- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
-
IT café
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IMIIKE1998
őstag
Hali
Mekkora távot kell lekocogni megállás nélkül, hogy zsírt égessen? Nem sok felesleg van rajtam, de zavar, és szeretném "lemozogni". -
IMIIKE1998
őstag
Hali!
Kicsit off, de hátha valakinek van ötlete.
Szerintetek mi lehet az oka, hogy 19 évesen 171 centivel kereken 50 kiló vagyok. Van friss laborleletem, elvileg minden ok, picit alacsony a koleszterin. -
IMIIKE1998
őstag
Hali! Zsírégetésre milyen "edzéstervet" érdemes követni? Az lenne a cél, hogy formában maradjak, de ne veszítsek az izomtömegből.(Amit bringázással szedtem fel. )
Nem küzdök súlyproblémával, csak vonzó a sport nyugissága, és egyszerűsége. Azt olvastam, erre ideális a kisebb távok futása sprint szakaszokkal megspékelve. -
IMIIKE1998
őstag
válasz Peterhappy #33245 üzenetére
Nincs pulzusmérőm, így nem tudom pontosan. Amúgy ez egy körpálya volt, emelkedőkkel, lejtőkkel.(1100 m egy kör elvileg.)
-
IMIIKE1998
őstag
válasz ígyvanferi #33247 üzenetére
Van edzőcipőm, így jelenleg nem tervezem cserélni.
Vighpeter: A karóra jó vagy inkább a mellkaspántos verzió jobb?
Mindegy, jelenleg élvezem, így nem izgat annyira, de azért majd beruházok egyre. -
IMIIKE1998
őstag
válasz Peterhappy #33250 üzenetére
Köszi.
Nekem mázlim van, mert a körpálya gumis műanyag cuccal(nem tudom a pontos nevét) van befedve, ami elég kényelmes és kíméletes. -
IMIIKE1998
őstag
Csak én nem bírom a meleget? Ma végül sikerült lefutnom a szokásos távot, de a végére majd összeestem, szúrt a felsőtestem. Azóta jobb már, de nagyon kifárasztott ez a meleg.
-
IMIIKE1998
őstag
Az úgy szerintetek elég, ha heti 4x futok(amennyitől elfáradok, de nem annyira, hogy ne tudjam megcsinálni egy nap múlva), 3x pedig lazább bringázást iktatok be?
[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
Hali!
Lehet fura kérdés, de kerékpározásnál és futásnál is tapasztalom, hogy nálam komoly libidócsökkenést okoznak. Van összefüggés a kettő között? Honnan lehet azt egyáltalán tudni, hogy túledzed magad? -
IMIIKE1998
őstag
Sziasztok!
Futás után szoktam észrevenni, hogy nem tudok rendesen aludni. Éjszaka 10-12x kelek fel, forgolódom. Lehet összefüggés a kettő között vagy véletlen?
-
IMIIKE1998
őstag
Az elmúlt 10 évben mindig sportoltam valamit, futás, úszás, utóbbi 5 évben inkább kerékpár. Mivel nem futottam már egy ideje, nemrég újrakezdtem, bemelegítés, 5perc futás(tempós kocogás inkább), 3 perc pihenő. Ezt 3x megcsinálom és ennyi egy napra(+húzódzkodás, de azt eddig is csináltam). Lehet túl sok a futás? -
IMIIKE1998
őstag
válasz inf3rno #50911 üzenetére
Köszi. Inkább azért kérdeztem, mert a harmadik 5 percnél már majd elájultam, annyira kifáradtam. Ennyire el lehet szokni a futástól? Kerékpáron a nagyobb intenzitás sem gond, nem fáradom tőle közel sem ennyire, pedig van, hogy 1-2 órán át hasonlóan edzek, tehát pár percig ami belefér, utána kis pihenő(laza tekerés). Én azt gyanítom, hogy elszoktam tőle, azt hinné az ember, hogy egész fit kerékpáron, aztán futáson meg fél óra alatt elfogy az erő. A Magne-B6-ot lehet megpróbálom, bár én sosem használtam még étrendkiegészítőket.
lovace: Kora délután szoktam edzeni, este pont ezért nem is edzem már régóta.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz inf3rno #50916 üzenetére
Ez az egyik rossz szokásom, hogy nem mérek pulzust, de a kerékpárnál valahogy érzem, hogy mennyit kell mennem ahhoz, hogy kifáradjak, de ne eddzem túl magam. Ez a Covid dolog érdekes, hogy mondod, tudtommal nem estem át rajta, de nemrég kaptam vakcinát, igaz, mellékhatást, hőemelkedést nem tapasztaltam.
tomcica: Úgy tűnik. :/
Csak azt hittem, hogy a kerékpár valamilyen szinten kondiban tart, tehát nem nulláról kell kezdenem. Tévedtem.[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
válasz inf3rno #50919 üzenetére
Na kiderült, hogy én rontottam el.
1. Egy edzésnap után kell egy pihenőnap, hogy menjen az intenzitás.
2. Túl gyors voltam az első pár percben és elfogyott az erő. Visszavettem a tempóból és most kis gyaloglásos pihenőkkel 40-45 perc is megy.
3. Futás előtt jobban "be kell kajálni", mert itt sokkal hamarabb elfogy az energia, ha nem eszik az ember 1-1.5 órával előtte valami normálisat(gyümölcs+zabkása pl.).A medvés témára meg:
Én se futva, se kerékpárral be nem megyek egyedül az erdőbe, többször támadtak már meg kóbor kutyák, szerencsére akkor tesómmal voltunk kerékpárral, de nem ér annyit az egész. A város körüli ismert szakaszok is elég jók. Mindig csodáltam, amikor fiatal nők/férfiak egyedül, félelem nélkül járnak ilyen helyekre.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest