-
IT café
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! A Telenor topicban van jobban részletezve innentől.
Szerintem az a legfontosabb, hogy a telefonhoz kapott garancia jegyen, illetve a csereutalványon is rajta van a visszafizetés.
A korlátozott garancia annyit jelent (ami egyébként a Pannon GSM-re vonatkozik), mivel más nincs leírva, hogy a +12 hónap, nem érvényes a tartozékokra, illetve, csere esetén, nem kezdődik újból.
Egyébként én regisztráltam a Samsungnál és nincs különválasztva a 2 év.
Persze levásárlási törvény sincsen. Gondolom ez azért nincsen sehol leírva, mert a 306.§-ból következik.
"b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a kötelezett a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének a (2) bekezdésben írt feltételekkel nem tud eleget tenni - választása szerint - megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.”
Szerintem csak tényleg szemét módon elhajtják az embereket, úgysem reklamál senki.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest