Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Egy kis (enyhén elfogult) teszt az XF 56mm f/1.2-ről. Sajnos csak Google cache-ből lehet visszakeresni, mert eltűnt az eredeti (talán túl korán posztolta).

    Egy kis idézet:

    "Sharp. This thing is sharp wide open, sharp closed down. I haven’t tried but I believe it’s probably sharp with the lens cap on — yeah, hyperbole. Seriously, this is Fujifilm’s at its best: just like the 23mm, it doesn't disappoint. Minimum focussing distance is a hair over two feet so don't expect to be doing macro work; this is not the XF 60mm"

    Jajj de venném-vinném! :) Bár úgysem mostanában lenne pénzem egy ezer dolláros objektívre, de pont ezért panaszkodtam még pár hónapja, lassan már mindenféle objektív van a Fujifilm X rendszerben, csak egy igazán tökös portré üveg nem, ami meglehetősen érthetetlen, hiszen az egész Fujifilm imázs tíz körömmel kapaszkodik a divatfotósokba. Az XF 60mm jó kis cucc, de nem portréhoz tervezték. De úgy tűnik megérte várni. Most pedig lehet kezdeni gyűjtögetni. Nem csak erre, hanem az X-E2-re is, mert ezt a varázsgömböt nem fogom feltenni az X-A1-re... :D

Új hozzászólás Aktív témák