Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz pmheros #17154 üzenetére
Hát én meg merném kockáztatni a Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier-t hogy kivételesen nem lesz jó gépigénye de mivel ebben az évben jelenik meg a GTA5 is ahhoz már biztos kevés lesz főleg hogyha Box átirat lesz megint.
Bár mondjuk az igaz, hogy ez az év nem sok jót hoz pár nagyobb címet és folytatást leszámítva.
A GTX6xx topic mikor indul?
-
ÁdiBá
veterán
válasz pmheros #17154 üzenetére
GTA V
Brothers in Arms. Furious 4
Doom 4 (?)
S.T.A.L.K.E.R 2.
Call of Dutty 9 (?)
Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier
Prey 2 (?)
METRO The Last Light
Ne is folytassuk a sort, hogy milyen játékok várnak még ránk az idei évben
Elégnek elég lesz az 570!. De már ne is álmodjunk maximum grafikákról ilyen neveknél[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
-
becsitibi
senior tag
válasz pmheros #17804 üzenetére
off:1000x átrágott téma ez,én q9550-ről váltottam i7 2600k-ra,akkor gtx 470 soc dorombolt a gépbe,folyamatosabb lett a játék,mert nem 35-75 fps-em volt,hanem 50-80,bc2-nél is dolgozik a proci,a másik meg az hogy nem kell minden grafikont alapul venni,mert bizonyos oldalak a szponzoroktól függenek.
-
Cybertrone
veterán
válasz pmheros #17810 üzenetére
Toljad akkor pentiummal... ez 580 topik, a kérdéseiddel, és a kérkedéssel lehet menni procis topikokba... csak 5 ember írja eddig hogy mi a tuti, szerinted nincs alapja?
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
k.soma
senior tag
Én is ezt nem értem. Mert a GPU 99%-on van a proci meg 70-80%-on akkor miért javulna bármit is.. ?! Ha minimum FPS-em nő 1-2vel akkor meg nem éri meg alaplapot, procit cserélnem több 10.000-ért. De akkor sincs stabilan 60FPS felett..
(#17800) pmheros: ebből a tesztbőlis ugyan az derül ki számomra mint a többiből. 0.1 FPS-el van több itt. Tomshw-ben meg 1-el van több minimumban.
[ Szerkesztve ]
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
tag
-
helkis
veterán
kezdjük ádámtól: a játék egy program, amit a pc-d számol ki 0-ból meg 1-esből, namost, van olyan része minden 3d-s programnak, amit a cpu és van, amit a gpu számol, így talán már világos, hogy miről beszélek.. de szummázva: a minimum fps-t az egész gép felépítése, cpu-ram-chipset-esetleg hdd- adja, míg a maxfps-t maga a vga, ezek aránya játék/program függő, illetve mérni lehet mást is, de simán oda kell ülni egy olyan gép elé és meg fogod látni mi a lényeg..
anno én 955@4ghz-ről váltottam i7-860@4ghz-re miközben hd5870-ről gtx460-ra váltottam, és nem kicsit gyorsult minden, olyan folyékonyak lettek a game-ek hogy döbbenet.. és az még csak egy 1st-gen i7-volt..[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- Horgász topik
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest