Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    válasz Brenor #54629 üzenetére

    Csak hardon toljad a heisteket, alatta időpocsékolás. Nem túl nehezek, de érdemes hozzá 3 ember, akikkel tudod játszani, és ha nagyon nem megy, youtube végigjátszások nézegetése.

    CEO bizniszből 2 van, a ládázás (meg ne vedd, pénzkidobás!), meg a járműlopkodás, ez utóbbi hozza a nagy pénzt, de azt írtam, ahhoz, hogy ezt beindítsd, kell 2,5 millió misi.
    MC bizniszek is jók, csak rengeteg idő, mire visszahozzák az árukat, az majd később lesz jó, ha belefásultál az autólopkodás farmolásába, mert az MC bizniszek elfutnak teljesen maguktól a háttérben, ha veszed beléjük az alapanyagot. Ugyanez vonatkozik a bunkerre is. Hangár felejtős, még nagyobb pénzkidobás, mint a CEO ládaraktár.

    Én a helyedben a heisteknek ugornék neki, ahhoz csak egy 500k-s kezdő befektetés kell, az armored kuruma (úgy könnyebb is, lesz, mert csomó küldit ki tudsz pörgetni teljes biztonságban, az a kocsi teljesen golyóálló, az npc-k számára hallhatatlan leszel, amíg benne ülsz), de azt csinálsz amit akarsz.

    Ja, és a mai napig a pacific standard fizet a legjobban, ha az óránkénti profitot nézzük, még az autólops biznisz se ér a nyomába.

Új hozzászólás Aktív témák