Új hozzászólás Aktív témák

  • F34R

    nagyúr

    válasz jonnyjoker01 #13708 üzenetére

    Koszi, pontosan sajatos tapasztalatra voltam legjobban kivancsi.. Nekem van Glided Dreams is meg Gladiator, egyik sem a legjobb statokkal (rakok fel kesobb kepeket..) Deathmatch van nekem rajta, eddig talan sajatosan Beidou volt hozza a leghasznalhatobb, Fischl sem rossz, de mivel nem is C6 es megcsak fegyverem se nagyon van hozza, marad az elobbi. Traveler az egyetlen Dendrom aki ugy ahogy ki van epitve. Folyamatosan farmolok en is, TF setem sosem volt, de meg csak jobb piecem sem. Tehat akkor hiaba lenne meg Yae ebbe a team-compba sem tudnam berakni... Sara esetleg ? bar o is C6-nal lenne csak erdemleges opcio.
    Ahogy mondod, nem akarok egyelore uj electro karakterre raallni, csabito Yae de az elemental szaladgalasat nem tudom hova tenni (a totem sebzes egyebkent jo otlet volt. )
    Sztem helyrepofozom a maradek electro karikat, probalok jobb artifactokat csempeszni es akkor egy olyan still OK comp lesz amivel azert meg par Abysst meg tudok jatszani.

    Olyat is probaltam btw utolso mondatkent megemlitve, Cyno, Traveler, Yelan, Beidou. az is hasit mikor olyanja van. :DDD

    Ha mar bloom reaction, Nilou nalad milyen eselyekkel indul? nalam igy hogy + meg 1 nieche support kell (Nahida) nem biztos hogy bevallalja az ember.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák