Új hozzászólás Aktív témák

  • sajtee

    senior tag

    válasz Eastman #10549 üzenetére

    Én most a Chilei koncertet nézem újra :) A Live and let Die-t elképesztő átérzéssel adják elő...

    Ha az lesz életem utolsó napja is, de el fogok jutni egyszer egy Gn'R-koncertre és nem érdekel, hogy nincs Izzy, Duff, Steven, Slash. Vagyis érdekel, de ez van.

    Igazából, ha jobban megnézzük, EZ a Gn'R nem bárzenészekből áll, ahogy azt sokan állítják. Az ez előtti formáció, talán.

    De nézzük meg egyesével a tagokat:
    Axl Rose-t nem kell bemutatnom senkinek
    DJ Ashba - számomra csak egy újabb "Slash-copy-nak" tűnt és egyáltalán nem volt szimpatikus, de aztán utánaolvasgattam, tanulmányozgattam a régi - és mostani - munkásságát, és elképesztő ez az ember. A Sixx:A.M szólógitárosa (Nikki Sixx zenekara.. Mötley Crüe), 8 évesen dolgozott meg az első gitárjáért és nagyon jól nyúzza ezt a hangszert, respect neki, szerintem méltón került Slash helyére. (mármint az eredeti felálláshoz képest)
    Bumblefoot - ez az ember több hangszeren tud játszani, mint amiről tudok, mindegyiket nagyon tisztességesen tudja megszólaltatni.
    Tommy Stinson egy basszusgitáros, és szerintem ebben a pozícióban meg is állja a helyét. Volt néhány éve, mikor szólóban nyomta.
    Dizzy Reed - billentyűk. Nem igazán értem a sampleresek munkáját, biztosan nem olyan könnyű, mint aminek tűnik, de róla igazából nem tudok sokat írni.
    Chris Pitman - őt annyira nem ismerem, végzi a dolgát. Ő is nagyon sok hangszeren játszik, szóval tudhat valamit.
    Richard Fortus - szerintem jó ritmusgitáros, annyira nem ismerem.
    Frank Ferrer - dob. túlságosan őt sem ismerem, csak a Gn'R-ből. Átérzi a koncerteket. gondolom.

    Így, ennyi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák