Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Rabbitf_24 #17500 üzenetére
Az a kártya, azzal a hűtéssel? mi volt a max. amit elért hőmérsékletben?
Házad szellőzése, rendben van?
-
ÁdiBá
veterán
válasz Rabbitf_24 #17500 üzenetére
Igen. Az a hűtés elég gyengén lett megoldva...
Egy referenciával szerintem jobban jártál volna, mint a phantom verzióval.(#17502) Rabbitf_24 Az is 2 és fél helyet foglal el nem?!
Én inkább referenciára szavazok...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz Rabbitf_24 #17504 üzenetére
Nagyon gond volt nálad a melegedéssel?!
Átlagban milyen hőmérsékleten ment az a Phantom kártya ?!ÁdiBá
-
Attix82
addikt
válasz Rabbitf_24 #17506 üzenetére
Teljesen optimális....olyan 80 fokig szokták felengedni.
-
MarcZ
senior tag
válasz Rabbitf_24 #17495 üzenetére
Sok szerencsét vele, szó mi szó, elég gyorsan túladtál a GTX 580-on, de sok szerencsét a 7950-el. De azért remélem ide is írogatsz majd.
A man's got to do what a man's got to do.
-
MarcZ
senior tag
válasz Rabbitf_24 #17509 üzenetére
Az szép, mondjuk elég jó árban adtad tovább. Sok szerencsét az új ágyúval.
-
MarcZ
senior tag
válasz Rabbitf_24 #17511 üzenetére
Hát, az biztos. Én még várok tavaszig, aztán akkor váltok. Minden esetre nekem ise elmegy jövő héten a GTX 570 valószínűleg, azt mondta az illető, hogy vár a pénzére, de legtöbbször ez a "majd lesz pénzem" üzletkategória nem szokott sok mindent termelni, de mindenképpen ír azt mondja. Mellesleg így akkor taavszig nem lesz VGA-m, amit egyáltalán nem bánok, most nincsenek is nagyon olyan játékok, amivel szívesen játszani, HD2000 meg jó CoD4-re.
-
MarcZ
senior tag
válasz Rabbitf_24 #17513 üzenetére
Hát, reméljük, én nem hiszem, hogy az az illető el fogja vinni, aki azt mondta, hogy lesz pénze Február 8.-ra és akkor ír. Legtöbbször az ilyen üzlet nem szokott összejönni, de azért imádkozom, hogy elvigye, 30k haszon lenne rajta.
-
Tökmindegy
senior tag
Már megint a retek kártyabizniszeddel cseszed itt tele a topikot. Nem unod?
Nőjél már fel .Nem hiszem ,hogy ez érdekel itt valakit is.
Csinálj egy topikot a mennyiért vettem és mennyiért adtam el címmel,alcímként ,hogy hú de ügyes vagyok, osztán ott ömlenghetsz napestig.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Rabbitf_24
addikt
válasz Tökmindegy #17517 üzenetére
Erre a kommentre se volt nagy kereslet...
-
törölt tag
Szerintem belefér, nézz vissza régebbre, volt ilyen korábban is.
Váljon egességére a vásárlás öröme, ez hajtja a világot. Ha ez téged idegesít akkor is illik finomabban, közölni. Ha OFF-ba rakná, akkor már nem fájna, gondolom.
No offense
[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
válasz #16939776 #17519 üzenetére
Több hete ezen lovagol. Egyszer elmegy ,jó másodszorra is. De minden nap?
De ha nektek ez kell hát hajrá.
Rabbitf_24
XD.
Jelzem a tied sem pont ide illik.Az a HD totyik.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Rabbitf_24
addikt
válasz Tökmindegy #17520 üzenetére
Ha már van, vagyis lassan volt egy 580-am, akkor azért irogathatok ide talán a külön engedélyed nélkül is... Ezzel együtt elnézésedet kérem, hogy ezt ide leírtam, nem fog többet előfordulni.
-
MarcZ
senior tag
Egy teljesen normális beszélgetést fojtattunk a kollégával az ő 580-áról, az én 570-emről és hogy mennyi idő alatt sikerült neki eladnia és nekem. Itt már semmit sem szabad?
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Végre itt dübörög a Classified a gépembe!!!
i9 / 4080 / 32"
-
amper zoli
tag
Sziasztok!
Most vásároltam egy gtx 580-ast.Mért van az, hogy az első YouTube videó után nem áll vissza az alap 2D órajelre csak ha újra indítom a gépet?
Most nincs aláírásom!........Illetve.....Van??
-
Gyufaaa
veterán
-
MarcZ
senior tag
Ezt kellene. Bétát is lehet, de ez a legfrissebb, ami teljes verziós, NVIDIA websiteon is driver keresőnél ezt adja ki.
-
MarcZ
senior tag
Akkor mindenképpen ezt.
-
Scholes9
nagyúr
válasz amper zoli #17532 üzenetére
Sztem várj egy kicsit, biztosan egy 580 tulaj megírja melyiket érdemes, én, igaz 570-el, a legújabb beta drivert használom és tökéletes Nem mindig a WHQL meghajtó a legjobb, sőt
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Rabbitf_24
addikt
válasz amper zoli #17532 üzenetére
285.79-el jó nekem.
-
MarcZ
senior tag
válasz amper zoli #17535 üzenetére
Teljesen normális alap ventillátor profilon.
-
Gyufaaa
veterán
Felmehet a BETA nyugodtan. Nem kell tőle megijedni.
-
Scholes9
nagyúr
Mi azzal a gond? Teljesen jó hőmérséklet a kártya saját venti profiljával, én nem nyúltam ahhoz, még is minek Nem véletlenül adnak ki egy kártyát, úgy, ahogy
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
amper zoli
tag
Köszönöm a válaszokat
(#17537) MarcZ vezérelt ventiprofillal ennyi sajnos[ Szerkesztve ]
Most nincs aláírásom!........Illetve.....Van??
-
MarcZ
senior tag
válasz amper zoli #17541 üzenetére
Oh, mennyit adtál rá? Esetleg a ház hűtése lehet a baj.
-
MarcZ
senior tag
-
MarcZ
senior tag
válasz amper zoli #17546 üzenetére
Mondjuk megmondom őszintén, nekem csak egy venti van a házban (Cooler Master Elite 430), ami csak a HDD-ket hűti, és így is minden rendben van. Alaplap is 30 fok, proci is 40 környékén terhelés alatt, kártya meg 85 terhelés alatt alap profillal.
-
MarcZ
senior tag
válasz amper zoli #17548 üzenetére
20, 21 legtöbbször. HDD meg 20-10 hűtőnek köszönhetően, többi cuccc környékén nincs hűtő, de egyszer próbatételből beraktam a noname hűtőt a GTX 570 mellé a házba még a régi 4350HD-s gépemből,egy fokkal sem lett kevesebb a kártya hőmérséklete, csak "hangosabb volt a hát", ha lehet így fogalmazni.
-
k.soma
senior tag
válasz amper zoli #17546 üzenetére
Azért az 5870 jóval hűvösebb kártya.. Legalábbis a tapasztalataim alapján. Szokj hozzá, melegednek eléggé ezek a kártyák ilyen hűtéssel.
Amúgy tetszik, hogy valaki feltesz egy magas hőfökkal kapcsolatos kérdést, és az első kérdés mindig a házhoz fűződik. Szerintem a kártya melegszik akármilyen házban van.. persze ha 9 venti van a házban és vízhűtéses a proci meg a ram akkor lehet, hogy jobban érzi magát a videókártya.
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest