Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz Teasüti #33747 üzenetére

    Ahogy szép lassan elkezdenek elérhetők lenni a Fuji vázakban is a stabik, meg fog változni a fórumozók véleménye arról, hogy kell-e. Idáig “természetes” volt hogy nem kell, minek az (akárki akármit mond, fanság miatt: ha nem elérhető akkor a fan nem fogja elismerni hogy jó lenne), onnantól majd ha tudja a váz akkor azt fogja mondani a fan is hogy jó, sőt jobb mint a konkurenseké.

    Ha videó közben problémája van vele az embernek mert alátámasztja a gépet akkor ki kell kapcsolni az ilyen esetre az ibist és kész.

    (Amúgy meg a felvetésedhez annyit, hogy szerintem ha a szenzor mozog és stabil a kép, akkor pont azért mert stabil a kép, az esetleges koszfolt is azonos helyen van a képen tehát éppen hogy könnyebb eltüntetni posztban mint egy stabi nélküli felvételen rángatózó koszfoltot. Posztban ugyanis a képpel dolgozol, ami stabil, nem pedig a mozgó szenzorral.)*

    *mondom ezt úgy hogy szerintem életemben nem ütőmunkáztam videót de meglepőnek tartanám ha egy ibis miatti stabil képen a koszfolt “vándorolna” a felvételen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák