Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmorph
tag
válasz alexnowan2 #10843 üzenetére
hello, van különbség, de nem olyan számottevő mint mondjuk egy gtx960m és egy gtx970m között.
ha csak ezen múlik, nyugodt szívvel vedd meg a 2GB-os modellt.egyébként pedig keress rá google-ben: geforce gtx 960m 2gb vs 4gb
-
blackmorph
tag
sziasztok
adott egy Asus ROG G771JW.
Probléma a következő, a HDD-t nem minden esetben érzékeli be, ismeri fel a gép. néztem már a bios beállításokat, drivereket stb, próbáltam másik HDD-vel és ugyan az. hol látja, hol nem. Az SSD-vel viszont semmi probléma nincs, csak a HDD csinálja.
találkozott már valaki hasonló jelenséggel?
egyébként legfrisebb bios és újonnan telepített windows 10 az összes ROG driverrel, pipa.
-
Pocok256
veterán
válasz blackmorph #10854 üzenetére
Cseréld meg a hdd t és az ssdbt nézd meg úgy mi a szitu.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
ldave
félisten
Lehet még korai a kérdés, de az új Alienware 15 (R3 vagymi)-ről vannak már tapasztalatok?
A Slime draws near! Command?
-
Pocok256
veterán
Most találtam meg ezt a szépséget Klikk hűtési adatok korrektek teljesítménye király ára teljesen jó. Egyedül a kaszni melegszik, de cserébe végre VÉKONY valakinek tapasztalat esetleg különvélemény ?
-
blackmorph
tag
válasz Pocok256 #10855 üzenetére
kiderült közben a hiba. maga a foglalat érintkezése rossz. asus cseréli szó nélkül, de nem örülök.
nemrég egy G552VW volt nálam aminek konkrétan rossz volt a billentyűzete, a legtöbb billentyű más volt mint ami és néhány egyszerre kettő-három karaktert is közölt. állítólag ritka de ismert hiba. az is vadonatúj volt.
-
Pocok256
veterán
válasz blackmorph #10860 üzenetére
Erre tippeltem volna én is ezért kértem amit kértem
-
Pocok256
veterán
-
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem,kb,1,5 éves a Lenovo y50-70 laptopom,12Gb RAM van benne corei7es proci,1Tb.os SSHD GTX960M VGA,eddig teljesen jól működött,ma bekapcsolom,és 3mp-ként újraindul és leáll,ha nem nyomom folyamatosan a power gombott ki sem tudom kapcsolni,mi lehet a baja?Mindent meg lehet oldani,csak igazán kell akarni.......!!!!
-
Yiggdrasil
aktív tag
Szerintetek létezik olyan gép, ami kicsi, könnyű (12-14"), netezéssel, filmnézéssel bírja 6-7 óráig, és van benne egy épkézláb CPU&GPU kombó, amin mondjuk High-on elmenne a WoW?
Sajnos a batár G751et nem tudom mindig használni, jó lenne egy kissebb alternatíva. -
x_o_n
veterán
válasz Yiggdrasil #10880 üzenetére
14-es alienware, clevo van
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Van egy clevo N170sd laposom, az lenne a kérdésem, hogy normális dolog, hogy a toltoje nagyon felmelegszik, amikor terhelve van a gép, szóval játékok alatt, amúgy pedig nem melegszik.
Balázs
-
kreten67
senior tag
válasz sittes79 #10882 üzenetére
A nagyon melegszik megfogalmazás relatív,de egyébként nem probléma,akár 50 fokig is melegedhet!
Azért előfordul néha-néha egy degradált töltő, ami már nem tudja leadni a teljesítményt és szinte átolvad egy műanyagasztallapon,de azt már kézzel szinte meg se tudod fogni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali.
Ha egy árban lenne egy azonos félszereltségű Lenovo Y700 és egy Dell 7559 ki melyiket venné és miért? -
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #10887 üzenetére
Telemax topik alapján nincs változás.
Pedig jó kis vas lenne ez a Y700.Szerk.: Dellnek viszont rosszabb a billentyűzete és nem tudom, hogy az a gumis anyag mennyire kophat csuklónál.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz #04441088 #10889 üzenetére
Még billentyűzetet sem tudsz benne cserélni...olyan könnyen törik a műanyag...2 csavarozás és már nincs is csavarhely...
ugyan az a billentyűzete és a bőr szerű tapintása is...sőt jobban is néz ki...
y700 nak próbálták a a letört csavartartot visszaolvasztani igy megolvadt...ezt a telemax csinálta...
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
törölt tag
válasz Angel2014 #10890 üzenetére
Privátban zaklattam pár embert ezzel a témával kapcsolatban es nem nagyon jutottam dűlőre.
Valaki szerint a Y700 JBL hangszórói a legjobbak notebook téren, valaki szerint a 7559 veri hangzásban a mezőnyt.
Valaki szerint a Y700 anyag minőségben, összeszerelésben 10/10 és a Dell csupán műanyag...
Valaki szerint viszont ebben is a Dell jobb, és a bővítés Dellnel sokkal egyszerűbb.
Tesztekben is sok helyen Lenovo nyer, sok helyen viszont a Dell.
Annyira nem tudom már... -
-
Dhampir
félisten
válasz sittes79 #10897 üzenetére
A HP ProBook 4730s laptopomnál (Intel Core i3-2330M, AMD Radeon HD 6490M 1GB GDDR5) előfordult, hogy leállt a hűtés (vagy csak némán működött tovább) a Call of Pripyat játék futtatása közben.
Állítólag az Asus G551JW hűtése (i5 procival) játék közben sem elviselhetetlen, de én csak alapműködés közben hallottam, akkor nagyon csendes volt.
Terhelésre minden gép nagyobb hőt termel, és erősebb hűtésre is van szükség, de nem minden laptop megy át hajszárító üzemmódban.
Sager NP9873 / Clevo P870DM3 Fan Noise and Cooling, 6:53-tól elviselhetetlen hangja lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ukrajnai háború
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Milyen monitort vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest