Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz MaxxDamage #101441 üzenetére

    Én nem csak játszani szeretek a laptopommal. Példának okáért mint az talán feltűnt egyeseknek imádok másolgatni is vele. :D Állítgatni, tesztelgetni....annyi minden van még játékon kívül.

    peet05: Hány éve készül? Mennyi telt el az előző óta? Több mint 10 év? Szerintem most a konzolos és a PC-s változat is majd egy időben fog kijönni. Amúgy őrület mennyit kell várni egy ütős játékra. Úgy tudom az UE5 mai tudással lényegesen javít a munkatempón, minden felgyorsul. A CP2077 is javítsatok ki szinte egyszerre jött ki PC-re és konzolra. Az mindegy hogy más csapat.

    TeeBee73: Ami jött egy 2016-os példány. Lehet jobb is így adattárolónak, mint folyamatos használat mellett. Bírják ezek a strapát, de semmi sem örök életű. Legközelebb is használtan fogok keresni ha csak tároláshoz kell.

    PedroPascal, Csupati, MaxxDamage: Az ssd most nagyon magára haragított. Ez a bosszúm. :) Maxx: 16TB-os már van a PH-n is 60 körül. Jövőre nálam bármi lehet. ;]

    A felhőszolgáltatás nem biztonságos, főleg ebben a mai szeretünk háborúzni világban. Hatalmas feszültségek vannak a világ vezetői között. Gondolj csak bele mikor egymás vagyonát zárolják még Svájvban is (majd hozzányúlnak) akik büszkék rá hogy semlegesek. Nem teszem a dolgaimat ki hogy egy intésre akár töröljék, vagy belenézzenek. Ez olyan mint a digitális pénz, a kézzelfogható az mindig jobb. Minden ami nincs veled azzal zsarolható vagy. Sajnos efelé haladunk csak itt még nem érezzük. :R

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák