Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzHUN
addikt
BF3-ban a GPU Usage ugrál, VSYNC kikapcsolva, fps limit 300ra van téve, 1920x1080 ultra beállítás, 4xmsaa 16af nélkül. Benyomtam Furmarkot, de ott stabil 98-99% usage, látszik a kép másik oldalán, a kis kiugrás is csak a printscreen miatt volt. Max gpu hőfok bf3 alatt 81-82 fok volt. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
-
ZozzHUN
addikt
válasz Cybertrone #17910 üzenetére
Azért tettem fel 300ra, hogy egy ilyen hülye mint te bele tudjon kötni...
Viccen kívül azért, mert eddig 60on volt, de tuningot tesztelek és csak úgy tudok ha nincs fps limit, mert akkor ilyenek előfordulhatnak, hogy leugrik a gpu usage.
Ez most a legfrissebb driver, ráadásul WHQL, de most épp forog a gépen a single ugyanazokkal a beállításokkal, és fix-nek tűnik a dolog, úgyhogy sanszos hogy itt is vram limitbe ütköztem 64es caspianon...
-
yako
tag
válasz becsitibi #17861 üzenetére
Kösz becsitibi!
Egyébként ha valakit érdekel pár link: 1. 2. 3. 4. 5.Bulitt
A többi alkatrészt - esetemben - a gyári fémlap fogja hűteni ami amúgy is felveszi a hőt a kényesebb részétől, illetve a ház oldalán lévő venti fog besegíteni.[ Szerkesztve ]
By Demons Be Driven
-
Bulitt
addikt
Áhám Feltétlen kell az a fém lap?
A linkek amiket beraktál, egész érdekesek, de nem értem. Mivel nem szedtem szét a kártyámat, ezért nem nagyon vágom, de gondolom a fém lap, a memóriákat hűti és a gpu köré fekszik fel. Ha erre erősíted rá a vizesblokkot, akkor a blokk talpa a gpu fedelével lesz egy síkba? Egyébként a h60 furat távolságok jók az 560/70/80 kártyákra? Meg ez a gyors kötegelő megoldás gány munka, akkor már inkább csavarozás
[ Szerkesztve ]
-
yako
tag
válasz becsitibi #17916 üzenetére
Tervezem...
Beszámításból hozzám került egy moddolt H50, és gondoltam erre jó lehet.
A CPU hűtését nem piszkálom, teljesen elégedett vagyok vele, ezzel a kis Corsair-ral meg hátha csendesebbé, hűsebbé tehetem a VGAt.Bulitt
Egyenlőre a H50 összepakolásánál tartok, a VGAt még nem szedtem szét.
Az, hogy a blokk hogyan fekszik fel, csak idővel derül ki.
A fémlapot hagyom, ha elfér tőle a blokk. Ha nem, megnézem a fém lap nélkül, legfeljebb kap egy plusz ventit.
A furattávok nem tudom mennyit számítanak a gyorskötözésnél...elvileg majd egyébként a H50 pakkból az AMD felfogatót kell kicsit átalakítani, és úgy gyorskötözni.
Gánynak gány, de használni akarom nem nézegetni, illetve ha beválik a Corsair, és lesz időm, megcsinálom rendesen. Ideiglenes megoldásnak jó.[ Szerkesztve ]
By Demons Be Driven
-
yako
tag
válasz becsitibi #17919 üzenetére
Igyekszem!
Laraxior egy TRUE Blac-et tett a VGAra.By Demons Be Driven
-
-
ZozzHUN
addikt
válasz Cybertrone #17922 üzenetére
Ne haragudj, de a helyesírásodnál már csak a szövegértelmezésed rosszabb...
-
-
ZozzHUN
addikt
válasz Cybertrone #17924 üzenetére
De nagyon koszonom az instrukciot tenyleg, csak irtam hogy vsync ki van kapcsolva driverbol es jatekban is. Meg amugy is voltak osszezorreneseink, azert vagyok morcosabb veled
-
-
becsitibi
senior tag
Itt van az asic quality a gpu-ról:85,9%,ez jónak mondható??Egyébként van valami értelme?
Helkis:hát igen,ezt még mondjuk nem láttam,de nem semmi,az egyszer biztos
-
ZozzHUN
addikt
válasz Rabbitf_24 #17939 üzenetére
Es neked milyen gtx 580-ad van?
-
ZozzHUN
addikt
válasz Rabbitf_24 #17941 üzenetére
És akkor az hogy jött ide?
-
ZozzHUN
addikt
válasz Rabbitf_24 #17944 üzenetére
Igen, de köztudott, hogy 79xx széria eléggé tuningos alapból is, szóval továbbra sem értem hogy jött ide a 7970ed...
-
ZozzHUN
addikt
válasz Alpachino #17946 üzenetére
Nem ezt mondtam. Csak Rabbitf_24 közölte, hogy neki alacsony az ASIC és mégis jól tud tuningolni, de HD79xx-e van, ami köztudott, hogy rettentő jól tuningolható alapból is, nem kell jobb példányt kifogni.
Neked meg GTX 480 van, és Lightning ahogy látom, alapból eléggé tuningos, szóval ott sincs mit csodálkozni, ráadásul jó hűtője is van
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
válasz ZozzHUN #17947 üzenetére
Én maga, az eszméletet se értem.
Nem szám adatokat kell nézegetni hogy mennyi hülyeséget ír egy program egy kártyára, hogy mennyire tuningolható?!
... Hülyeség.
Meg kell húzni, ha befagy rossz, ha megy jó, ennyi.
Egyik kártyán se néztem meg ezt az ASIC dolgot, mert 1. marhára nem tartom reálisnak, 2. minek?!
Kicsit túl variálják már a tuningolás fogalmát, azért a 2 FPS-ért.De ez csak saját vélemény persze.
Ha valaki meg úgy vásárol videokártyát hogy jobban érdekli a tuning teljesítménye mint az alap tudása, az meg is érdemli...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest