Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    Topikgazda

    válasz Rizseslescó #1349 üzenetére

    Szia, üdv itt!

    (#1351) Badlof2k-t kiegészítem, kösz hogy beírtad:

    - Van GoGos is, de a Steamest ajánlom, mert azon több a játékos. Nem kell hozzá állandó netkapcsolat. Single player játék, de van benne Co-op lehetőség. Szezon, liga nincs, szóval bármikor vissza lehet jönni, nem leszel hátrányban semmiben. :)
    - Sokszor akciózzák, 7,5 EUR körül szokott lenni. Szerintem most megint lesz amikor jön az új kieg. Az alapjáték most 3 éves, és azért van a sok akció, mert a játék a hagyományos alapjáték+kieg üzleti modellt követi. Az FG kiegnek is követelménye lesz az alapjáték+AoM kieg.
    - Az alapjáték önmagában teljes értékű játék. Ezalatt azt értem, hogy nem a Diablo 2-3 féle fejlesztés folyt, hogy a kieg csinál belőle normális játékot. Több fejlesztő régen a Titan Qesten dolgozott, sokmindent átvettek onnan.
    - Kérdezz nyugodtan, sajnos nincs első hsz, de rengeteg infó, link felvan már halmozva, sokmindenre tudunk válaszolni.
    Alapvetően a Masteryk (class) kivételével kb. mindent vissza lehet vonni (az AoM kieggel attribútum pontokat is), ezért nincs elrontott karakter, max. még nincs megfelelő geared. :)
    Itt is vannak endgame buildek mint a PoE esetében, de általánosságban ha betartod a skillezési sorrendet, egyensúlyban vannak a resistjeid, és a cuccaid támogatják a skilleket, sebzésfajtákat, akkor boldogulsz úgy is, hogy nem rendelkezel az endgame builddel, akár Lvl100-on Ultimate fokozaton is.
    Amúgy itt többen indítottak karikat saját kútfőből és igen sokáig eredményesek voltak. Amikor meg szükséges volt, akkor elkezdték kicsit csiszolni leírás alapján.
    Remélem rátudtam világítani pár dologra, mennyivel másabb mint a PoE. Itt is van kihívás rendesen, de nem teljesíthetetlenek.

    Mindenféleképpen csak az alapjátékot szoktam ajánlani mindenkinek.
    Ha nem jön be nem buksz sok pénzt, de ha bejön, a köv. akcióban veszed megfele a kieget úgyis. :)
    A Crucible DLC is ráér. Aréna mód, nehezedő hullámokkal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák