Új hozzászólás Aktív témák

  • mikrofon

    veterán

    válasz trialboj #34775 üzenetére

    "Fujinak nincs is full frame opciója, a sony ágon lehet fejlődni..."
    Ezt nem igazán értem. Mert oké az első része a mondatnak igaz, meg a másik is. De egymáshoz nincs közük.... A Fuji-n is lehet fejlődni, akár tudásban, akár képességben, akár élményben, de még technológiában is.... Ehhez nem feltétel a Full Frame, ha meg így nézzük akkor sokkal jobban lehet "fejlődni", mert ott a középkategória, a Fuji X széria után jöhet a gfx... Ha valaki tényleg szenzor méretben méri a "fejlődést"

    Amúgy lényegi különbség szerintem a Sony és a Fuji között az az, hogyha valaki a technológiát szereti, és szeret a képek kidolgozásával az utómunkával, PostProcess-szel foglalatoskodni, akkor a Sony a jó választás. Ha meg valaki élvezni szereti a fotózást "stílusosan" és PreProcess-re helyezi a hangsúlyt akkor a Fuji lehet. Amúgy meg mindkét rendszerben vannak belépőtől egészen a profi szintig vázak és objektívek is.....

    "Sok kiegészítő van hozzá, Fuji X-S10 hez Aliexpressen is kevés cuccot találtam."
    Nah ez meg aztán mi? és mi értelme?
    Még a teljesen új Fujifilm x-e4-hez is meg lehet venni már a kiegészítőket... Minden van az X-S10-hez is, az ali-n is...... Pont úgy mint bármelyik Sony-hoz.

Új hozzászólás Aktív témák