Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz Alexios #34433 üzenetére

    Ez egy eleg ingovanyos mufaj. A gitarozni kezdok nagy tobbsege jukebox huszarnak erezte magat anno valamikor amikor meghallott egy riffet, bement az elso boltba es nagyobb lekesedessel es penztarcaval, mint elszantsaggal, de bevasarolt, na majd en megmutatom alapon. Aztan szembejott a valosagnak hivott choo-choo train es a cuccok 90%a landolt apron egy ev mulva.
    Tudom mert en is megfutottam tobb cuccommal, tobb korben, tobb tiz ev alatt (mint hobort kb 15-20 eve kisert a gitarozas, de nem igazan lett belole semmi)

    Nyilvan ez a boltoknak jo mert csomoan megvesznek olyan draga cuccot amire meg evekig nem lesz szuksege, es ha addigra belejon, cserelheti ujra mert kimegy a divatbol, uj architektura jon stb stb de gyanitom kicsit maskepp mutatnanak az eladasi szamok ha mindenki a tenyleges (es nem elkepzelt) sajat igenyeihez szabna arban es tudasban is a cuccait.
    En pl pont ezert adtam el a cuccaim zomet, egyszerusitettem. felismertem mik a hard limitek, es ahhoz erdemes-e ilyen olyan tobb100as cuccot parlagon hevertetni (ezt a fajta optimalizaciot furcsan sokan nem merik vegbevinni, az agyuk gyozkodi onmagukat hogy igen, otthonra kell a 100w csoves.... Kozben a realitas meg az, hogy otthon, minden ami egy tvnel hangosabb, mar nem nagyon johet szoba)

    Egy pelda, lakodalmas zeneszek. Nyaron eleg sokkal talalkoztam, beszelgettunk, cuccokat nezegettunk, rengeteg ismeros es jomagam is most nosultunk, mindenkinel a klasszik lagzizenetol eltero, "normalis" zene ment, regi slagerek, bulizos rock, stb szolt, en meg orommel alltam le dumalni veluk, ahol lehetett. Pedig alapbol ez nem az en mufajom.
    100K koruli squierek, legolcsobb Variax, line6 pod xt, firehawk, regi zoom (nem n szerias), es gond nelkul hasznaljak, nyoma srm volt hogy neki most hianyozna egy helix vagy axe fx :) pedig neki munkaeszkoz, minden hetvegen 2 este azzal keresi a kenyeret.
    Ha neki nem kell, akkor egy szobagitarosnak?
    Hagyjuk a Steve T meg Jared Dines fele youtube kreteneket, ok max addig hasznaljak amig promozzak a cuccot (meg az idiokratizmust :) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák