Új hozzászólás Aktív témák

  • Bencsizy

    csendes tag

    Na, elvittem a csöves fejecskét egy szakihoz (Kiss László, jazz szakon végzett, dobol, basszerozik, kurva jól nyomja :)) ), és megnézte, kicsit alakítgatott rajta.
    Azt mondta, hogy egy 20-ast megért a cucc, bár a kábelezés miatt van egy alap brumm. Valami olyasmit mondott, hogy a kábeleket a szélén kellett volna elvezetni, meg hogy van vmi kondi v vmi, ami miatt van ez a brumm. De játék közben nem hallatszik és egyáltalán nem zavaró, mert elég halk feltekerve is, szóval zsír. A hangja eszméletlen, igaz nem gitár hangszórón lett kipróbálva, hanem ilyen hangosításra használt cuccon. A tiszta nagyon cool, meleg hangja van és teljesen más világ... :D
    Veszek hozzá még Beta Aivin DS-100 torzítópedált (szerinte full jó választás), illetve építünk hozzá ismerősökkel egy 1x12"-es ládát is. Ehhez veszek egy Celestion G12H100-as 4 ohmos hangszórót, kb 10 éves, de működik, angol gyártmány, csak remélem, hogy nincs semmi baja. Meg kell kopogtatni, meg megnézni, hogy nincs e leülve a tekercselésig a papír.

    A gitár megint jó vétel volt szerinte, Vintage V100, koncertképes gitár. Zörögtek akulcsok rajta, de azt mondja, hogy ez azért van, mert a kulcsok átveszik a rezgést, annyira jól rezonál a test. Ha odatennénk egy pickupot, rendesen lehetne játszani, mert annyira csengenek, zenélnek a kulcsok. :D

    Ja igen, azt mondta, hogy nincs értelme beleépíteni még egy csövet, mert akkor már csak torzított hangot fogunk kapni, tehát nem lesz tisztája, s nem a hangot, hanem a jelet fogja torzítani vagy vmi ilyesmit mondott. Full torz hangot kapnánk, ami nem jó semmire. A fej am egy Vermona módosított változata.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák