Új hozzászólás Aktív témák

  • FockeWulf

    tag

    válasz Tommyka21 #25694 üzenetére

    Akár használt is szóba jöhet...Mondjuk egy magasabb kategóriájú használt Epi lehet nem lenne rossz döntés, persze csak ha nincs agyon karcolva/koptatva. A keret mindenképp az a 80-90 rugó. Esetleg tudsz valami jó kis használt LP-kópiát? :)
    Elböngészgetve a használt gitárpiacot, sokszor azt látom, hogy egy pl. újan 100 ezres gítyót 85-90-95-ért kínálják...Elég érdekes számomra (oké értem én hogy érettebb a fa meg satöbbi, de akkor is, nem felső kategóriákról beszélünk) szóval akkor már hozzáteszem azt az 5 vagy 10 rugót és jöhet az új (éretlen fa :) )

    Eastman természetesen minden csak és kizárólag kipróbálás után működik nálam :)

    Nayrobi a csermák hangszerbolt nálam is teljes mértékben kizárva, még ha nincs is a városban ami kell csak náluk, akkor sem megyek oda. A csongrádin lévő hangszerboltban nem voltam soha, nem is tudom mikor zárt be. A music centrum valóban nem rossz, csak mint lentebb írtuk, nagyon gyér a választék. Én még olyant hallottam a centrumról hogy nem igazán engedik kipróbálni a gitárokat...ami elég abszurdnak hangzik. Igaz gitárt nem vettem ott, de más egyéb vásárláskor tök jó fejek voltak velem.

Új hozzászólás Aktív témák