- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. GeNy@
csendes tag
Hi!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, kipróbálom akkor ezekkel, aztán meglátjuk!
Ba cy lus!
Nem kevés neked a 75%?? (Mindenhol)
Nálam a Mastert a mélynél jócskán fel kell tekerni ahoz, h. élvezzem...nem az a jó, ha erősebb jelet kap és TE szabályozod az erősítőt?
A center nekem is recsegett anno de az új Driver-rel nem csinálta...ja igen és a modding...akinek már kevés a gari rá, melegen ajánlom...ég és föld volt nálam a kül....olyan, mintha először hazaviszed a cuccot és egy AC97-es int. hanggal próbálod meg, aztán egy Audigy-vel...elég szerencsétlennek éreztem magam a modding elején, de a fórumot olvasgatva erőt vettem magamon és belevágtam. Igaz kicsit tényleg visszaesik a mély ''ereje'' de a tisztasága (az a szörnyű rezgés-zizegés is ritkább lett) kárpótolt.Viszont ha kevesled a mélyet, akkor még mindig ott a jó öreg sub tekerentyű. ;) -
törölt tag
válasz Dr. GeNy@ #202 üzenetére
nem az a jó, ha erősebb jelet kap és TE szabályozod az erősítőt?
Az miért lenne jó?
Azért erősítő, nem, hogy a gyengébb jeleket fölerősítse...
Pl. szerintem nem véletlen, hogy gitárnál is úgy oldják meg az erősebb torzított hangszínt, hogy olyan hangszedőt használnak, amelynek nagyobb a kimenő jele...
Egyébként így sem halk, meg egyébként sem hallgathatnám itt olyan hangosan... -
bozont
veterán
Nekem 50%-on van a hangerő mindenhol, a rendszeren meg általában a negyedéig veszem föl, ha filmet nézek vagy kicsit nagyobb hangerőhöz van kedvem akkor max a feléig, de ott is már rezegnek polcok
Meg a moddingolással kapcsolatban, ha értrsz hozzá, vagy van egy olyan ismerősöd érdemes a hangfalakat átkábelezni normális,vastagabb kábellel. Nekem rengeteget dobott rajta, sokkal tisztábban szól az egész, olyan hangokat is kilehet hallani amit ezelőtt nem. -
törölt tag
Nekem az új driver nem segített. Ilyenkor mit lehet tenni? Hibás nem lehet, mert csak játék alatt csinálja, és ott is pl. kint a menüben nem, csak miközben mondjuk épp versenyt futok. Rohadtul idegesítő, bem elég a versenyzőtársak lökdösődése stb., még a buzi centerem is recseg-ropog.
-
Mateee
tag
Sziasztok
Megszeretném kérdezni az 5000-es tulajoktól, hogy bekapcsolva van valami alapzaja a hangfalaknak vagy nincs? Illetve, hogy csak a hátsó hangfalakat lehet falra akasztani vagy az elsőket is?
Elöre is köszi
ÜDv Máté -
Száni
tag
válasz Dr. GeNy@ #197 üzenetére
Szia!
Bocs, h. eddig nem írtam. Nálam a köv. a beállítás: 75%-on vannak a csúszkák (master, mp3, wav...), advanced fül alatt nem nyúltam semmihez (egyszer próbáltam, nem tetszett, de ízlések és...), freq. crossover 168Hz (ez is relatív, szoba és hallószerv kérdése), a sub potija meg ált. 11 óránál pihen (ha a hallgatott zene úgy kívánja, akkor feljebb v. lejjebb).
Fél álláson túl már lenyomja a többi hangszínt.
Érdekes, nekem nem rezeg, nem remeg rajta semmi (most 3 éves), kicsit serceg a jobb oldal, ha a hangerőszabályzót 8 és 10 órás pozíció között mozgatom (lusta vagyok szétkapni és megtisztogatni). Remélem segítettem
Üdv G.
Ja...mindez SB live 5.1 hangkártyával értendő (talán lecserélem audigy 4-re)!
[Szerkesztve]Ha akarom megvakarom a karom, mert olyanom van amilyenem, na persze nincsen japán jenem és angol nejem sincsen.
-
Száni
tag
válasz #56474624 #206 üzenetére
Nekem is csinálta régebben ugyanezt a center, ha 5.1-ben játszottam (sztereóban nem volt gond). Mint kiderült, kevés volt az 512MB RAM, mivel ezek a hangkártyák nem rendelkeznek külön memóriával és a rendszermemót zabálják (ha jól látom, Neked is ennyi van bent). Mióta beraktam plusz 512-t, nincs semmi gond. Próbáld ki, h. a játék menüjében sztereót választasz, ha akkor serceg, akkor passz.
az előbbi hsz-emben a wav helyett wave a helyes szó
Üdv G.Ha akarom megvakarom a karom, mert olyanom van amilyenem, na persze nincsen japán jenem és angol nejem sincsen.
-
Tufa_
aktív tag
Szerintetek jobban szól a mélynyomó ha a földre van téve, vagy nem befolyásolja a hangzást ha kb a föld fölött van 10-15cmel?
-
Száni
tag
Te is kint laksz a nemzetközi űrállomáson?
A mélynyomó a legjobban akkor fejti ki a kívánt hatást, ha sarokban van a faltól kb. fél méterre (persze nem büntiből), lehetőség szerint a földön. De ha damoklész kardjaként akarod 10-15 centi magasan lebegtetni, akkor lelked rajta.
Üdv G.Ha akarom megvakarom a karom, mert olyanom van amilyenem, na persze nincsen japán jenem és angol nejem sincsen.
-
törölt tag
Kösz a választ. Épp ma vagy holnap fog érkezni az erősítés RAM terén, remélem megoldja a problémát. Max. grafikán játszom 1024x768-ban, és időnként meg-megállogat vinyóról töltikézni, mert kevés neki a memória.
Egyébként érdekesség, hogy elállt a recsegés a centerben, amikor megjátszottam azt, hogy játék közben beállítások-->hang-ba belépve előbb kikapcsoltam az EA trax-et, majd vissza... -
Gabbana
aktív tag
NA emberek.. én is megvettem az 5000-est, de nem vagyok megelégedve.
Részletesebben: (4 éve volt otthon a 3600-as, és kb. minden félévben vételáron eladtam, és megvettem ugyanazt ugyanannyiért újban)
A gépem egy 3000/800/2 intel, P4Ndiamond, és egy Audigy2zs kari.
A régit megszoktam, minden jó volt.
Összeraktam az újat, és úgy veszem észre, hogy a mélynyomóval nálam sincs valami rendben. A ZS-n az a gond, hogy 3000000 tekerő van amit el lehet állítani, de azt veszem észre, hogy a mély sokkal halkabb mint a3600asé. Nem nyújt annyit, kb. felét.
Az újcuccokra általában érvényesm hogy várni kell a hangszóróval, be kell hogy járódjon ami kb. 20 óra, de ez a mély valamiért FOS!
A hangszórók kisebbek, a hátsó lett csak kicsivel nagyobb. A szett egyik része előrelépés, a másik meg bukta...
Ennek ellenére ajánlanám, mert jobban néz ki elegánsabb, a távirányító praktikusabb, de kb. pont annyival jobb, mint amivel drágább. A kék ledje nekem egyszerűen bántja a szememet.
A hangja kb. magasban ugyanaz, a hátsó dobozok valóban jobban, de be is zavarhat az onnan érkező magastartomány zenehallgatáskor.
Egyenlőre ennyi, holnap veszek meg egy pio DVD lejátszót a agasabb kategóriából, mert most álltam neki 500.000ből házimozit építeni, és ez az első lépés. Azzal megpróbálom, hátha én tekertem el valamit, de nem nyúltam hozzá a kétt szetkicserélése között.
Holnap írom bővebben. De még mindig azt mondom, hogy megéri a nagyobbat megvenni, be lehet állítani a gépet hogy jó legyen.
JJAA, valóban halkabb, mert az egész hangerőtartományt ki kell használni, a régi a felénél már torzított, ezt végig lehet tekerni, és a végén valóban hangosabb valamivel, és még nem torzít be.Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
Tufa_
aktív tag
Én egyre jobban kezdem megszeretni, igy hogy a földön van, megfelelő beállításal brutálisat szól a mélynyomója, viszont nálam csak ugy a felénél kezd el hangosodni igazán, de akkor nagyon...
szerk: Nekem egyedüli bajom vele annyi hogy a mély mintha nem tudná követni a rendszert, maxra tekert méllyel, a gyorsabb zenékben(house, dnb). Hip-hop,rap terén viszont hibátlan.
[Szerkesztve] -
CortezX
aktív tag
Az enyém elvileg pénteken lesz meg. Most akkor jobb vagy rosszabb az 5000-esben a mély? Mert nekem ebből az jött le hogy ''FOS'', de hangosabb és nem torzít maxon se. Nekem nem az a lényeg hogy szétkapja a házat hanem hogy tisztán és szépen szóljon és viszonylag ''hangosan''.
Azért majd lécci írd meg holnap hogy a Pio DVD-vel mit produkál. -
Geli
senior tag
Te egy 500ezres házimozihoz 28ért veszel hangfalrendszert?? ez nekem kissé furcsa...
nem azért,ez a legjobb vétel 50alatt, de 140ért olyan rendszert lehet összerakni erölködőből,meg külön hangfalakból hogy összehugyozod magad
A maradék ~400ból veszel tv-t?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
elég sok embertől hallom hogy az 5000-hibás nem kapcsol be , nem jó a mély stb..? gyári hibások lennének vagy mi? vagy alapjáratban xarok?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Recege
csendes tag
Srácok ezaz 5000es mennyibe kerül a Mediában?Mer most vettem eggyet és nem vágom h melyik.35000 Ft-ot hagytam ott érte...
-
Száni
tag
Helló!
Most akkor mivan? Jó vagy rossz? Esetleg mindkettő? Fontos lenne, atyám gondolkodik egy ilyen vételén.
Én sem értem, h. fél milás HT-hez miért ezt a huculli hangfalrendszert vetted. Vagy a maradékból csak eredeti DVD-ket vásárolsz?
Érdekes az is, hogy többen említitek a 3600-as ilyen-olyan problémáját. Nekem nem zörög, nem csörög, feles hangerő fölött sem torzít (az is igaz, h. csak párszor próbáltam, mert képtelenség hosszabb ideig megmaradni mellette akkor).
-
ToxLee
őstag
HI! Akkor ennek az 5000-nek mi a pontos típusa? Genius SW 5.1 Home Theater 5000? Mert én így mondtam a boltosnak Ez az ötezres az új fajta?
-
Gabbana
aktív tag
a genius csak a géphez van, a házimozi más dolog, és ha nem értesz hozzá olvass utána mielőtt okoskodsz.. 500.000. lófasz egy normális házimozihoz...
NNa, most megnéztem stereoban egy komolyabb minőségű filmet latopról. Produkált érdekeségeket, egyik pillanatról a másikra elkezdett max hangerőn búgni... de kihuztam a jacket, visszadugtam és ok.. nemértem..
Egyébként film alatt kifejezetten tetzett, szépen tisztán, mélyen szólt.. érdemes megvenni, de vannak apró hibái, melyek javíthatókAz életben nincs felesleges tapasztalat...
-
Messa
tag
Hát ez van. Én megvettem istenítettem,mert bejött sajnálom,hogy sok belőle a hibás darab
Nekem azóta sincs vele semmi bajom a feladatát ellátja és nekem ez tökéletesen elég. Leszólni mindent lehet,de azt nem árt szemelőtt tartani,hogy ez egy 30.000ftos szett amiért ma örülsz ha 1 DB márkás hangfalat kapsz.
Én 2 dolog miadt vettema doboz+5.1.
Lehet azért szerettem bele ennyire,mert a vártnál jobban teljesített. Különbözőek vagyunk és különbözik a véleményünk és az elvárásaink is. Aki egy ultra hyper giga hangfalrendszert vár az csalódni fog aki megy úgy megy bele a vásárlásba,hogy a 2.1nél biztos jobb az nem fog csalódni. Pc-n nekem se jött be túlságosan,valszleg mivel nem volt se időm,se kedvem vacakolni a finombeálításokkal. De ezt is csak azután mondom,hogy rádugtam DVD-re mivel az szerintem szebben meghajtja. Bár az első benyomás se volt rossz mikor PCre kötve megszólalt a mély
Lényeg a lényeg szerintem továbbra is Best Buy,de aki úgy beleugrik egy vásárlásba,hogy nem járja körül a cuccot annak meg úgy kell. Ez olyan mint az autóknál addíg én is istenitettem az 1.3as benzines Suzukit míg nem ültem be egy 2.8as Mercibe(Nem saját ).Ha lenne 2 millám hangcuccra biztos,hogy JBL-t vagy valami hasonlót vettem volna,de ennyi volt és nem is bántam meg.
U.I.:Az meg megint egy másik történet ha valaki megveszi hazaviszi összedugja és szarráhajtja másnap meg csodálkozik,hogy miért nem szól. Azán meg sír,hogy 25évesen költhet hallókészülékre is.
A postom a saját véleményem, nem célom senki lelki világába belegázolni.
Mod:ezt így másodszorra végigondolva inkább nem írom ide
[Szerkesztve]Time is the fire in which you'll burn.
-
Geli
senior tag
na vegyél vissza, mielőtt kisodródsz...azt nem mondtad, hogy a genius külön van.
Egyébként meg mire nem elég neked fél milka? persze,lehet 2-ért is venni, csak akkor ott kezdődik, hogy milyen házad van, lebontod a vakolatot, hangszigeteled a falakat, ablakokat stb...
[Szerkesztve] -
ToxLee
őstag
Én is rendeltem 1 Db-ot Csak nem tom ,hogy minek mert még nincs rá pénzem 38ropiért. Az drága?
-
BioNiCMaN
addikt
Én még SEX-be vettem az enyémet, asszem 29-ért (fele vissza, 14.5 ).
Ha valaki most szeretne olcsón egy ilyet, akkor: itt [link] valamiért csak cirka 17e.Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
djtoomi
addikt
hali
kb mekkora a doboza a 3600-asnak?mert kb 2km-re lakom a boltból és gyalog vinném haza dfobozostól.ja és mégegy: 25080-ért megéri?a fa szinűt venném(a fekete sztem ronda)és még a régebbi fajta.mert láttam hogy van a mistr@l-ban 17e-ért.itt gödöllőn a legolcsóbb ehylen 25 e a legdrágább helye a régi fajta 42 ezer az új 56 ezer.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
BioNiCMaN
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest