Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz becsitibi #8191 üzenetére
Mindkettonek van hangja havhűteni kell... a DCUnak inkább mejjeb a hangja de kb 5 fokkal hűvösebb csak mint a ref. Cserébe majd 2* olyan vastag...
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
shteer
titán
válasz becsitibi #9548 üzenetére
ez így ebben a formájában hülye kérdés
ref 1 ventis: alapon halk, a meleget kitolja a házból, de terhelésnél hangosodik
2 venti asus dcuII és a 3 ventis giga vagy gw phantom hagyon jó ha megfelelő a házad szellőztetése - terhelés esetén sem hangosak számottevően
de a 2 ventis gainward és sparkle felejtős!!!
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
odorgg
addikt
válasz becsitibi #9551 üzenetére
Annak van a legjobb hűtése, refet meg nagyon úgysem kapni már
A Gainward meg Sparkle télleg hangos, ha nincs 1 jól szellöző házad és nem szabályzod le 60% környékén. Majd én lehet tolok az enyémre 1 másik gyártó által összedobott biost, hátha kicsit viszavesz a tempóból
[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
kranazoli
senior tag
válasz becsitibi #9551 üzenetére
Az 3 slot-os, viszont a hűtése itt topic lakó és használó Laca (Tokmindegy) szerint fenomenális.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
Dj Dekko!
őstag
válasz becsitibi #9555 üzenetére
Ezek a kártyák így is kivannak hegyezve úgy értem gyári feszültséggel nem igazán tuningolhatók.
Azért GTX580 nem GTX260.
Ez az adott kategória csúcsa. Kell neki a feszültség, egy kis voltal már csodákra képes az 580.
De amelyik játékhoz kevés alapórajelen oda nem lesz elég a tuning sem, úgy gondolom.
Másfelől szerintem még igazán nincs létjogosultsága a 3G GTX580nak.
Persze átlag userekről beszélünk.
3Monitor, Stereo 3D már bőven professzionális gamernek számít. -
Cybertrone
veterán
-
keIdor
titán
válasz becsitibi #10474 üzenetére
130k-ért van iPon-ban ref. EVGA 3GB 580 igaz nem tuningos. De az tényleg csak annyi, hogy telteszed az Afterburner-t és elkezded felemelni az órajelet.
Én azt az EVGA-t venném meg inkább. Oké, hogy nem kell a 3GB Full HD-n, de inkább azt akkor már, mint gyári OC-t.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
warcat
veterán
válasz becsitibi #10982 üzenetére
Nagyon felesleges, ha nincs betervezve 2-3 hónapon belül egy normális monitor is(csak most egyben nincs pénz rá)
Ha nem így lenne ,akkor a pénzböl tessék venni egy Dell u2311H-t meg mellé pl egy 560 Ti-it, msi twin frozer 480-at vagy valami hasonlót.Szerk.:ha a profilodban található géphez lenne,akkor meg teljesen egyértelmü,hogy egy új monitorral tudsz elörelépni,további fejlesztgetés csak utána
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
zack
nagyúr
válasz becsitibi #10982 üzenetére
Megveheted az 580-at ha tervben van egy 1920-as monitor. Egyebkent teljesen felesleges penzkidobas.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
milan18
aktív tag
válasz becsitibi #11308 üzenetére
Természetesen EVGA a nyerő! Bár valamivel olcsobban veszel GAINWARD az is nagyon jó gyártó. Ha nem számít +3-4k akkor EVGA ha számít akkor GAINWARD !
Nekem már a 2. gainward karim van és jól muzsikál még a 3 éves 8800 gt-én is megvan!
GAINWARDBÓL ajánlatos a PHANTOM verziót venni nagyon jó kinézete meg a hűtése is mindenki dicséri akinek az van![ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
válasz becsitibi #11468 üzenetére
Hogy kicsalja a pénzt a zsebedből.
Cybertrone Persze lehet így is értelmezni. Biztonság kedvéért inkább legyen 10W több a tápban mint 1 W - al kevesebb.
De néha irreálisan nagy tápot ír alá a gyártó. Mint ami valójában igényel a rendszer, kártya.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Whit3Rav3n
senior tag
Ott mindig szeretnek túlozni mert gondolni kell azokra is akik megveszik a menő kínai noname tápot ami talán a felét leadja ténylegesen annak a teljesítménynek ami rá van írva. Hogy a gyártókat ne lehessen felelősségre vonni túl gyenge táp ajánlásával mindig szeretnek durván túlozni a fogyasztással.
-
BotaN
senior tag
Mert azért azt is vedd fegyelembe, ha mondjuk a táp oldalán az van hogy egy ágon 25A az már a végének is a vége, tehát nem érdemes annyi ki is húzni belőle mert romlik a hatásfok, durván fog melegedni, és ingadozni az ág.
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
zack
nagyúr
-
-
Cybertrone
veterán
válasz becsitibi #11751 üzenetére
A Bad Companyhoz semmi köze nincs a Battlefield 3-nak... És igen tudjuk hogy az alpha teszt jobban ment atival, de azt is tudjuk hogy a driverben nem volt még BF3 support... majd a beta az jobb lesz, mert az alpha után jött ki új meghajtó is
Mellesleg a linken nem jön be semmi!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
válasz becsitibi #11755 üzenetére
Ráadásul 580-at én nem látok a listában csak 570-et de oda van írva hogy problémásan futott a game az nv-n...Ezért vannnak ezek az alpha, beta verziók hogy az ilyeneket kiküszöböljék.... Nem kell befosni egyből
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
BotaN
senior tag
válasz becsitibi #11751 üzenetére
Ezeknek az FPS értékeknek közük sincs a valósághoz, mivel marha nagyot kerekített rajta mindenki, és teszteltem az alfát olvastam a zárt fórumban a hozzászólásokat, mert volt egy ilyen "milyen géped van- mennyi az FPS-ed" topic, és senkinem nem volt high-on 60 fölött még 580SLI-vel sem.
Az én konfigommal ami az aláírásomban van, FullHD-ben, High beállítások mellett, az akkori új AMD béta driverrel 60 fölé csak a metróban a zárt részeken ment az FPS (kis szobákban), kint a parkban inkább 45-50 volt. Az igazsághoz hozzátartozik hogy semmit nem lehetett állítani az alfában, csak 3 profil volt, és mindegyikben be volt kapcsolva a SSAO és az élsimítás is. A low és a high között csak a fű és az alnövényzet mennyisége látszódott mint különbség, teáht se a textűrák se semmi nem változott.
Az alfa célja a netkód/serverek tesztelése volt, tehát semmi köze nincs a végleges játékhoz, nemhogy a teljesítményhez ami kell majd hozzá.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
Cybertrone
veterán
válasz becsitibi #11782 üzenetére
Hát miután gyárilag adnak hozzá DDVI-t D-subot ( ilyen kaliberű monitort ilyennel nem kötünk sehova) és DP kábelt van miből választani...
Jelenleg DDVI kábelle van hozzákötve.... Ez nem olyan mint a sima DVI hanem kicsit több érintkező van a bedugható résznél... elvileg 10 bites jlet is tud továbbítani de ehhez annyira nem értek... A DP kábel lenne a nagyon jó de nincs DP csati a karikon..."Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
válasz becsitibi #11786 üzenetére
1.4-es HDMI állítólag támogatja a 2560-as felbontást... de csak 8 bit színmélységgel... én meg nem azért vettem egy 160k-s monitort hogy ne nyújtsa a maximumot! Meg megmondom őszintén hogy HDMI kábel nincs is hozzá, lehet nem véletlenül...
-
Cybertrone
veterán
válasz becsitibi #12171 üzenetére
Senki nem mondta ezt... a vita másról van, csak mi beiktattunk egy kis mellékvágányt a kedves fórumtársal! Mondjuk szerintem majd privibe megbeszéljük, nem ide tartozik ez!
-
Laraxior
titán
válasz becsitibi #12235 üzenetére
szokásos... ati vs. nvidia...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz becsitibi #12263 üzenetére
Szinte mindegyik ugyanazt tudja. Általában csak a külseje más, de tudásban mind egyezik. Afterburner mostanában eléggé macerás mert mindig dobnak ki egy betát... de amúgy a nagy átlag azt használja.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ÁdiBá
veterán
válasz becsitibi #12355 üzenetére
Kíváncsian várjuk a tapasztalatokat az ROG Matrix GTX580 as kártyádról.
Engem személy szerint főleg az érdekel hogy gyári értékeken mennyi tuningot bír a gpu.
Valószínűnek tartom hogy ugyan annyit mint a referencia, de azért kíváncsi vagyok.
Másfelől a hőmérséklete milyen?!
Persze megnézhetném én is teszteken. De jobban érdekel a személyes tapasztalat.ÁdiBá
-
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest