Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    x_o_n: köszi :R A mélynyomó még így is gyengébb, mint a G751JY-ban (szerintem), de a hangerő kétségtelenül nagyobb!

    Muerte75: Eléggé játák függő, van ahol alig hallani, viszont ahol keményen megvan egyszerre hajtva a VGA és a CPU is, ott aztán eléggé felpörög. De még így is tűrhető, 60%-os hangerőn nem igazán észrevenni játék alatt a hűtő hangját...nem úgy mint az asztali gépemnél ahol fejhallgató kell játékhoz, mert nem hallani a játékot a VGA hűtőtől :D

    echterion: Asztali CPU van benne, de még így is hűvösebb, mint a G751JY-ban levő CPU volt (aminek kevesebb a fogyasztása) :))

    Más:

    Eléggé csalódtam az LG-ben. Gamer laptophoz gyártanak olyan G-Sync támogatást élvező panelt, ami nem 100% gamer cucc, mivel eléggé magas a válaszideje, így bizonyos helyeken gyors mozgásnál szellemképet látni.

    Legjobb módja ezt tesztelni: [link] (ha látsz a mozgó ufó után átlátszó csíkot, akkor peched van)

    144 Hz-es G-Sync-es asztali monitoromon is látni minimális ghostingot, de a laptopban levő LP173WF4-SP11 panellel érezhetően feltünőbb a dolog.

    Nem minden játékban észrevehető, de pl a Rise of the Tomb Raider-ben a Geothermal Valley-ban azért feltűnt.

    És ez még a jobbik panel, ami gamer laptopokban van jelenleg használva, sőt pl a 1,5 millás ASUS GX700-asban levő LP173WF4-SPF3 esetében a black to white és a gray to gray válaszideje néhány esetben még rosszabb ...

    Mondjuk cserébe a színek fényévekkel jobbak egy jobb válaszidővel rendelkező TN panelhez képest.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák