Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Sirandrish #8678 üzenetére

    Azért neked van Ganyu, szóval legalább egy hyper dps pipa. :P
    Nem tudom mennyit tesz hozzá a Homa, lusta vagyok megnézni más fegyverrel mire menne. De az tény, hogy főleg Ayaka-val DPS-elek mostanság, de ha átváltok Hu Tao-ra, egy másik világ. Csak a fránya stamina, ha elfogy és nem tudok charged attack-ot tolni elég suta. (még azzal is iszonyat sebzése van) Szóval ma C1-re ráugrok, és ha nem jön be az 50%, akkor remélem Keqing esik, vagy esetleg Qiqi. (mindig elmondom ezt a kettőt, soha nem jön be :(( :O )
    Apropó charged attack, mobilon iszonyat béna tolni vele, kínszenvedés a kamera mozgás nekem. :B Viszont tegnap ráraktam kontrollert (iPhone) és úgy majd egy órán át szórakoztam event domain-ben. Azért közepes szinten (medium grafika 60 fps) 45 perc után elég csúnyán bezuhant az fps, és felmelegedett a készülék, de hát továbbra is csak vészmegoldás a mobil. Bár pléden volt a telefon, szóval hátulja semmi szellőzést nem kapott, enélkül lehet jól bírná így is.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák