Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz #44330240 #6508 üzenetére

    Ayaka továbbra is must have. Sayu már kevésbé érdekel, nem kell még egy anemo healer, így célzottan miatta nem pörgetek majd szerintem. Viszont a gurulása jópofa. :DDD Yoimiya érdekes, a célkövetéses charged attack tetszetős, konzolosként like-olom. A burst animáció is nagyon baba. Ha valóban Ayaka lesz első banneren, ő biztos lesz, majd Yoimiya-ra attól függően megyek rá, hogy mennyi primo marad majd, és 1.8-as leakek alapján várható-e már Shogun majd.

    Mostani 1.6-os bannerek kimaradnak, gyűjtögetek tovább. Tetszik ez a pot-os companion rendszer. Új set receptekre érdemes rámenni, és lerakni őket karaktereidnek. Ha behívod őket a set-be, akkor kis duma után kapsz 20 primot. Jó üzlet. :)) Minden set 4 karakterhez illik, és minden karakter 2 set-et kedvel. Ha mindet lerakod az minden meglévő karaktertől 2x20 primogem (plusz az apró, mora és karakterednek megfelelő talent material könyv).

    [ Szerkesztve ]

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák