-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
válasz
petyus_ #21059 üzenetére
Hasonló gonddal küszködöm. És én emiatt olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy le lehet-e tiltani, hogy a chrome-ban egy megadott honlap ne tudjon betöltődni.
Én valahogy sikeresen telepítettem egy ilyen reklámprogramot. Mindig vigyázok ezekkel, de most ez valahogy becsúszott. istartsturf és delta-homes nevű oldalakkal indult a chrome. Találtam is programokat a gépen amiknek ezek voltak a nevei. Újraindítottam a gépet csökkentett módban és kiirtottam a fájlrendszerből és a regeditből mindent ami ezekhez a nevekhez tartozott. Ezek után a chrome mégis delta-homes lappal indult. Nem estem kétségbe. Rámentem a chrome ikonjára -> jobbklikk -> tulajdonságok. Itt láttam, hogy a "cél"-ban ez a delta-homes oldal oda volt írva a cél végére. Ettől indult el azzal. Pár napig teljesen oké volt, most viszont elindítottam az uTorrent-et és miután elindult, a chrome-ban is megjelent a delta-homes. Viszont az utorrent ikonjában nem találtam azt, ami a chrome ikonjában volt. Szóval nekem már nincs működő reklámprogramom a gépen, ergo már nem kártékony, de valahogyan mégis megnyílik, ezért csak simán le kéne tiltani.petyus_ neked ajánlom, hogy nézd át a géped, úgy, ahogy én, és kiírthatod a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Nagyon izgalmas, új funkciót ígér a OnePlus 13T
- Netflix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest