Új hozzászólás Aktív témák

  • Moleman

    addikt

    válasz Ragnar_ #21691 üzenetére

    Idővel minden hasznos lehet, anno azért is választottam az UR22-t, mert volt rajta midi, a régi szintimhez. Ha USB-s billentyűm lett volna, lehet, hogy nem vettem volna midiset, pedig most már nélkülözhetetlen a pedál miatt. Kondenzátormikrofonom is van, legalább fél éve nem használtam, de jó tudni, hogy ott van, ha éneket vagy akusztikus gitárt akarok rögzíteni. A "what u hear" rögzítés mondjuk nagyon hiányzik, de emiatt egyelőre nem cserélem le UR44-re, mert úgyis megtartanám ezt is, hordozható eszköznek.
    Na meg ott az érv, hogy a Steinbergek 192 kHz-esek, nagyon kevés cucc tud ennyit, de álszentség lenne erre hivatkoznom, mikor 44.1-gyel használom. :D

    Igazi jobb erősítőkkel még nem nagyon találkoztam, Guitar Rig és Amplitube van terítéken nálam is, a Line6 csomagját még nem próbáltam, de ha valaki szerint jobb, mint az Amplitube, kipróbálom.

    Ha már akusztikus: ennél a hangszedőnél mi lehet a csel? Banggoodról nagyon sok műszaki cikket vettem már, sose volt gagyi, de ez ijesztően és egyszerre kihagyhatatlanul olcsó. Most egy aktív Artec piezo van a gitáromban, de nincs EQ hozzá, így ehhez ki kéne vágatni a kávát is, ami kicsit visszatartó erő.

Új hozzászólás Aktív témák