Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz xeon forever #16805 üzenetére

    Most nagyon ne menjünk bele a részleteibe, de a 10% esélyesre rögtön tudok válaszolni, hogy nem. A 10% nem azt jelenti hogy 10-ből egyszer fixen bejön, hanem statisztikailag 10% esély van rá mindig.
    Vegyünk egy 100-as mintát, tegyük fel hogy 90x craftolsz, de egyszer se jön be, majd utána 10x egymás után mindig duplát ad. Ha csak az első 90-et nézed, akkor 0% volt, ha az utolsó 10-et nézed, akkor 100%, míg összességében 100-ből 10x bejött, az 10%. Ezek a százalékok minél nagyobb a minta, annál pontosabbak. Viszont csak tankönyvi példa, hogy pontosan annyi lesz az eredmény.
    Visszatérve a wish-es témához, ott mondjuk ezt a RNG pörgetést nem értem mire gondolsz, ott minden wish-re számol, nem időközönként. Korábban már volt szó róla, hogy azt hiszem 70-ig vagy 75-ig minden wish 0,6%, majd folyamatosan egyre növekedik, ezért nem éri el szinte soha a garantált 90-et a wish szám mielőtt becsillan az arany. Persze matematikai esély van rá, és volt is rá biztos példa. Csak szerintem több az esély rá, hogy két egymás utáni wish is 5*-os lesz.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák