciával bíró empatikus emberek, mint ide.
Ronnie Coleman meg igen, elég klassz; attól még tisztelem, hogy nem úgy akarok kinézni, mint ő. Nekem inkább az a Hannibal-forma kell; sokszor linkeltétek itt.
God: harminc lettem a múlt hónap végén. Ez még nem sok. 32-nél kezdődik általában csak a bepánikolás.
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz Fred23 #31433 üzenetére
"Nekem inkább az a Hannibal-forma kell"
A forma egy dolog de amit az a csávó művel az nagyon durva.
Ha az a szintű erő is kell akkor felejtsd el a csigás hátgépet meg a tricepszezek kézi súlyzóval. Tolódzkodás, húzódzkodás hátra karra + súllyal stb.
Ha sorozatban meg tudsz csinálni 20-30 húzódzkodást akkor már középszar formád leszHa csak a forma kell azt előbb eléred mert kb közepes natural testépítő ( ami a felsőtestét illeti ) Lábát azt nem láttam valószínűleg nincs is neki
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Fred23
nagyúr
-
penene
őstag
az a penene féle topic
CrossFitnek hívják.
-
Terminator17
senior tag
Így vissza olvasva a hsz eket.... elég fura nekem ez az eldőlök a karom előre leng szarság már sory de ez elég nagy butaságnak tűnik
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
macikos
addikt
válasz Terminator17 #31438 üzenetére
Miket beszélsz? Még hogy butaság? Nem, nem az! Ez f*szság!
-
Terminator17
senior tag
-
Fred23
nagyúr
válasz Snoop-y #31441 üzenetére
A megy rendesent úgy értem, hogy csinálom őket, nem úgy, hogy nagyon jól is megy. Alakulgat. Neked nem számolnék be róla részletesen, de azt azért már elárulhatom, hogy tolódzkodásban legutóbb +20 kilóval is ment néhány. A húzódzkodást valamivel kevesebbet tudom gyakorolni, és sajna súly nélkül -abban nem is vagyok még jó, de a 4x5 még megy. ( Tudom, hogy ez szar! ) 85 kiló vagyok, és jelenleg csak ennyit tudok így.
Dorien: nem tudom, de mondták már néhányan, hogy isteni személyeknél ez előfordulhat.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
Találtam 2008 febr-ban lejárt céklát. Szerintem még jó.
Rántotthús + sültkrumpli kombóhoz jó lesz. Este meg uszi.[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Terminator17
senior tag
válasz Atomgeszi #31444 üzenetére
Küzérdekű közleményt láthattunk
Amúgy meg próbáld ki,szerintem még jobb mint ami nem járt le.Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
Terminator17
senior tag
válasz BÁ Nutrition #31445 üzenetére
hát én amondó vagyok hogy 30 nál már megáll az élet utána öregedés / vénülés / aszalódás / rothadás van
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
Terminator17
senior tag
válasz bubi92 #31417 üzenetére
ez a válaszom
[ezen valoban belehet szarni ][ Szerkesztve ]
-
Márk01
tag
válasz Terminator17 #31447 üzenetére
Pedig ahogy elnézem te már fiatalon elkezdtél sorvadni.
===============================================================
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest