Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton

    nagyúr

    válasz SeniorTilla #4251 üzenetére

    Azta! próbálom megelőzi a jövőbeli, felesleges kérdéseket, hisz mindenkinek véges az ideje olvasásból (is). Igen, én is kaptam már ilyen választ és nem így reagáltam ("legközelebb majd nem kérdezek semmit"), hanem beláttam igazuk van, lusta voltam. Azóta inkább keresek először és ha rövid idő alatt nem kapok egyértelmű (!) választ a keresőtől, akkor pötyögök, kérdezek.
    Mert ez egy olyan kérdés volt, amire a válasz egy egyszerű osztás ugyebár.
    Tehát nincs olyan, hogy egy adott videómódban valakinél ennyi fér rá, másnál meg annyi, . 32gigás kártyára x megabites rögzítéssel y perc fér rá. Kész. Gopro oldalán is fennt volt az infó, látod, nem kellett túrni sem a netet. Ha az a kérdés, melyik videómódot használja, mert csak egy 32-es kártyája van, erre már jöhetnek olyan válaszok, hogy az én tapasztalatom szerint... ezt és ezt a videómódot kerüld... mert életlen... vagy recések az élek... stb.

    "Azért van a fórum, hogy kérdezzünk"
    Lehetőleg olyat, ami nem 2sec google keresés..

    "Felesleges kérdés is van"
    Nyilván, ezért írtam azt, hogy meg tudja pikkpakk keresni ő is.

    ha pedig rákeresett, sőt korábban ezt a táblázatot látta is, akkor nem tudom mi oka megkérdezni a fórumozókat?

    egyébként pedig: még egy kártyát mindenképp érdemes venni, mert mi van ha épp elhal a nagy hidegben az egyik? ne azon a párezer ft-on múljon egy jó esetben többszázezres síelés újraátélésének lehetősége évek múlva.. :))

    Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

Új hozzászólás Aktív témák