Új hozzászólás Aktív témák

  • pigatt

    őstag

    válasz <cafat> #1603 üzenetére

    Kiírtani az 5 ork őrjáratot, paladinokat hurcolni. És beszélni a királlyal

    1.Borús-fokban (Cape Dun): Gamal a Hashishin mondja hogy a paladinnál akit eladott az orkoknak volt egy, de azt eladta Ukrassnak. 100 aranyért meg tudod venni Ukrasstól, miután teljesitetted a Paladin felszerelése questet. (a quest cime lehet hogy nem pontos amit irtam.)
    2.A Bengerd nevű rabszolgánál Monterában. Ha megcsinálod a rabszolgacserés küldit odaadja, ha meg nem csináltad meg a küldit akkor mikor felszabaditod Monterát csapd le és vedd el töle.
    3.A renegát paladinnál a Varant-i átjárónál. A kinyirásában segithet neked egy Karlen nevű paladin, mert neki szól oda egy feladata.
    4.Konradnál Trelisben. Egy padon ül, vele csak beszlni kell és odaadja.
    5.Geldernben a városon belüli bánya legutolsó járatában. A bánya végében látsze egy túlbuzgó rabszolgát. Azzal a járttal szemben amelyikben ő van, van egy koromsötét alagút. Ha azon végigmész a végében lesz a serleg a földön.
    6.Mora Sulban Masil-nál. Akkor adja oda, he teljesited neki az Orknarok a templomszolga feladatot, majd utána a részvényes küldit (a nevét nem tudom pontosan)
    7.Északkeletre Mora Sultól van egy kis táborhely. Itt találod Cruz paladint aki elmeséli, hogy talált egy kelyhet, de megtámadták a Homokférgek. Sebaj, mivel ha segitesz neki elvezet a homokférgekhez és ott a Serült Homokféreg halálával megszerezheted a kelyhet.
    8.Vengardban. Miután Gothából megszerzed a teleportkövet csak simán beteleportálsz és ott a Markus nevű paladin odaadja neked.
    9.Sildenben Zapotek házában. Osonj be amikor épp nem tartózkodik bent és lopd el.
    10.Treslottnál a tűzmágusnál nemorában van egy. Akkor adja oda, ha teljesited a feladatát amit ad. 5 db ritka növényt kell összeszedni nemorától északra, ahol a 3 T-rex és a ragadozók vannak.
    11.Rakus tűzmágusnál. Őt Monterától északra és Okarától délre találod meg. Keresgetni kell de meg fogjátok találni. Ha teljesited neki a küldetéseit (nyird ki az undeadeket a barlangban és segits neki élve kijutni a barlangból) akkor odaadja a kelyhet.
    12.Annyi a dolgod, hogy menj egy Nordmarba a Monasterybe és ott beszélj Miltennel. Oda fogja adni habozás nélkül. Célszerű ezt a végére hagyni, mert akkor már egyben meg is áldhatod a kelyheket.
    Itt vannak a serlegek. ;)

    [Szerkesztve]

    i9 / 4080 / 32"

Új hozzászólás Aktív témák