Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Sirandrish #4373 üzenetére

    Pont fölötted lévő kommentbe írja kolléga, hogy napi dolgait letudja 30-40 perc alatt, én erre gondoltam. És ez kevés, e fölött már nem nagyon tud értelmes dolgot csinálni. Mondjuk én egyáltalán nem bánom, hogy ennél több időt nem kell rászánnom, de sokan panaszkodnak miatta. Amennyiben több resin lenne, több időt kellene a játékkal tölteni, ez pedig már problémás lehet (lásd lentebb). Mi lenne a jó megoldás amúgy?
    Artifactok-at végtelenségig lehet gyűjteni, és addig amíg nincs minden karakter 90-re húzva fegyverrel együtt, fullos talent-al, azokkal is van munka. Szóval igen, van mit csinálni, csak megköti a kezünk a resin mennyiség, de a több resin több időt igényel, ami a játék jellegéből adódóan nem lehet túl sok: Ha túl sok a resin, túl sok időt "kell" a játékkal töltened naponta ami miatt hamarabb megunod, mert vagy eléred előbb a célt, vagy nem érzed a ráfordított időt kifizetődőnek. Nem hiába népszerűek a különböző mobilos "afk" játékok, ahol úgy gyűlik a nyersanyag, hogy nem kell aktívan játszanod. Amennyiben csak rajtunk állna meddig és milyen gyorsan jutunk el, akkor sokkal előbb és sokkal több játékos hagyná abba mielőtt hoznának valódi új kontentet a játékba.
    Röviden konzol és PC játékként kevés ez a tempó, szívesen játszanánk többet lehetőség szerint, de mobilon ennyi az elfogadható idő. Fél-1 óránál többet egy kis mobil képernyőjén nagyon kevesen játszanának vele. Ha azt nézzük, jelenleg az abyss az egyetlen olyan tartalom amit tolhatunk bármikor ha napikkal végeztünk, de akarunk tovább játszani valami értelmes célért. DE ott pedig az van, hogy ha kevés a csapatod akkor csak szenvedsz, ha pedig elég erős a csapatod, akkor az is lemegy hamar és megint nincs mit csinálni.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák