Új hozzászólás Aktív témák

  • Ano

    őstag

    válasz Tuninger #4322 üzenetére

    "Ha nem látsz különbséget a 12,5MB-s legagresszívabb tömörítés és az original 119MB-s között akkor "jó neked", akár a tizedére is tudsz tömöríteni a goprohoz képest "

    Én ezzel vitatkoznék kicsit!
    Ugyanis azért mert ő nem látja a minőségi különbséget, attól még ha igényes munkát akar készíteni igenis minőségi felvételeket kell produkálnia!

    Számtalan videót láttam már YT-on hogy a készítő vagy rettentően hanyag, esetleg tudatlan volt vagy csak szimplán "vak" és a feltöltött anyag akár izgalmas és érdekes is lehetett volna, de nem bírtam végig nézni az okádék képminőség miatt!

    Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a felvételeket ritkán készítjük csak saját magunknak, így számításba kell venni, hogy lesznek akiknek "jobb a meglátásuk" és nekik szúrni fogja a szemüket egy rossz minőségű felvétel!

    Nem utolsó sorban ha pl 10-20 év múlva visszanézel egy 4K szuper minőségű videót, amire azt fogod mondani hogy "uhh, milyen gagyi volt az akkori technológia" akkor mit fogsz mondani egy 1080p/24fps videóra!? :)

    Szóval a minél jobb minőség egyben időtállóbb felvételeket is eredményez, hiszen nem véletlenül készül megannyi ikonikus filmből is resmatered 4K HDR manapság ...

    Synology RT6600AX felfedezés alatt

Új hozzászólás Aktív témák