Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz wandor0930 #3595 üzenetére

    Az a gond ugye, hogy nem tudjuk biztosra mi esik. Tehát adott 5 csillagos fegyvert becélozni nem a legjobb ötlet, ha viszont csak egy bármilyen 5 csillagos fegyver kell akkor lehet bátran. Nekem eddig egy van, az is standard banner-ből, a Primodal Jade Winged-Spear (Xiao fegyvere, de a karakter nincs meg, nem is kell), viszont hozzá való karakterem nincs. Xiangling-en van, de neki a stackelés miatt nem a legjobb, mivel ő supportként van csapatban. Zhongli-nak lehetne jó, ha dps-re tenném, de ő is support. Hu Tao-ra fog kerülni, bár neki se lesz a legjobb. Röviden, kieshet egy 5 csillagos, de kérdés az lesz-e legjobb a fő karaktereidnek? Sok karakternek jelenleg is 4 csillagos fegyver a legjobb választás (lásd Noelle a Whiteblind-al), tehát vagy szerencséd lesz, vagy kiesett fegyverhez választasz a meglévők közül karaktert és felhúzod miatta ha esetleg nincs használva amúgy?
    Szerintem az lehet jó ötlet amennyiben inkább fegyvert akarsz, hogy legyen az aktuális banneren a két 5 csillagos közül legalább egyik tökéletes valamelyik fő karakterednek, és a kiemelt 4 csillagosok között is legyen ilyen.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák