Új hozzászólás Aktív témák

  • insight

    aktív tag

    Pénteken vettem egy Hero 10 Black-et Media Marktban, ami bizonyára régóta ott porosodott a polcon, a kiállított előtti utolsó, bontatlan csomagolású darab volt.
    Szépen összeraktam, feltöltöttem, másnap autós pályanapra mentem vele, optimális (kb. 20 fokos) környezetben, szélvédőre tapasztva. 1080p/60fps/superview kombinációra kapcsoltam, a wireless connectionöket kikapcsoltam, hogy ne egye feleslegesen az akkut. A nap folyamán 4x kapcsoltam be, futamok között kikapcsoltam teljesen (POWER OFF), és csak a futamokon készített videót. Összesen kb 45 percet rögzített délután 2 és 5 óra között, így maradt mindössze 15% akkuideje.

    Jól sejtem, hogy itt valami nem oké? Ezzel a setuppal kb 2 óra felett kellett volna teljesítenie, nem "45 perc plusz aprót"? Lehet, hogy 60 percet elérte volna, de kétséges. Az igaz, hogy a GPS be volt kapcsolva és a képstabilizátornak fel volt adva a lecke, de ilyen körülmények között is kevesellem.

    Talán túl sokat ült a polcon és megmekkent az akku? A folyamatos töltés nem opció, mivel a pályaautózásnál zavarna egy lógó kábel, a futamok között meg áramtalanítva van az autó, nem tudna tölteni.

    aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / 944 '86 / Wrangler '97 / A3 e-tron '15 / Scott e-bike

Új hozzászólás Aktív témák