Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • reelc

  Topikgazda

  Igen, dolgoznak keményen, a Shattered Realmból eddig 54 szint van kész, a tegnapi Grim Misadventureben írták.

  Persze, játszanék már vele :), de tisztelem a hozzáállásukat, hogy nem adnak ki kevesebb tartalmat, vagy akár félkészen, vagy teszteletlenül. A 2018 Q3 nem volt kőbevésve, és ők maguk döntöttek úgy hogy még kell idő nekik.
  Mivel indie, kiadó sem sietteti őket. Szerintem nagyon jó a kommunikációjuk a játékos közösség felé, sok cég (akár a Blizzard, akár a Wolcenesek és még sokan mások) példát vehetnének róluk.

  [ Szerkesztve ]

 • Har_melin

  addikt

  Pár kérdés a gearinggel kapcsolatban:

  - jól látom, hogy az egymás közti trade kizárólag a játék fórumának olvasgatásán és egymásnak pm-ezésen keresztül működik? Se price check se lehetőség, se semmi, mondjuk a PoE Trade-hez hasonló külső felület?

  - Ahogy elnézem, a compediumokban lévő buildek szinte kizárólag legendary cuccokból állnak. Ez trade nélkül gyakorlatilag végtelen farmolást jelent, hogy hátha véletlenül pont az esik majd be? A Crucible nélkül ennek mennyi az esélye?

  Védd a fákat - egyél hódot!

 • reelc

  Topikgazda

  - Jól látod. Általában Steamen fel kell venni az illetőt és ráírni. Megegyezés szerint más tárgyra, ill. meghatározott féle/számú nyersanyagra megy a csere. Olyan PoE féle funkciók nincsenek benne, mert ez alapvetően single player játék, de van benne coop lehetőség.
  Talán 3-4 alkalommal vettem ezt igénybe, pozitív tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban.

  - Igen, ez a játék a régi hagyományokat követi, Diablo 2/Titan Quest stb. meg kell küzdeni a felszerelésért. Szerintem ez magasan a Diablo 3 fölé helyezi. Mert nem pár %-kal jobb cuccért, meg Paragonért küzdhetsz, hanem valóban a jobb felszerelésért.

  Ha jól rémlik 3 szet van aminek ismert, kitől és hol eshetnek a darabjai:
  Dark One's Gift
  Krieg's Armament
  Lokarr's Spoils
  Majd az új kiegben lesz még egy elvileg elég nehezen kifarmolható szet.
  Tovább lesz set conversion funckió, eddig ismeretlen nyersanyag kell majd hozzá. 2 féle funkció lesz: az egyik annak a szetnek konvertál másik darabjára amit konvertálsz, a másik funkció pedig random szetdarabot ad be azonos lvl szinttel.

  Persze ott vannak a MI-ik is, azoknak is nagyjából ismert a dropja (hol és mi dobhatja), megadott % eséllyel potyoghatnak.
  Szintén hasznosak lehetnek a frakciós árusok.

  Van olyan NPC is, aki Gamblingel, csak a Diablo 2 pénzes módszer helyett nyersanyaggal.
  Illetve nyersanyagot lehet konvertálni egyikről-másikra.

  De ide is beírhatod ha kell valami, szétnézek a lomjaim között. De az is lehet másnak is megvan.

  [ Szerkesztve ]

 • reelc

  Topikgazda

  A Crucible jó farmolási hely, ha már van egy kb. maxos karid, és a Gladiator szintet tudod farmolni.

  Magában a játékban talán a legjobb farmolós hely az Edge of Realty. Kell hozzá az AoM secret quest. De ha be akarsz jutni, csaphatunk valamikor 1-2 kört ott.

  Itt írtam pár könnyen elérhető farmolós helyet.

  [ Szerkesztve ]

 • AtHoS

  nagyúr

  Hát ugye lehet úgy is nyújtani a játékidőt, hogy majd 1,5 év múlva talán kiesik amire szükséged lenne :DDD

  Mondjuk relatíve nagyobb játékosszám esetén pl. az itteni fórum is fellendülhetne a különböző trade ajánlatokkal, cucc kereséssel, bár lehet egy idő után nagy lenne a katyvasz :B

  Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

 • reelc

  Topikgazda

  Igen, de szerintem ez még mindig jobb, mint a Diablo 3-as lehetőség.
  Másrészt akit érdekel a játék, megveszi az új kieget, a fentebb említetteken kívül az Shattered Realm nehéz lesz, de jobb lesz a drop benne.

  Most meg ott vannak a Skeleton keyes területek még. :)

  Nincs tárgy listám, azért írtam be többízben, hogy írja be aki akarja, hogy mit keres. Hátha van receptem hozzá, vagy MI és akkor kb. fix pontja van a dropnak (a %-os esély más kérdés), esetleg megvan a tárgy, amit oda is szoktam adni ingyen, örülök, hogy ha tudok adni valakinek egy kis lomot. Ezzel újabb lendülethez juthat.

  Jó a játék, népszerű a Steam játékosszám (most épp 2639 fő), ill. az értékelések alapján (91% pozitív), csak szerintem igen kevés hazai ember játssza, pláne olyan aki nem 2-3 végigjátszásra tartja érdemesnek, hanem hosszabb távra. Azért bele lehet fáradni minden farmolós játékba. Emellett eleve sokaknak nem jön be, sokan hozzászoktak a D3-hoz, PoEhez.
  Mondjuk nekem párezer óra D3 után megváltás volt, hogy van miért küzdeni.
  Célnak az összes szet megszerzését tűztem ki. Tradet csak annyit használtam, amíg egy karim nem lett maxos, szerintem mindenkinek kellene egy gyors erős lvl100-as Ultimate képes farmoló kari. :) Akkor majd jobban esik a legendary, és lehet mazsolázni. Persze odáig el is kell jutni.

  [ Szerkesztve ]

 • Har_melin

  addikt

  Köszi, egyelőre messze nem tartok ott, hogy ez aktuális probléma legyen, csak igyekszem tájékozódni. D3 hál'istennek kimaradt az életemből. Az utóbbi pár évben PoE-t játszottam, de láttam erről pár videót és a látvány megtetszett, gondoltam kipróbálom.

  A trade így elég nehézkesnek tűnik, de majd meglátom, ha odáig jutok. Mindegy, akciósan egy kis változatosságnak belefér.

  Védd a fákat - egyél hódot!

 • reelc

  Topikgazda

  Nem vagyunk egyformák, én kb. az 1000-ik játékórámig nem is tradeltem, nem is coopoztam (coopban szerintem nincs 2 óránál többem, és ebben a tradek is benne vannak). Egyedül öltem bele annyit. Szóval ellehet lenni nélküle. :) Most 1364 óránál járok, és lesz még hozzá. :)
  Szeretek egyedül játszani, nincs szezon/liga, ha 2 hétig nem játszok, nem vagyok semmilyen hátrányban.

  Ha bejön, a játék ott lesz az AoM kieg, jövőre az FG kieg ahogy írtam pl. szetkonverzió is lesz benne, könnyebb lesz összegereblyézni a szetet. Mondjuk élek a gyanúval, hogy a konverzióhoz szükséges nyersanyag nem lesz minden bokorban :) ami jó is lenne, ne könnyítsék meg teljesen az ember dolgát. :)

  [ Szerkesztve ]

 • Har_melin

  addikt

  a single playerrel nekem semmi gondom, én soha nem játszom partyban, de ha a karakterfejlesztés arról szól, hogy ötezerszer kelljen megcsinálni ugyanazt a 4-5 bosst azért, hogy majd egyszer hátha esik belőlük az a cucc, ami nekem kell, akkor nem leszek sokáig a játékban.

  Védd a fákat - egyél hódot!

 • Har_melin

  addikt

  A3-ban a frakciók küldetéseinél van egy olyan, hogy a Blood Groves-ból nyíló kőfejtőben le kellene verni valakit. Viszont a kőfejtőhöz vezető (általam megtalált) egyetlen út teljesen be van terítve aetherrel, képtelen vagyok átjutni rajta, mindig meghalok. Azon kívül, hogy cseréljem le a cuccaimat, hogy 20 helyett 80 legyen a resistem van erre valami trükk?

  Védd a fákat - egyél hódot!

 • reelc

  Topikgazda

  Melyik Quest?
  A Blood Grove keleti oldalára gondolsz, ha jól sejtem.
  Kellhet az aether resistes ital, és pár cuccodba is tegyél ellene components-t ha van. Az az egy bejárata van. Esetleg emellé life regen ital.
  A grimtoolsba is belökheted a karid, ha gondolod.

  [ Szerkesztve ]

 • reelc

  Topikgazda

  Spiritbane Ointment ez 25% aether reistet ad és Royal Jelly Balm ez life regen. Ha nincsenek meg a receptjei, gyártok neked párat, ingyen.
  A Devil's Crossing frakciós árusnál van Aether Soul recept.
  Egy teljes 16% Aether Resistancet ad. Amuletbe, medálba mehet, az úgy 32% összesen ami egész jó.

  Esetleg még az Elixir of the Hunt +30% movement speed, bár ez majd jobban fog kelleni később, lesz majd egy sokkal durvább aether terület.

  Frakciókkal jó minél hamarabb egyre jobb kapcsolatba kerülni, csinálni nekik néha bountyt, stb. Mert igen hasznos dolgokat árulnak, amiket egyre jobb reputációval oldasz fel. + ugye a Wrist és Mandate ami a következő karinak igen hasznos lesz, amikor az adott frakciónak dolgozik, de akár a mostani karinak is jó. Egyik vagy másik, nem stackelhető.

  [ Szerkesztve ]

 • Har_melin

  addikt

  Igen, az a küldetés volt és szerencsére volt egy ilyen ointmentem meg egy egyébként vacak, de aether resistes övem is, azokkal megcsináltam. Köszi a tanácsot!

  Grimtoolsba nem vagyok bejelentkezve, meg nem is lenne még értelme mutatni, egylőre két kész build után megyek. Az egyik Malagantnak az 1-50 Soldier videója, ismerkedni mindig Soldierrel (vagy annak megfelelővel) kezdek. A másik egy Blademaster, ami ha megéri a lvl94-et és sikerül majd addig összeszedni a cuccot, akkor egy Belgothian szettes kari lesz. Egyelőre mindkettő azzal főz, ami esik neki, a BM-mel most fejeztem be az A3-at, lvl 40-en.

  Az mondjuk kifejezetten jó ötlet a játékban, hogy az egyes pályákon elég tág határok között a karakter szintjéhez igazítják a monszták szintjét, így a bóklászással, mellékküldetések teljesítésével nem lesz nagyon gyorsan overlevel a karakter.

  Védd a fákat - egyél hódot!

 • reelc

  Topikgazda

  A grimtoolsba nem kell bejelentkezni, a felfele nyílra kattintva betallozód a karid, majd csinálsz egy linket. De ez ráér, ha majd úgy érzed szükséges. :)

  Igen, néha van ilyen, hogy területenként cserélni kell 1-1 tárgyat utána újra elrakod, ha nem kell a pl. + aether resist.

  Majd ha egyszer végigtoltad, érdekel majd a véleményed a PoE-hez képest is akár, mert tudom te abban vagy nagyon otthon. :)

  [ Szerkesztve ]

 • Har_melin

  addikt

  A végétől még messze vagyok, de lényegi dolgokban nem hiszem, hogy még hátra lévő actok, illetve a két plusz nehézségi fokozat más lenne, szóval az eddig kialakult véleményem nem hiszem, hogy változni fog.

  Ami tetszett:
  - a világ. nekem bejött a grafika, a folyamatos átmenet a felszíni helyszínek között, a látvány. Örülök, hogy nem állandóan töksötét útvesztőkben kell botorkálni.
  - ahogy már írtam is, a dinamikus szint követés, ez egy felfedezős, sok mellékküldetéses játéknál hatalmas pozitívum.
  - a skillek és a devotion rendszer, a könnyű variálhatósága, adaptálhatósága.
  - egyelőre a nehézséggel sincs gondom, kis gyakorlattal és a felszerelés gondosabb összeválogatásával a nehezebb act bossok, vagy a bányához hasonló nehezítések is megoldhatók. Később nyilván lesznek szentségelős harcok, de egyelőre jó a balansz.
  - az inventory és a ládák bővíthetősége.
  - a rip utáni xp visszaszerzés, főleg, hogy a cucc azért így is rajtunk marad. Emlékszem a D2-ben pucér s*ggel kellett visszamenni, ha nem akartad bukni a holmidat, a PoE-ban pedig az elvesztett xp az elvesztett marad.
  - mivel csak két osztályt próbáltam eddig, még kicsi a minta, de a vegyes osztályokkal és az elegendő elosztható ponttal úgy gondolom, hogy a változatossággal sem lehet gond.

  Ami kevésbé tetszett:
  - nekem túlbonyolított a mechanika. Soknak érzem a tízféle resistet, az endurance-hp kombó is inkább bosszantó sokszor.
  - nagyon hiányzik az inventory ablakból egy kereső funkció. Van egy fél tabnyi egy slotos kiegészítőm, mind tök ugyanúgy néz ki, és egyesével végig kell mennem mindegyiken, ha egy adott tulajdonságot keresek. Igaz, a PoE-ban is talán csak két éve él ez a funkció, de hatalmas minőségi ugrás a játékélményben.
  - ugyanez igaz a trade-re is. Állítom, hogy a játék azért nem tudott nagyobb tömegeket megtartani és beszívni, mert egy ennyire felszerelés orientált játéknál nagyon lerontja az élményt, ha ad hoc alapon kell próbálkozni PM üzenetekkel. A fejlesztők helyében legalább egy PoE trade-hez hasonló információs gyűjtőoldalt csinálnék nagyon gyorsan, hogy ha nekem egy adott dolog kell, akkor ott pillanatok alatt megtaláljam, kire kell ráírjak és mennyit kér érte az illető.
  - ha lvl 100 a maximum szint, akkor (főleg ilyen trade mellett) nagyon magasnak érzem a lvl94-et az endgame cuccokhoz.
  - Írtad, hogy a következő kiegészítőben lesz majd valami konverziós megoldás, de reméled, nem lesz egyszerű, mert túl könnyűvé tenné a játékot - szerintem ez egy tévedés. Koncepcionális tévedés, de az. Ez szerintem a másik oka az alacsony népszerűségnek. A GD-ben van egy nagyon ötletesen és szabadon variálható skill rendszer és egy csomó játszható karakter variáció. A játékosokat nem arra kellene ösztönözni, hogy fogcsikorgatva szívjanak egy-egy karakterrel a játék 94%-ában a felszerelés gyűjtésével, hogy majd utána legyen valami sikerélményük, hanem arra, hogy játsszál, próbálj ki minél több buildet legalább 75-80%-on. Ami tetszik, azt vidd tovább, invesztálj bele, hogy le tudd verni azokat az endgame bossokat, amelyekhez közel tökéletes felszerelés kell, de addig is legyen sikerélmény. Írtad, hogy kb. 1300 órád van a GD-ben - nekem közel 5000 a PoE-ban úgy, hogy a mostani endgame bossokat még nem sikerült levernem, de ezzel együtt is élvezem.

  Végül egy hiány, ami nem a készítők hibája, hanem inkább a közösségé: nagyon kevés kezdőknek használható build guide van. Vagy csak én vagyok peches és nem találtam meg őket. Ez különösen igaz a videósokra. A legtöbb megelégszik azzal, hogy bemutatja, lvl94-100-on hogyan veri le a Crucible-t. Vagy rohan végig a pályán, egy pillanatra bevillan a skill kiosztás, és már megy is tovább.

  Egy olyan játékban, ahol az az alap, hogy menet közben többször is oda vissza variálod a pontokat, ahol tízféle sebzés van, borzasztóan nagy szükség lenne olyan útmutatókra, amelyek fázisonként mutatnak be egy buildet. 1-től 40-ig erre rakjál, utána tizenöt szinten át arra, utána elérhető lesz már ilyen cucc, ezért variáld át így, ezzel eljutsz eddig, ott pedig amúgy. Ez így leírva bonyolultnak hangzik, de itt van pl. egy PoE build guide videó. Nem csak azt mutatja be, hogy mit csinál/használ, hanem azt is elmondja, hogy miért - így legközelebb már jobban érti a játékot a júzer. A videó alatt a leírásban benne van a lvl30-50-70-hez tartozó skill fa, hogy milyen sorrendben érdemes haladni.

  Védd a fákat - egyél hódot!

 • Har_melin

  addikt

  még egy bosszantó apróság: egy session-ön belül a kipucolt helyek nem népesülnek be újra, én ennek speciel örülök. Kapok egy bounty küldetést, hogy verjem le X-et itt és itt. Elmegyek, jön szembe Z, meg Y és végül X, persze mindhármat lecsapom. Visszamegyek, beváltom a jutalmat és megkapom a következő küldetést - hogy verjem le Z-t ugyanott. Csakhogy ehhez ki kell lépjek és új session-t kezdeni, hiszen a meglévő pályán éppen most végeztem vele. Ez egy egyszerű programozási kérdés, egyszerre csak egy bounty alanyt adjon be egy pályára, ilyesmikre figyelniük kellene.

  Védd a fákat - egyél hódot!

 • reelc

  Topikgazda

  Köszönöm, hogy leírtad!

  A nem tetszett részhez:
  Nincs az alapjátékban endgame tartalom.
  Valóban sok a 10 féle resist.
  Túl sok Components van. A fórumukon a készítők is elismerték, hogy túl sok, de már nem tudnak mit csinálni vele. Épp ezért a kereső is jó lett volna.

  "Írtad, hogy a következő kiegészítőben lesz majd valami konverziós megoldás, de reméled, nem lesz egyszerű, mert túl könnyűvé tenné a játékot - szerintem ez egy tévedés. Koncepcionális tévedés, de az. Ez szerintem a másik oka az alacsony népszerűségnek. "
  Ezt annak tudatában írtam, hogy lehet tradelni és mással craftoltatni. Illetve nem vagy 3 hónapos keretek közé szorítva, se szezon, se liga. Szóval amit megszerzel később is meglesz. Ahhoz, hogy lvl100-on (a kieg tolja fel 85-ről a limitet) befejezd az Ultimate fokozatot, végigvidd a játékot teljesen, nagyon jó cuccok kellenek. De ha 1-2 tárgyad nem az ami kellene (a szet persze legyen komplett), úgy is megoldható, csak pl. kicsit lassabb leszel, esetleg jobban halsz, de megoldható.

  Igaz egy rajongói tool segítségével, a Grim Dawn Item Assistanttal lehet külső, nem játékos fájlokban cuccokat eltárolni, és böngészőben lehet keresni is. Ez nem MODnak minősül, pl. mert nem Custom Game alatt fut. De ide nyilván azt teszi az ember ami nem nagyon kell, jó lesz másik karinak. Nem pl. Componentseket, amik kellenek, jó ha szem előtt vannak.

  Valóban ritka az olyan részletesség build leírásakor, amiben mondjuk 15 szintenként linkeli a grimtoolst, hogy mire osztott pontot, de előfordul. De részletességet amúgy sem videókban találhatsz, hanem az írott szövegben.

  Én ezalapján csináltam meg az első lvl100-as karim. Hiányzik pár cuccom, szóval nem optimális, de Ultimate fokozaton lvl100-as teljesen jó kari. Leírja részletesen mikor mire költs (nem lvl szintenként, hanem sorrendben), és miket tarts szem előtt, de a sok szövegben elvész, nem szembarát. Persze, sok build kihagyja, hogy pl. lvl40-en hogy kellene kinéznie a karidnak. Ez köszönhető lehet annak is, hogy a skill pontjaidat tudod respeceltetni.

  Ez pedig a HC-s karim, az illető nagyon szépen részletez mindent, nem is volt ilyen gondom vele.

  Többször néztem az elmúlt évek Steames értékelését, játékosszámát egyes játékoknak ebben a műfajban.
  Játékosszám tekintetében a PoE veretlen. Jóval lemaradva a Grim Dawn a második. Az elmúlt években több ARPG kijött, de a Grim Dawnt semelyik "újonc" nem tudta megközelíteni sem.
  Megvannak a maga hibái, ugyanakkor az erényei is, részemről örülök, hogy rátaláltam.

  (#917) Har_melin: Na igen, a respawn néha jól jönne.

  [ Szerkesztve ]

 • Har_melin

  addikt

  igen, valami ilyesmi stílusú guidera gondoltam, ez az, amiből egy kezdő tanulni tud. Közben én is találtam egy olyant, ami nem csak a lvl100 karakterre fókuszál, sőt kifejezetten frakció-alapú felszerelés változata is van, ami elvben biztosan elérhető kezdőknek is. Érdemes lenne a fejlesztőknek pár ilyent kiemelt helyen, akár külön "Buildek kezdőknek" menüpont alá berakni az oldalon, könnyebben tudnának új játékosokat megnyerni.

  Védd a fákat - egyél hódot!

 • AtHoS

  nagyúr

  Jó régen indítottam utoljára a játékot, egy karakterrel 55-ös szintig jutottam, tökéletesen saját kútfőből (értsd: teljesen el lett cseszve :DDD ) tehát a játékmenetről mindent elölről kell ismét tanulni

  Elkezdtem egy új karaktert. reelc korábban posztolt egy linket, ahol összegyűjtötték az erős buildeket [link], itt kiválasztottam egy DW RoH cold Infiltrator buildet, amihez mindössze egy grimtools link van [link]

  No persze a fő támadás elég ütős, így sokat nem nagyon kell vele variálni hogyan fejlesszük, de nekem is az volt az első gondolatom, hogy "na jól jönne egy hogyan pakoljuk sorban a skill pontokat leírás". Legyen sok HP, sok resist, jó ha van energy regen és fegyvereken nem a fizikai sebzést kell előnyben részesíteni, hanem a cold+frostburn sebzés növelését. Cucc ami éppen esik azokat cserélgetem, illetve árusoknál néha megnézem van-e valami értelmes. Na, de ha már szóba kerültek az árusok: tegnap éjjel gondoltam belesek hozzájuk, hátha véletlenül van náluk dinamit (egyik labirintusban kellene robbantani), szóval nézegetem a cuccokat és megakadt a szemem egy amuletten, amin volt sok minden mellett 2 energy regen + 3-5 környéki hp regen is. Na ezen elgondolkodtam, hogy mi lenne, ha megvenném, de mire átvillant az agyamon, villant egyet az árus készlete, eltűnt minden, majd újra feltöltődött a készlet és persze a kinézett amulettnek nyoma veszett. Ahogy észrevettem teljesen megváltozott a készlete...na ez szivacs volt

  De visszatérve a grimtools-ra: eljutottam oda, hogy osztogassak Devotion pontokat, mivel volt már belőle 4 is. Ránéztem a fentebbi linken a grimtools devotion részére és bizony bakker fogalmam nincs mire is osztott a build összeállítója. Azt látom, hogy amik között van sárga vonal, ott lettek osztva pontok, de pl. már az sem látható, hogy a kezdő ötcsillagos képből melyikre rakott és melyikre nem.
  Úgy gondoltam amelyik nagy csillag, arra rakni kell, míg az apró csillagosokat nem kell használni, Na el is pontoztam már egyből az elején szarul, mert ez nem jó elgondolás, ugyanis baloldalt ki lehet nyitni egy panelt, ahol 55 pontot ír felhasználva a buildhoz. Elkezdtem számolgatni, hogy mennyi nagyobb csillag van és ki is derült, hogy sokkal több, mint 55, ebből arra is rájöttem, hogy elpontoztam magam az első nagy felindulásban.
  Aztán persze az is leesett, hogy lehet scrollozni is a csillagképeket, mert nem férnek el egy oldalon :B

  Ahogy látom 52 pont kell a csillagképekbe és marad 3 a kezdő 5 csillagba

  Szerk.
  Mondjuk már nem emlékszem régebben ez hogy volt, de mikor 3-4 power monstert is összedob egymás mellé ott azért kell velük játszadozni, mire sikerül őket legyakni. Korábban nem emlékszem, hogy tömegével lettek volna egymás mellett, de persze azóta változhatott ez erősen

  [ Szerkesztve ]

  Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

 • reelc

  Topikgazda

  Igen, sajnos vannak akik nem részletesen írják le a buildet.
  Vagy keress másik buildet, vagy itt próbálgathatod a Devotion pontelosztást.
  Az ilyeneket kerültem.
  A Build Compendiumot nézegettem régebben új kari előtt, + azokat amik még nem kerültek be oda.

  A Spirit Guide NPC vissza tudja vonni a skill pontokat (a Masteryt nem), és a Devotion pontokat is. Devil's Crossingban van a jobbfelső sarokban.

  Árufrissítésbe én még nem futottam bele.

  Akkor kapsz több erősebb monstert, ha az adott frakciónál átléptél egy határt, akkor változik a spawn. Valószínűleg ez történt.
  A Twin Falls rifttől délnyugatra van egy darázsfészek, azt szeretem farmolni. Egyrészt kis terület és egy erős darázs vagy mi garantált. Másrészt ha már eléggé rosszban vagy velük, több champion (csillagos) is spawnol ott.

  [ Szerkesztve ]

 • Har_melin

  addikt

  pár technikai kérdés:

  - Ha végigviszem normálon a játékot, megcsinálom az utolsó küldetést is a főszálon, akkor automatikusan átkerülök a következő nehézségi szintre? Minden befejezetlen quest, addig feltáratlan shrine elvész, vagy vissza lehet lépni az indításkor normál fokozatra és befejezni ezeket?

  - ahogy elnézem a frakciók bounty küldetéseit nem igazán érdemes normálon megcsinálni. A szintlépési ponthatárok állandóak, viszont elite fokozaton sokkal több rep pontot kapni értük, kevesebből is el lehet jutni a Honored szintre. Ahogy nézem a karimat, szerintem csak a Homeastead, a Death Vigil és ha a Soldier-rel a Black Legion-t választom, akkor őket fogom tudni normálon Honored szintig húzni, ezeknél jön annyi passzoló monszta menet közben, hogy magától is pörögjön a számláló.

  Védd a fákat - egyél hódot!

 • Har_melin

  addikt

  A csillagképek pontkiosztása egy állandóan változó játék a szintezés közben, egy tudatosan felépített build is oda-vissza pakolgat köztük. A lényeg, hogy mindegyiknek van egy belépő igénye és van egy kimenő bónusza. Viszont ha a kimenő bónusz nagyobb, mint a belépő igény, akkor a korábban kirakott csillagot vissza lehet szedni.

  Pl. az Angolnához (Eel, jobbra fölfelé a kezdő csillagtól) kell egy kék "pont", hogy elindítsd, tehát ha ez az első csillaglép, akkor először a Crossroads-on (a középső ötágú csillag, amelyiknél nincs belépő igény) kirakod a kéket. utána teszel három pontot az Angolnára, ami viszont így ad 5 bónusz kék pontot - a kezdő egyet ezután kiveheted a Crossroadsból és berakhatod máshova.

  Védd a fákat - egyél hódot!

 • Har_melin

  addikt

  Még egy kérdés: jól látom, hogy van olyan kovács a játék vége felé, amelyik legendary cuccokat is képes gyártani? Gondolom ez teljesen random, hogy melyik legendary páncélt/fegyvert adja ki, de azért a lehetőség érdekes.

  Védd a fákat - egyél hódot!

 • AtHoS

  nagyúr

  Ügyes trükk :C

  Más:

  Előbb vertem le Warden Krieg-et és egyszer sem nyomott le közben, még csak közelében sem volt. Úgy emlékszem, hogy anno itt feküdtem jó párszor :B

  Szerk.

  Kovács talált/vett receptek alapján tud gyártani, ha jól tévedek

  [ Szerkesztve ]

  Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

 • AtHoS

  nagyúr

  No összeszedtem 3 dinamitot, így visszaugrottam Flodded Passage-ba, ahol be lehet robbantani egy járatot. Lvl24-en érkeztem és bent 28-as monszták vártak, de nem úszták meg, szétzúztam mindent és közben meg is léptem a 25-ös szintet is. A nagy örömre nekiugrottam még egyszer és most már 29-esek voltak a monszták, de nem sikerült megúszniuk. Végül halál nélkül sikerült mindkétszer abszolválni a területet.

  Mekkora büntetések járnak a nagy szintkülönbségért? Érdemes futni ezt a területet? Cuccokba esett 1-2 érdekes, de csak sima zöld színű rare

  Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

 • reelc

  Topikgazda

  Az utolsó küldetés Loghorrean megölése. Igen, azzal vége a főszálnak, ha nincs meg az AoM kieg.
  Majd ha legközelebb a menüben leszel unlockolódik a következő nehézség. De úgy rémlik ezt kis is írja a játék a halálakor.

  Bármikor visszamehetsz az előző nehézségre, de vigyázni kell a közted és a monsterek között lévő szintkülönbséggel, ha nagyon megnő, nem lesz lootod. Így hajt előre a játék.
  A Questek, bountyk, shrineok mind várni fognak rád.
  Szóval miután végigvitted, talán itt lesz az ideje ránézni a Skeleton keyes területekre (pl. Steps of Torment felső szintjei, Bastion of Chaos, stb.).

  Érdemes Veteranon is a frakciósokat, mert ha eléred az első töréspontot, jobb lesz a spawn, ezzel a csillagosok és emiatt lehet a loot is. Igen, kb. azokat érheted el Honoredre.
  A Black Legion kötelező, a Death Vigil választható.
  Úgy emlékszem az alapjátékban The Outcastnál oda kell figyelni. Ha barátkozol velük ne Questelj nekik, mert vesz el Black Legion reputációt, talán ezt a frakciót a legnehezebb kimaxolni (a Legiont). Csak öld azokat akikkel rosszban vannak. Vagy lehet ellenség az Outcast, ezzel nyersz egy farmolós helyet (Fort Ikon börtön).
  A Death Vigilnek érdemes végignyomni a Questjeit, jól nő a reputációja.
  Ja és frakciós cuccokat nem tudsz átadni másik karidnak. A recept egységes, ruházat-ékszer-frakciós augmentációt nem megy mert soulboundosak.

  (#923) Har_melin: Igen, átlehet szerelni a Devotionokat. főleg Eliteről-Ultimatere lehet ez elgondolkodtató, ha nincsenek megfelelő resistek.

  (#924) Har_melin: Igen, a jó öreg gambling. Most nem tudom linkelni, van olyan is, aki egyik ritka nyersanyagot konvertálja a másikba.
  Ha tradelsz valakivel legalább azt kapod amit kérsz. :)

  (#925) AtHoS: Grat.
  Valószínűleg magasabb a szinted, erősebb lettél és jobbak a resistjeid.
  Igen, receptek alapján. Ha most indítasz egy másik karit, az "ő" kovácsainak is meglesznek a receptek, ez a játékhoz van kötve, nem karihoz.
  Relicset érdemes, ha nincs, nagy plusszt jelent.

  (#926) AtHoS: Egyre csökkenni fog köztetek a különbség. Az egy kiemelt terület, magasabb lvl-en kezdenek, mit pl. a barlang ahonnan nyílik. Ott gyorsabban magadra szedhetsz 1-2 szintet mint a környéken. Talán kb. ennyit is ér.
  Ha meghalsz szerintem ugyanannyi az XP büntetés, mint máshol. A te szintedtől függ.

  Na most így gyorsan ennyi.

  [ Szerkesztve ]

 • Har_melin

  addikt

  Arra van valami lehetőség (a bal sarokban lévő kis lootfilteren kívül), hogy átmenetileg kikapcsoljam a drop feliratainak a megjelenítését? Már másodszor fordul elő, hogy leverek valami nagyobb bosst, a képernyőt beteríti a sok felirat és váratlanul meghalok, mert a szövegek alatt ott sunnyogott még két-három kósza ellen, akiket nem is láttam tőle, nem hogy célba tudtam volna venni.

  Ennek a párja, hogy nem szeretném állandóan összehasonlítani a felszedendő cuccot az éppen rajtam lévővel, ne ugorjon fel két bazi nagy lista a tulajdonságaikkal. Majd amikor eladom, akkor megnézem, mit akarok megtartani.

  Védd a fákat - egyél hódot!

 • reelc

  Topikgazda

  Ezt meg kellett néznem, engem nem zavartak ezek a dolgok. :)
  Mondjuk amikor beborította a képernyőt, az nekem sem tetszett, amikor tudtam előre hogy nagy harc lesz, felraktam a legnagyobbra a filtert. Pl. a Death's Vigil feltámasztós részénél (a te jóváhagyásodra indul el).

  Szerintem csak a lootfilter kikapcsolás, vagy a legmagasabbra állítása van erre. Esetleg rakd csak eggyel fentebb.

  Optionsben Auto Item Tooltipsből vedd ki a pipát. Úgy látom ezt pont neked találták ki. A földön lévő cuccra már nem hozza fel a tulajdonságokat, viszont az inventorydban feljön.

  Igazából ez nem tudom mennyire lenne hasznos, esetleg ha bárkinek van kedve, nézzen rá. Most jutott eszembe, hogy vannak ilyesmi tutorialok is.
  Grim Dawn New Player Knowledge Compendium

  Egyéb tutorialok, "kitűzve" felülre a fontosabbak.

  [ Szerkesztve ]

 • Har_melin

  addikt

  Köszi, azt a kikapcsoló opciót közben én is megtaláltam (előbb kellett volna keresgélnem, mielőtt kérdezek...)

  A többi cuccnál valószínűleg majd idővel amúgy is magasabbra állítja az ember a lootfiltert, ha már tele van egy-két mule karakter zsákja a levelinghez és a különböző buildekhez szükséges induló cuccokkal.

  Újabb kérdés: a második classt vissza lehet csinálni, ha nem tetszik? Vagy az "Undo Class" gomb csak a GTools része a tervezéshez?

  Védd a fákat - egyél hódot!

 • reelc

  Topikgazda

  Nem gond, kérdezz csak, én sem tudtam magamtól. :)

  Classt (Masteryt) nem lehet visszavonni.
  Igen, az a csak a GTools-é.

 • reelc

  Topikgazda

  [1.0.3.2] AoM CDR Primal Spirit Conjurer ez elég jóféle és haladós build volt. Én a HC-sat csináltam belőle amikor a HC-t próbálgattam. Persze az endgame cuccom eléggé hiányos.
  Biztos megfogom csinálni SC-ben is.
  Nagyon részletesen leír mindent.
  Petes build... ebben a játékban van pet attack skill, amiért kb. ölni tudnának a Diablo 3 WD-i. :)
  Több tárgya a buildnek az AoM kiegből származik.
  Ebbe a dologba belefuthattok bármely buildnél, ami újabb a kiegnél.
  Ezt korábban elfelejtettem írni.
  Az 1.0.2.0 patch a kieg kijövetelekor jött ki.

  A Grim Dawn Item Database jelzi amúgy ha egy tárgy csak a kiegben van, pl.: Potion of Clarity.

  Mégvalami a Grimtools funkciói röviden összefoglalva.

  [ Szerkesztve ]

 • Har_melin

  addikt

  Köszönöm!

  Sajnos a summoner annyira távol áll tőlem, hogy azt szinte soha, se D2-ben, se PoE-ban nem csináltam. Viszont találtam egy 2H Forcewave buildet, aminek van egy frakciós beállítása is, gyakorlatilag minden cucc craftolható/megvehető hozzá kereskedőknél. Ha már amúgy is volt egy lvl38-as Soldierem, akkor ebbe az irányba megyek vele.

  Apropó kereskedők: a készletük milyen időközönként vagy minek hatására cserélődik? A PoE-ban szintlépés után változott, itt nem tudom, hogy van.

  Védd a fákat - egyél hódot!

 • reelc

  Topikgazda

  Ja, még annyi, hogy player lvl85-ig van az alapjáték, a tárgyak szintje azt hiszem lvl75-ig van. Afölött már AoM-esek, de a Grimtools pontosan megmondja.

  Nagyon sokat adott a kieg a játékhoz, akár a Diabloknál, ott is jelentős. :)

  De természetesen kieg előtt is volt élet, a buildek működnek. Ha követed az elveket, megfelelő skillekkel, meg augmentációk, resistek rendben vannak, stb., eléred majd a max. szintet. Persze azóta az alapjáték is kapott patcheket, volt sok balanszolás is, cucc változás is.

  Ezzel a kereskedő változással megfogtál.
  A frakcióstól vettem dolgokat, a salvage vendornak kb. csak eladtam.
  Googleben rákerestem az előbb, de eddig nem láttam egyértelmű választ. :(

  [ Szerkesztve ]

 • Har_melin

  addikt

  Köszi, az AoM-ot most vettem meg az akcióban, szóval az nem gond.

  Futottam gyorsan egy próbát, mert engem is a frakciós kereskedők készlete érdekel. Az eddigi egyetlen Honored státuszúnál a kínált felszerelés darabok azonosak maradtak, de a rollok kicserélődtek rajtuk ha kiléptem a karival és újra beléptem.

  Védd a fákat - egyél hódot!

 • reelc

  Topikgazda

  Igen, a rollok változnak, de frakciósnál maguk a tárgyak nem cserélődnek.

  Annó a bétába ugrottam bele, amikor egy karácsonykor féláron volt az Early Access. A cég alapítójának megszavaztam a bizalmat (miután utánaolvastam hol tart a fejlesztés, néztem videókat, láttam hogy folyamatosan kommunikálnak a játékosokkal, közben a játék is frissül), mert fontos szerepe volt régen a Titan Questben, amit nagyon szerettem.
  Szóval Homesteadig volt kész a játék amikor játszogattam vele. A Diablo 3 mellett nagy felüdülés volt.
  Mivel korlátozott területbe öltem igen sok játékórát, lett mindenfélém. A sima vendorokat csak cucc eladásra használtam, ezért nem tudtam az árufrissülésről. :)
  Aztán megjelenésig letettem a játékot, mert úgy gondoltam hogy én ezt teljesbe akarom tolni. Így is lett.

  Amikor HC-ztam, akkor meg annyira bennem volt már hogy eladom a cuccot és kész, hogy akkor se bogarásztam a kínálatukat, amikor teljesen 0-ről indult az első HC karim. :)

  Amúgy sok időm elment azzal, hogy duplán-triplán meglévő tárgyak tulajdonságait hasonlítgattam. Utána már nem érdekelt. Mert az egyik százaléka magasabb, a másik alacsonyabb a másikénál, stb. Egy idő után nem kínlódtam ilyesmivel, csak a liláknál.

  [ Szerkesztve ]

 • Har_melin

  addikt

  igazából engem csak a rollok miatt érdekelt a kínálat változása - a PoE elkényezteti az embert a master craft opcióval, ott megoldom házilag, ha valamelyik resist nem elég. Ahogy látom, itt elég sok sakkozás kell, hogy legalább 7-8 a max közelébe kerüljön, a többi meg elfogadható szinten legyen. Ezért voltam kíváncsi arra, hogy ha a fix bónuszai miatt egy bizonyos frakciós cucc kell, akkor ki lehet-e sakkozni egy megfelelő vételt.

  Védd a fákat - egyél hódot!

 • Har_melin

  addikt

  újabb kérdés (ahogy haladok előre, meg többedszer megyek végig helyeken, felbukkannak újabb dolgok):

  van ez a Hidden Path nevű küldetés. Ennek a főbossa a GT szerint olyan szintű cuccot dob, aminek normálon a közelében sem leszek. Ilyenkor mi a helyzet? (Nem tudom, van-e még ilyen küldetés, de ha igen, akkor általánosságban is érdekel)
  - A boss olyan szintű (saját lvl + 5-10), amit még le lehet verni, dob valami gyengébb, random cuccot és elite meg ultimate szinten újra neki lehet futni az egész küldetésnek már a jobb dropért?
  - Vagy eleve a drophoz tartozó 70+ szinten adja be a bosst, amit így persze esélytelen lecsapni, szóval várjak vele amíg nagy leszek - de gondolom a küldetés lista a nehezebb fokozaton resetelődik.

  Védd a fákat - egyél hódot!

 • Xalderon

  tag

  En ugy tudom, hogy ha felkeresel ket masik kereskedot es utana visszamesz az eredetihez, akkor mar frissulni fog a kinalata, ill. a fakcios vendor targyain a rollok. En ezzel a modszerrel probaltam meg nyaron a legoptimalisabb statokkal rendelkezo fakcios felszerelest megvenni. :D

 • reelc

  Topikgazda

  Először is, gratulálni fogok, hogy lenyomtad a Sentinelt. :) Nem csúfolódok, komolyan.
  Másodrészt ha mondjuk be is adja a tárgyat, lvl94-es lesz. Elraktározhatod, akkorra amikor akkora leszel. Más cuccokat is dobhat, a specifikusak vannak feltüntetve. Az a helyzet, hogy még Normal/Veteran szinten is akkor csináltam meg a Hidden Pathot, amikor már jó magas szintű voltam.

  Ha már szóba került, ez a Sentinel területe. Ott fel van tüntetve a várható lvl szintje a monstereknek. Ha jól rémlik a bossok legalább +5 szinttel fölötted vannak.
  Van skálázódás, ahogy láthatod. Szóval majd ha lvl100-on is eljössz ide, a sima mobok is várhatóan lvl100+ról fognak indulni.
  A terület farmolható többször, de ahogy az egész játékra jellemző, ahogy nő a lvl szinted és ezzel a monsterek szintje egyre csökken hozzád képest, úgy lesz egyre vacakabb a loot.
  Pl. ha mondjuk legyőzted Loghorreant az alapjáték végén mondjuk lvl55 vagy, semmi értelme visszamenned Warden Krieghez az act 1 főbosszához, mert annyival alattad van ő és főleg az egész területe.

  Szóval látogasd meg nyugodtan a Hidden Path első területét, és nézd meg mennyire bírsz el vele. Ha sima ügy akkor jöhet a következő, stb. Mindhárom nehézségen érdemes lesz újracsinálni az egészet. Ha pl. Normalon megcsináltad, nem kell újra beszerezni a köveket, meglátogathatod bármelyik őrt, ill. a Sentinelt is Normalon.

  Az átlalam többször emlegetett AoM Secret Quest van még ami ilyen érdekesebb Quest alapú összetett feladat. Ahogy írtam a linken, Ultimate szinten érhető csak el.
  Én már végigvittem, és csak olyan embert tudnék bevinni a Quest végső területére, aki szintén Ultimate szinten van, szóval az alapjátékot végigvitte Eliten és unlockolta a végső nehézségi fokozatot.

  Farmolásra amik nem Quest alapúak:
  Skeleton keyes területeken jobb a drop mint egyébként.
  Ja és ne feledkezzünk meg a Steps of Torment Suffering szintjén a Chamber of Soulsról. Kicsi szoba, és rengeteg csillagos ellenfél fog spawnolni.

  Emellett ott van Fort Ikon börtönében a The Outcast frakció. Ha úgy döntesz ellenség lesz, lehet farmolni.
  Barrowholmban pedig egy barlang van erre a célra, ha úgy döntesz nem barátkozol velük.
  Talán érdemes a Grimtoolsban ránézni a cuccaikra a választás előtt, mert lehet rosszba leszel velük a loot miatt, de kellene pár cuccuk.
  Ezt a 3 frakciót nehézségenként lehet resetelni. Pl. csak Ultimaten leszel a barátjuk, előtte farmolod őket.

  Emellett a játékban sok beomlasztható fal van, általában tűrhető loot van mögöttük, ill. a karinként és nehézségenként egyszer spawnoló one-shot chestek.
  Rengeteg dolgot meglehet nézni a térképpel, bal oldalt ott a listája.

  Nekem se jut minden eszembe.

  [ Szerkesztve ]

 • Har_melin

  addikt

  á, dehogy nyomtam le, egyelőre a barlangi pókot vagy mi a rossebet akartam csak leverni, de inkább arról is letettem. :O
  nemcsak, hogy alig sebeztem rajta (miközben ő rajtam bőven), de ráadásul vagy regenje vagy masszív life leeche van, mert ha egy pillanatra arrébb futottam, hogy levegőhöz jussak, azonnal visszagyógyult. Az minden estre kiderült, hogy kb. a szintemnek megfelelően adja be (lvl46-hoz talán lvl53 vagy 54 volt), hogy mi lenne a drop ebben az esetben, azt nem tudom, de tartok tőle, hogy egyelőre nem is fogom megtudni. Ha szerencsém lesz, akkor az A4 vége előtt találok egy jobb 2H fejszét - elvileg azon a területen kellene essen a buildhez való - és akkor majd még visszanézek. hozzá.

  Védd a fákat - egyél hódot!

 • reelc

  Topikgazda

  Ha a Mad Queenre gondolsz, akkor az csak úgy ott van a titkos helyén nem ő a guardian.
  Iszonyat szemét ellenfél, van olyan karim akit sokszor kinyírt, mert nem igazán volt meg hozzá a cuccom.
  Igen, durva HP, HP regen és Vitality damageje is van.

  Honnan tudod, hogy ott kellene esnie fegyvernek? Melyiket vadászod?
  Szólj, ha pl. kraftolni kellene relicet, csak nincs recepted. Rengeteg recept van elég random mikor mit ad be, nem érdemes várni.

 • Har_melin

  addikt

  semmi, csak megnéztem az adatbázist és aszerint nála kb. fix dropja van a saját legendary claw-jának, ami viszont lvl94-es cucc. Csak az elvre voltam kíváncsi, hogy ilyenkor mi van, ngyon messze vagyok attól, hogy ilyen szintű holmit fel tudjak venni. Ez a 2H build elég jónak néz ki, gyakorlatilag minden vagy craftolható, vagy frakciós holmi, kíváncsi leszek, meddig jutok el vele.

  Minden esetre köszönöm a felajánlást!

  Védd a fákat - egyél hódot!

 • Qlux

  tag

  Sziasztok!

  Csináltam egy saját buildet, ami persze egyenlőre elmélet, de ha összejönnek az itemek ki fogom próbálni. Ez még csak koncepció, kell még rajta finomítani. Nem az a meghalós fajta:)
  [link]

 • reelc

  Topikgazda

  Szia!

  Sok sikert hozzá, a karit máris elkezdheted, időbe telik a lvl94 és az ilyen cuccok is. :)

  A fun kedvéért van egy retaliation karim, de egy idő után elég unalmas volt és le is csaptak párszor. De amikor nem, öröm volt nézni, hogy kinyírják magukat. :) Csak saját sebzésem kb. a nagy semmi volt.
  Warderem van, lvl72-őn. Pierce/lighting. De amit te csináltál az sokkal életképesebb minden tekintetben, mint az a build amit én követtem.
  Ami megtud szívatni az olyan monster ami távolsági támadásos. Ugyanis a retaliation nem hat rá, csak a Damage Reflected, amiből igen nehéz összehozni korrekt mennyiséget.
  Akkoriban elkezdtem összehajigálni én is egy tervet, de végül nem fejeztem be. A cuccokat betoltam a Grimtoolsba, de se augmentációk, se mastery, se skillek, se devotionok. :) Azért nem fejeztem be, mert inkább visszatértem a gyorsan ölő karimhoz farmolni. :) Elvégre bármit is építene az ember, kellenek a cuccok.

  Biztos jó, hogy pusztán Physical lesz? Lehet érdemes lenne mellé mégvalamit, amit skill is támogat.

  [ Szerkesztve ]

 • Qlux

  tag

  A cuccok fele megvan már:) Viszont a tremor, ami a forcewave cd-jét csökkenti csak 2h weaponnal működik, ezt nem figyeltem. De beteszem a cadencet és már okés is. Van ebbe egy kiss bleed, pierce is, talán devotiunból teszek be fizikál resi csökkentőt

 • reelc

  Topikgazda

  "Van ebbe egy kiss bleed, pierce is" épp ezért szóltam, mert a damagejük 0%, csak a Modifieren van %-os érték. Szóval a 0-nak a %-os bónuszáról van szó.

  Ha már úgyis ötletelsz, gondoltál Damage Conversionra?
  100% Damage Conversion Itemek. Persze nem csak 100% létezik.

  Nem minden esetben célszerű a teljes szet, ha a felső bónusz nem tűnik túl acélosnak, és egy másik tárgyad sokkal erősebb/célszerűbb lenne.

  [ Szerkesztve ]

 • Qlux

  tag

  Ha a resist meg van oldva, ez esetben fizikai, akkor lehet haladni pure damage kasztal is. Pl. puriferemnek fele annyi a dimidzse van mint a warderemnek, megis jobban haladok vele. Csak ott ugye van elemental resi csokkento, nem is keves. Egyebkent az armor is tok feles ennyi, csak olyan jol mutat;) Szeretem a lila cuccokat, de teljese igazad van. Sokszor meg a zold item is jobb. Johetne mar a kieg. Ha kell valakinek cucc,lehet ott a ladamban:)

 • reelc

  Topikgazda

  Én már az endgame buildre céloztam, hogy nem árt ha több lábon áll a támadás.
  Ultimate lvl100-as karijaim:
  Cabbalist (azért nincsenek augmentációk, mert pár cuccot lecseréltem, és nem augmentáltam be őket. Mert utána a Purifiert kezdtem el, ami erősebb lett, és az lett a farmolós karim. Ezért gyengék a resistek is. Na meg befigyel egy sárga item is :) ).
  Purifier
  Conjurer
  A purifiert kivéve egyiknek se lett meg minden cucca, pl. a Conjurer is szetben lenne az ideális.

  Mindegyik buildet linkeltem korábban, ha valakit érdekel vissza tudja keresni, vagy linkelhetem újra őket.

  Nekem is van némi feleslegem, ha valaki vadászik valamit.
  Várom én is a kieget.

  [ Szerkesztve ]

 • AtHoS

  nagyúr

  No, 46-os szinten (Veteran nehézségen) sikerült feloldanom az Elite fokozatot illetve a MALMOUTH kieg területe is aktiválódott. Kaptam is jutalmul egy lila vállast, ami pont jó is lesz majd 4 szint múlva...mivel lvl50-től viselhető. Ilyenkor Elite fokozat és/vagy Malmouth terület+küldijei lehet az ajánlott vonal?

  Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

Hozzászólok Aktív témák