- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
izomhod
őstag
JFK a király!
-
sajtee
őstag
Az AC/DC-n beszarok... Én meg mire megtanultam a tökéletes pengetési tempót fel-le.
[ Szerkesztve ]
-
izomhod
őstag
m1-en 23:45ig Robbie Williams élő koncert van, nem rossz!
-
izomhod
őstag
válasz Szten Márs #11058 üzenetére
júúúj!
nem ő!hanem
Jimmy Fia Krisztán
de kisesett, annyira nulla volt, csoda hogy edig elcsalták
-
freaghill
őstag
Mennyibe kerül kb. egy olyan jack kábel ami csak 2 jackből áll, ergo nincs is kábel? Mi a neve, mert nem igazán találtam.
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Eastman
addikt
válasz Bjørgersson #11070 üzenetére
Hehe, vitzes.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Gyick
őstag
hi!
régen irtam már ide.
Van esetleg valakinek zoom g2-je?probálta már usb keresztül gépen? -
félisten
Nekem vilt g2.1u zoomom, azt mondom, hogy felejtős. Elég fosul szól, bár az effektek jók. Plusz pont, hogy van benne dobgép. A hangja még digitálisabb ha usb-ről veszed fel. Erősítővel még elmegy, de nem egy torzítás bajnok. Eladni meg csak veszteséggel lehet. Nem ajánlott vétel. Hangban egy pod 2.0 is hülyére veri.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
izomhod
őstag
-
McCann
tag
Hella
Nekem volt, de nem USB-n keresztül rögzítettem vele a gépre, hanem a mikrofonbemenetet használva, úgy sikerült csak, az USB-vel egyszerűen nem tudtam összelőni, ez mondjuk lehetett az én bénaságom is...
Attól függetlenül, hogy nem egy pro cucc, azért otthoni demóhoz lehet használni, felveszed a dobgépet egy sávra, aztán a ritmust egy másikra, aztán a szólót egy harmadikra, stb.Washburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
félisten
-
Gyick
őstag
Azért kérdeztem mert nálam van egy kis latency,usb keresztül
-
félisten
-
Eastman
addikt
válasz Plazmacucci #11078 üzenetére
...vagy a Smith & Wesson.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Gyick
őstag
válasz Plazmacucci #11078 üzenetére
a gyári fent van.Azzal van latency.Azt meg nem tudom hol kell beállitani hogy az Asio4all-t használja.
-
Gyick
őstag
válasz atidzsiforc #11081 üzenetére
Nem Daw-ban használom.Bekapcsolom a zoom g2-t azt szól a hangfalon semmi program nélkül.Nem sok a késés de észrevehető.
-
atidzsiforc
őstag
A vezérlőpultos beallitásnak köze nincs az asio driverhez szerintem, azért van nagy késés. Amúgy ajánlom hogy használj egy daw-t, akkor is ha csak gyakorolgatsz, kényelmesebbé teszi a dolgokat szerintem.
[ Szerkesztve ]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
sajtee
őstag
válasz atidzsiforc #11086 üzenetére
Azt. A. Kurva. Ez a kibszott rakenroll, gyerekeeeek, kicseszettül jó!
-
sajtee
őstag
válasz Plazmacucci #11088 üzenetére
Őszintén nem tudok érdekelni. Annak a faszkalapnak meg, aki 1:15-nél odadobott valamit, eltörném a kezét, aztán lenyomnám a torkán azt a szart.... Az anyját is tudja otthon dobálni, játsszon azzal..
-
Gyick
őstag
válasz atidzsiforc #11086 üzenetére
dawban is meg lehet csinálni hogy real time halljam?beszerzek egy fl studio-t megprobálom azzal.
Amúgy lehet az lenne a legegyszerübb ha vennék egy [ilyet] azt guitar rig vagy amplitubeal probálkoznék.Valaki probált már hasonlót? -
atidzsiforc
őstag
Fl studioban audio settingsben beallítod, hogy asiot hsználjon, mixerben kiválasztod az egyik csatornán a g2 inputját és örombódottá. Ilyen guitarlink kábelt még nem próbáltam, de ha már van egy usb-s g2-d akkor szerintem felesleges.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
NeoPampalini
senior tag
Hosszas várakozás után végre meghozta a posta: Tech21 Sansamp VT Bass deluxe, nagyon pöpec kis szerkezet!
[ Szerkesztve ]
-
Gyick
őstag
válasz atidzsiforc #11093 üzenetére
Köszi sikerült!Ezzel most nincs latency.Még azt ki akarom probálni hogy a guitar rig mondjuk müködne-e igy a zoom g2-n keresztül.
-
Daweee
őstag
Az ilyen Guitar Link-nél jobb minőségűnek mondják a Rocksmith-hez vehető kábelt, ami lényegében ugyanazt tudja, én is alátámasztom, nem rég vettem ilyet, Guitar Rig/Amplitube-al kombinálva és egy jól belőtt ASIO4ALL-al hifire kivezetve csodákra képes De persze ha van Zoom-od akkor ez felesleges, de mondjuk azt a verziót is ajánlom a figyelmedbe, hogy Zoom-ot bedugod, azt átállítod clean-re hogy csak a GR/AT torzítson, aztán elszórakozol vele.
-
sajtee
őstag
SRÁCOK! SLASH KONCERT!!
Az előbb adtam le a rendelésem, 8900Ft lesz és csak a postaköltség jön még ehhez! 1 héten belül küldik!
itt, a "Bolt" menüpont alatt rendelhetitek meg!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Apple Watch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...