Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz Lootolok #43689 üzenetére

    Abban egyetertunk, hogy gumin nem erdemes sporolni. De feleslegesen se kell szorni a penzt top-top racse gumira, meg ket szettre, ha a korulmenyek nem indokoljak.
    Abban mar nem ertunk egyet, hogy ekkora diffi lenne teli-nyari hasznalat kozott, sztem annyit nem jarnak nyaralni az emberek altalaban. Inkabb azt mondanam 10-6 maximum, de inkabb kisebb az eltolodas. De mivel a teli puhabb keverek, ezert gyorsabban is kopik, szoval kiegyenlitodik kb idoben.
    Van a csaladban egy splash, 11 eves, 54e km van benne, garazsos. 6-7evesen mindkett szett kuka volt, pirelli teli, conti nyari, mindketto 6+mm minta. Most az “uj” szettek (mert nem tudtam meggyozni oket, hogy 4s kesz az idealis) 3 evesek es a teli hankook mar erezhetoen nem olyan jo, meg ket ev van benne max, a nyari dunlop is mar kemenyedett az uj allapothoz kepest. Es igy megint ket szett ujszeru mintaju gumi megy majd a kukaba, mert eloregedett. Sajnos az ujabb gumik meg hamarabb oregednek. Szoval a 7es 10 ev elettartam az egy nagyon optimista becsles, inkabb 4 es 6 ev ma a realis maximum.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák