Új hozzászólás Aktív témák
-
Palee17
tag
Hello!
Múlt hét csütörtökön unokatesóm megvette nekem az 5000-t, akkor kipróbálta és működött, ma nem lehet bekapcsolni. Találkozott már vki ilyen problémával? -
Monya78
veterán
Hali!
Minden Genius 5.1 Fa dobozos tulajtól kérdezném az a probléma ez Én drágaszágommal hogy gyakran bekapcsoláskor egyszerüen nincs hang, és egyszer fogja magát 1-4 perc múlva egy kis pukkanás és van hangja...volt amikor kapcsoló ki-be kapcsolgatásnál, illetve poti tekerésnél hamarabb bejött a hang... -
Dictator^
veterán
mitől van az, hogy távirányiton adok rá hangot, és nagyon hangos a motorja és mikor elveszem a hangerőszabályzóról a kezemet a centerbe mintha egy dob hangot hallanék halkan?!
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz Dictator^ #58 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is ez a csoda van mint neketek (a régebbi ''kissebb'' a 3600PMPO) 1.5 éve vettem Győrbe 27-ért nagyon f@asza meg minden, csak valahogy az 5.1 része mintha kisit silány lenne ha a gépre kötöm... mert asztali DVD lejátszóval ég & föld a különbség hangzásba... pedig nem egy húh de nagy máraka...
Gyanaxom a hangkártyámra ami a gépembe van, tehát egy Asrock integrált 7.1-ec ''vacak'' ez már egy fokkal jobb, mint az előző deszkámon (asus) volt 5.1-es integrálva, előtte csak egy ALS 4000-em volt, így nem sok tapasztalatom van bennük...
A kérdésem, hogy ha veszek valami hangkarit, akkor jóbb lesz a hangzása vagy még mibe fog változni és mit ajánlanátok ehhez ahangfalhoz, ami ''olcsó'' is....
Válaszokat előre is köszi -
Mr.Skynet
senior tag
-
-
Száni
tag
Ennyit. Leszámítva az integrált creative ''hangkártyás'' (chip-es) alaplapokat, az SB live 5.1 szépen rommá veri az összes alaplapi hangcuccot (jobb jel-zaj arány, kisebb diszharmónikus torzítás, teltebb hangzás).
Mr. Skynet: attól az asrock alaplapi hangcucctól ne várj túl sokat (puffogó dobozhangzás, tompa magasak, erős közepek).Ha akarom megvakarom a karom, mert olyanom van amilyenem, na persze nincsen japán jenem és angol nejem sincsen.
-
Recege
csendes tag
Hali!Segítségre lenne szükségem!Meg szeretném magam lepni egy új 5.1-es hangcuccal.Erre a Genius SW 5.1 Home Theater-re gondoltam,vagy Creative Inspire p5800.Szerintetek?Sokan mondják h a Genius nem jó márka.A nagy hangerő miatt pedig erre hajlok.Tudná nekem vki tapasztalatból jellemezni?Nagyon sokat segítenétek veleElőre is kössz!!!
-
fero02
nagyúr
Hy!
Sztem kezdj el az elejéről (vagy jónéhány 100-200 visszaszólástól) olvasgatni. Nem hinném h bármilyen kérdés is megválaszolatlan maradna benned!
Amúgy pedig pont az ilyen hangtechnikai dolgok azok, amiket nem lehet az ''ez és ezt hallottam róla'' alapon megvenni...ízlések kérdése kéremszépen.
Bemész a boltba, +mondod az eladó mókusnak, h szeretnéd meghallgatni, mielőtt megveszed...
Üdv! -
Mr.Skynet
senior tag
Köszi a válaszokat és akkor nekem mi lenne az ami nagságrendekkel jobb lenne mit a mostani asrock AC97 féleség (tudom ennél minden )
Vagy mi az ami nem kelrül 14-be de szép hangja van és valszeg elégedett lennék vele... pl. SB live 5.1 az jó lehet nekem ? és néha olyasmit látok, hogy SB live 5.1 drágább mint a 7.1 akkor most melyiket érdemes venni ? mert ez ''olcsó'' használtan ~3500 -
Mr.Skynet
senior tag
És amúgy télleg nem várok tőle sokat, ezért is akarom lecserélni...
ráadásul ennek a szériának van egy olyan ''hibája'' hogy 1X csak elkezd súgni recsegni, senki nem tudja mért van, restart és jó... semmi nem használ neki, ez amúgy csak akkor jön elő ha pl. nem használod a hangot 1-2 órán át, hát elvégre Asrock
Amúgy azt hogy miféle zajt ad ki a cucc azt én is észrevettem (ezt értse mindenki szó szerint) egyszerűen ahogy Száni leírta, a magas az valami kegyetlen sz@rul adja ki a mély az mintha talán torz lenne vagy nem is tudom először azt hittem hogy hibás a hangfal, aztán ráraktam az asztalira, és elképesztő a különbség a közép az meg hát nem is tudom, majd szét esik a front, meg a center... ISZONYAT
Én meg megszoktam apám hangcuccának a hangját HS200-as hangfalak, meg valami Orion erősítő, és aszittem agyonverem a Geniust mikor megszólalt a ''''minőségi'''' hangzást nagyon megszoktam, pedig apám cucca se hú de nagy durranás.. de ez amit művel már számomra elviselhetetlen -
Mr.Skynet
senior tag
Hmm lehet az lesz, nem akarod a tiedet eladni?
Amúgy nézegettem a Genius HT 5.1 3600PMPO ''régi fajta'' tuningtotyikot, és már sok ember módosításokat csinált rajt, lehet nekem is meg kéne próbálnom.... újrahangszigetelés, minden kis lyuk kitöltése, hangváltót beletenni stb. és állítólag olyan lesz minha 40ezret költöttél volna rá ők már csak tudják
MOD: itt van a link [link]
[Szerkesztve] -
törölt tag
Hűűűhaa. Hát most megnéztem kis discman-nel az én genius-omat. Sokkal jobban szól. Tudtam hogy nem túl nyerő az alaplapi hangkártyám, na de azért akkora beégést nem vártam volna tőle. Tényleg, amit itt leírt valamelyikőtök: tompa mély, dobozhang. A kettő két külön kategória...
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz #56474624 #76 üzenetére
És ha téged a discman lenyűgözött, hogy mennyivel szebben szól, akkor ha van lehetőséged kösd rá egy asztali DVD lejátszóra (hidd el megéri kipróbálni) le fogsz ülni pl. 5.1-es hangzásától ami special nálam azt integráltal szó szerint ratyi...
És nem fogjátok elhinni, de most DTS kis filmeket (amiket minden film elején meg lehet találni az ok a Dolby Digital videók) próbálgattam, és van amileyiken nem is szólal meg a hangkártyám sose hittem volna hogy ennyire gány
[Szerkesztve] -
törölt tag
Üdv!
Mondja már meg valaki nekem, hogy a [link]-en található kártya ugye biztosan nem SE. Remélem, nem csak lesunnyogták róla azt a két betűt. De ránézésre is más.
Asztali DVD-n most nem tudom kipróbálni, mert az a másik szobában van bekötve, és nem akarom szétszedni ott a dolgokat. -
CortezX
aktív tag
válasz #56474624 #79 üzenetére
Ez bizony egy Audigy 2 Value! Én is ilyenre pályázok manapság, és lehet h haver tud hozni nagykerből.
Amúgy az SE az igy néz ki: [link] tehát még csak nem is hasonlít rá.
mod: bár elég olcsó és kereskedelmi forgalomba már nem kapható más mint a notikba való Au2-es. Szerintem is SE-lesz ez....
[Szerkesztve] -
törölt tag
Üdv mindenkinek! Igen, nekem is gyanús volt a dolog.
Végül egy Creative SB Audigy SE-t vettem, ami kész megváltás az integrált hangkártya után, de tényleg. Azelőtt mindig az EQ-beállítással próbáltam kompenzálnia a nem tetsző hangszínt, ami nem a legjobb, most nincs erre szükség, és így sokkal szebben szól. A különbség eget verő, tényleg.
És ez mégcsak nem is egy X-Fi, hanem egy alap hangkártya.
[Szerkesztve] -
snoopy
aktív tag
hali!
most vettem egy x-fi m extrm music-ot. már csak vaami hangfal kellene neki.
egy Genius DHT-510 5.1-et néztem ki neki. szerintetek milyen ez? szar? jó? kólával elmegy? -
Geli
senior tag
Hali!
A Genius SW-5.1 HF5000 a legújabb verziója ennek a sorozatnak?
Ez miben/mennyivel jobb (ha egyáltalán jobb) mint a régi?
üdv -
törölt tag
Azzal mit lehet kezdeni, hogy alapból van egy kis sistergés? Nem a hangfal hibája azt hiszem, mert ha lenémítom a hangot itt belül, akkor nincs semmi.
-
<Tomek>
csendes tag
Hello.
Pár hete én is boldog tulaja vagyok az HT-nek. Naggyon fa@án szól remegek az ablakok. De ha lejár a gari akkor Tuning a 3600-os hoz hasonlóan.
Viszon az a problémám vele hogy a mély+center a monitortól kb. 20cm-re van és vibrál a monitor.( De amikor meghoztam akkor az egész még közelebb volt és semmi)
Plíz segítsetek hogyan lehet megoldani mer nagyon zavarja a szememet.
Ja és BIG FAT THX az EHD csapatnak. -
törölt tag
A center nekem rajta van a monitoron, mégsem vibrál tőle. De én is el teszem majd innen, jobb a békesség.
Jobbat úgysem tudunk tanácsolni, minthogy távolítsd el jobban a két említett hangfalt. Ja meg monitoron belőtted azt a mágneses szarságot? Bár nem tudom, az használ-e tényleg valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VMware
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest