- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyick
őstag
válasz atidzsiforc #11543 üzenetére
milyen progi is ez?
-
X2N
őstag
válasz atidzsiforc #11543 üzenetére
A DAW az Reaper. A többi plugint innen lelehet tölteni: [link]
-
izomhod
őstag
-
Peethy
őstag
No, a héten jó lenne már venni végre egy multieffektet. Írtam már azoknak, akik a Line6 Pocket Podokat meghirdették, de van, amelyik elkelt, van, aki nem is válaszolt. Szóval lenne egy kérdésem: a jelenleg használtpiacon lévő cuccokból 15-20 ezer között mit ajánlanátok? 22-ért van Line6 Pod2 (nem tudom, hogy megvan-e még), de annyit nem akarok már kiadni érte...
-
izomhod
őstag
ide regisztrálj, és tegyél fel egy podot keresek hirdetést kis képpel, nekem is így van a pocket podom
-
izomhod
őstag
mond valakinek valamit az a név, hogy "további magyar hangok"?
-
Nunder
őstag
válasz izomhod #11562 üzenetére
Nem kell hozzá erőlködő, nekem egy Logitech 2.1-ről szólt valamint fejhallgatóról. Tökéletes szobába meg gyakorolni, pláne, ha nem akarod vele őrületbe kergetni a szomszédokat. Valamint hangkártyaként is funkcionál, így egyből mehet vele a felvétel bármelyik ilyen jellegű programmal. Én nagyon szerettem, de amióta megvan a Scarlet, feleslegessé vált a drága
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
sajtee
őstag
D# G# C# F# A# D# <-- tízes húrral inkább ne is próbáljam erre hangolni a gitárt? A húrok viszonylag régiek, ezért kérdem.
-
félisten
-
sajtee
őstag
válasz Plazmacucci #11569 üzenetére
Nekem is 10-essel, de néha jól esik dropban.
Friss beállítás alatt mit értesz? Új húr, esetleg húrláb, nyak állítása is?
-
félisten
-
sajtee
őstag
válasz Plazmacucci #11571 üzenetére
Ez a gitár hangszerésznél még nem járt, de el szeretném vinni.
-
McCann
tag
Dzsááá, 11-es húr az meleg süti már
Washburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
atidzsiforc
őstag
Regen en is olyannal toltam, most a hat huroson 68-14-es van C standardhoz .
[ Szerkesztve ]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
blackmacs
aktív tag
Annyira idegesít hogy ha véletlen találok is egy értelmes gitár hirdetést,az biztos hogy az ország másik végén van,vagy a halál f..án
Akárhogy osztok szorzok jobban járok ha itthol bemegyek egy üzletbe kipróbálom amit szeretnék és megveszem,minthogy tízezreket költeni benzinre.
Ma majdnem lementem Debrecenbe megnézni egy tényleg jó kis gityót de mire utánaszámoltam,rájöttem nem éri meg.Pedig lehet hogy tetszett volna
Ááááááá már kivagyok..
Csak én vagyok így ezzel,vagy más is?[ Szerkesztve ]
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
sajtee
őstag
Tankcsapda - Gyűrd össze a lepedőt - hót egyszerű, el is kezdem
-
blackmacs
aktív tag
válasz izomhod #11576 üzenetére
Már mindegy,most pihentetni akarom egy kicsit a dolgot,meg nem is akarom elkapkodni.Anyagilag is meg kell gondolnom meddig fér bele.Vannak egyébb megoldandó dolgok is.
Amúgy [ez]lett volna.BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
félisten
válasz atidzsiforc #11574 üzenetére
Nekem ibanezen vol C hangolas 13as keszlettel. Nagyon metal volt.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
izomhod
őstag
a mai próbán vagy siekre volt az aldis kézmelegítőnek
500 ft volt egy pár, sok100szor használható, nagyon tuti!ja itthon is kapható!
blackmacs: gyönyörű!
[ Szerkesztve ]
-
atidzsiforc
őstag
válasz Plazmacucci #11579 üzenetére
Az se lehet rossz . Nekem egy Vintage VS6-ra van raeroszakolva.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
félisten
válasz atidzsiforc #11583 üzenetére
Volt benne egy Petrucci féle DSonic a hídnál. Összeszorúl a szívem ha Rá gondolok.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
blackmacs
aktív tag
válasz McCann #11584 üzenetére
Nekem is nagyon tetszett és még árban is rendjén lett volna ha tényleg bejött volna a hangzása is.Amit sajnos nem tudtam kipróbálni mivel lemondtam a találkát az anyagiak miatt,mert nem fért volna bele a keretbe .
De bosszant is a dolog rendesen hogy nem tudtam legalább megnézni sem.Sok olyan hírdetést találtam ami simán megérné ha nem az ország túlfelén lenne,látatlanban meg nem veszek semmit.Ha meg elmegyek megnézni valamelyiket is akkor a költségek az egekbe rúgnak ami most jelen esetben nem megengedett.[ Szerkesztve ]
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
McCann
tag
válasz blackmacs #11586 üzenetére
A Hangmesteren is érdemes mindenképpen nézelődni, hátha találsz olyant, ami jó helyen van
Meg még az is működhet, hogy az adott márka topicjába bedobsz egy felhívást, hogy keresel olyan gityót.
Amúgy tökéletesen igazad van, gitárt nem vesz az ember kipróbálatlanulWashburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
Nunder
őstag
Engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy gyöngyszemet, tegnap találtam őket este böngészve a videó-válaszok között. Tiluland - Tilu of the Kings Instrumentális Power Metal. Akinek nem inge, az is vegye magára egyszer
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
blackmacs
aktív tag
válasz McCann #11588 üzenetére
Beszarok!
Egy tízest esett az ára tegnap óta [link]
Szerintetek érdemes 100 Km-t kocsikázni érte?[ Szerkesztve ]
-
blackmacs
aktív tag
válasz Peethy #11591 üzenetére
Tegnap tokkal 69000 volt most 59000.Egy olyan tok csak magába több mint 20 ropi.
-
blackmacs
aktív tag
válasz McCann #11593 üzenetére
Mikor beszéltem vele azt mondta hogy próbákra járt vele valami zenekarba,amúgy egyetemista.De ahogy látom nagyon vigyázhatott rá mert azt mondta 4 vagy 5 éve van meg neki!
[ Szerkesztve ]
-
blackmacs
aktív tag
-
Nunder
őstag
válasz blackmacs #11596 üzenetére
Ebből jól lehet építkezni a későbbiekben is, egy új hangszedőpár és kész is, szerintem soha a büdös életbe nem kell többet ráköltened nagyobb dologra. Ennyiért meg tokkal együtt ajándék.
-
Fitzgerald
veterán
Jah néha van 1-2 jóféle cucc jó áron. Tegnap láttam ott EMG 81-85 szettet 25000-ért.
Mondjuk Cort X-szériás gitárba 15 Wattos modellező erősítő mellé nem biztos hogy érdemes ilyet tenni
Attól függetlenül ha lenne most felesleges 25 rongyom rá, megvenném. -
Eastman
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Apple Watch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget