Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- OLED monitor topik
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
válasz
tikhunter #26 üzenetére
Akkor miért nem veszel eredeti Xbox controllert? Nekem az van PC-hez is. Nagyon fincsi.
Létezik xbox 360 controller for windows, amiből van wireless kivitel is természetesen. Én egy rendes box 360-as controllert használok pc-hez, egy kis ''Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows'' nevű kütyüvel. Ez a kütyü az összes wireless xbox 360-as cuccot használhatóvá teszi pc-n, s az ára se vészes. -
Kimmuriel
aktív tag
válasz
tikhunter #26 üzenetére
Az újabb gamepad adaptációkat nem ismerem, de nekem egy Logitech WingMan Cordless RumblePad-em van. Amikor vettem, nagyon húztam a számat, hogy hogy lehet ilyen sok pénzt kiadni érte (az anno 15e HUF körül volt), de az igazság az, hogy nagyon megérte! Én nagyon szeretem, nagyon szuper vele a játékélmény, a Force Feedback nagyot dob rajta, és az elemet sem zabálja olyan vészesen (tényleg hónapokig elég). Nekem az a véleményem, hogy érdemes egyszer egy kicsit több pénzt rászánni a dologra, és egyszer kell egy igazán jót venni, onnantól kezdve pedig nem kell bosszankodni azon, hogy egymás után vagdosod ki a kukába az olcsó gamepad-eket... Elnézve a két kütyüt, amit kinéztél magadnak... Nos, szerintem tök baromság a hűtés a Chillstream-be (persze ez az én magánvéleményem), innentől kezdve meg csak fölösleges árdrágító tényezőként szerepel, úgyhogy én helyedben a RumblePad 2-t venném. Szerintem nagyon elégedett leszel vele, ha benevezel rá.
Így néz ki az enyém:
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- La Quimera early access beszámoló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Politika
- NVIDIA® driverek topikja
- OLED monitor topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Bundle topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest