Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkaleves
őstag
válasz Hurkaleves #9103 üzenetére
meg nyilván a csatlakozók is visznek valamennyi helyet...
-
Muerte
Topikgazda
Úgy tűnik van még mit tanulnunk upgrade és mod terén [link]
-
Bullllit
tag
Üdv
Ti milyen laptopot ajánlanátok? Nem tudok dönteni.....
Asus g752vy-t nézegettem de nem sok jót írtak róla itt a fórumon a saját topicjában, a másik az acer oredator volt az meg túlmelegszik..... Érdemes inkább várni valami következő generációra?..jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van, mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza..
-
Jazz
veterán
válasz Bullllit #9116 üzenetére
csatlakozva az előző hsz.-hez.....az ár/érték arány miatt is G751JY. Minek akarsz 752-őt? +200k ugyan az a teljesítmény. Meg predator? Hihetetlen mértékben túlárazott és még throttlingol is, és az se gyorsabb.
Ha meg high-end top gépet akarsz, ott vannak a Clevo gépek. Pl. Schenker U706 [link]
Ebbe már asztali szintű 980 megy, ami +30% a 980m-hez képest. Meg akár desktop 6700K proci. Ez is dob egy 0-20%-ot. Attól függ hogy mennyire vga vagy proci limites a game.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Lioo
csendes tag
Üdv!
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a Páromnak és nekem ugyan az a notink, és az Aion Free-to-Play 4.9-es verziójával játszunk, viszont ha 200 emberrel együtt egy league-ban mindenki elkezdi a bosst ölni, nekem az FPS-em 3 fölé nem megy, sőt legtöbbször megfagy a kép. Neki viszont stabil 15-20 körül van, ami egyértelműen játszatóbb. Ráadásul nekem a játékban a grafikai setup is alacsonyabbra van véve mint neki.
A konfig:
Gyártó: Toshiba Modell: C55-A-1PX
CPU: Intel Core i5 4200m 2,5GHz Turbo boost 3Ghz (mindkét gép mindig 3GHz-n pörög)
GPU: nVidia 710M 1GB
RAM: 2x4gb 1600MHz (Samsung ha jól emlékszem)
Háttértár: Samsung 840 EVO SSD 250GB
OP. rendszer: Win 8.1 pro 64 bit
A Laptopok alatt Zalman NS2000-es hűtő van.Próbáltam rengeteg megoldást, videókártya drivert frissítettem, a játék config fájlát átírtam, újratelepítettem a gépet. A bios setup mindkét gépnek ugyan az. Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném!
-
-
Lioo
csendes tag
Az imént monitoroztam le mindkét gépet az Open hadware monitorral (átlagos játék terhelés), a CPU-k hőmérséklete végig 60 fok körül volt. A dolog amit fentebb említettem, tegnap történt, viszont nem hiszem hogy a melegedés okozta, mivel nem volt meleg a gép, és a ventilátora is alacsony fordulaton forgott ( a lehető legkisebb grafikai beállítással voltam) és így is megfagyott a kép elég sokszor.
-
Sipike19
tag
Üdv!
Van egy ismerősöm, akinek kéne egy külső GPU dokkoló, a cél, hogy legalább egy R9 380 belemenjen.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e kapni valami ilyesmit.Sipi
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #8779 üzenetére
Kis update:
A laptop osszerakva, letesztelve es ma atadva a futarnak -
beloadjoker
őstag
válasz Sipike19 #9131 üzenetére
Itt kellene inkább kérdezősködnöd szerintem eGPU tapasztalatok
[ Szerkesztve ]
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
k-adi
nagyúr
válasz Darth_Revan #9132 üzenetére
Már biztos nagyon várod tehát akkor pénteken várhatjuk a beszámolód?
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Gamer noti vásárlás előtt álok.Tanácsot szeretnék kérni, hogy 300k környékén mit érdemes venni?
Internetezés, filmnézés, letöltés és játékra lenne használva (MMO, FPS) -
Kobak 27
tag
Sziasztok!
Kértem már tanácsot korábban notebook vásárlással kapcsolatban, akkor több nagyon hasznos választ is kaptam. Ezeket, illetve a teszteket egyéb véleményeket meghallgatva a Lenovo Y 700-as noti mellett döntöttem, de kicsit elbizonytalanodtam. Az Y700-as elég komoly konfig lenne, mert 6700Hq procival, 16 giga rammal, ssd-vel együtt kérném, így lenne 342.000 Ft. Ahogy korábban írtam alapvetően nem játékra, hanem munkára használnám, igaz nem napi 8-10 órában, csak otthon, éjszaka.
A rengeteg hozzászólás alapján a másik gép ami szóba került, az az Asus G751-es. Ennek ugye 17"-os monitora van, viszont jóval drágább, ami nekem most nem igazán férne bele.
Tehát a fő kérdés, inkább Y700 (hordozni talán egyszerűbb, ha vinnem kell) és vegyek hozzá egy jó külső monitort (ami biztos, hogy kelleni fog) vagy G751, viszont szerényebb konfiggal vagy rosszabb helyen megvéve.
Konkrétan [erre] vagy ez de ebben nincs ssd, ami kellene.Mondanom sem kell, hogy a 400e Ft-os határ már nagyon messze van az eredeti 300 körülitől, így nehezebben kivitelezhető nekem.
A másik kérdés, hogy az Asusnak 15"-os méretben nincs hasonlóan jó laptopja, csak az 551-es, amit nem szeretnék.
Válaszokat előre is köszönöm. -
nagyúr
válasz Kobak 27 #9144 üzenetére
Egyik linkelt bolt sem ajánlott,könnyen belefuthatsz valami stiklibe.Gépügyben:gondolkodj kicsit előre is.Újabb játékok egyre erősebb vasakat fognak kérni,de a mostaniak is,azért szép grafikán játszani más mint egy diavetítés.A másik,egy 17,3-as géphez már nem kell külső monitor,pláne a G751-hez,aminek jó a színhűsége,full HD IPS kijelző,PWM mentes.
Szóval megéri kicsit többet rászánni.Hordozásnál nem mindegy,hogy 4 kg vagy 5 kg az a hátizsák? -
wanted5
őstag
válasz Kobak 27 #9144 üzenetére
350-ért van g751 965m-mel, ez csak azért nem éri meg mert kb 30 ezer felárért van már a 970m verzió ami cserébe sokkal erősebb
ezeknél a hűtés tuti rendben van, matt IPS kijelző, igaz nincs ssd, de egy jó 7200-as winyó általános napi használatra még mindig jó, egyáltalán nem lassúFord Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
Darth_Revan
veterán
Laptop futarnal, kiszalitas alatt...gyorsan ideert az UK-bol
-
Dhampir
félisten
-
Kobak 27
tag
Sajnos használt gép nem játszik, mindenképpen számla kell az áfa miatt.
Azt értem, hogy a G751-es jobb, de az nem számít, hogy nem 6700-as hanem 4720-as a procija vagy hogy nem DDR4-es, hanem DDR3-as a memóriája (1600vs 2133 Mhz)? Laikusként kérdezem.
SSD-t azért szeretném most beletenni, mert valószínű elég nagy fileokkal kell dolgoznom és nem akarom 1-2 hónap múlva újratelepíteni az egész gépet.
A boltok tudom, hogy nem annyira ajánlottak, viszont ott kb 400-ért benne lenne az, amit szeretnék.
Itt 403e Ft lenne ssd nélkül, ami még kb egy 20-as.
Nagy a dilemma, elsősorban a pénz miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest