Új hozzászólás Aktív témák

  • Land

    veterán

    Kamerában erős telefont keresek. Nyilván egyéb szempontokat is figyelembe fogok venni, de ha van közöttük nagyon gyenge, akkor azt kénytelen leszek kivenni a listámról.

    Preferenciák: Fontos a jó nappali kép (ebben szerintem mind jó lehet), optikai képstabilizátor, a jó zoom (mennyire hasznos/fontos a P30 Pro 5x-ös optikai zoomja a többihez képest?), gyengébb fényviszonyoknál/beltérben jó kép (na ez az a rész, ahol egy középkategóriás telefon elhasal. pl az Mi 9T-m is itt gyengusz), korrekt éjszakai kép illetve jó automata fotó minőség (nem hinném, hogy nagyon matatni fogok a beállításokban a jobb cél érdekében).

    Listám: Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S10e, Oneplus 7T, Oneplus 7T Pro, Google Pixel 4XL (jó kérdés emberi áron honnan szerezhető be), Xiaomi Note 10, Huawei P30 Pro->esetleg van amit kihagytam droid vonalon és a kameráján kívül is jó telefon?

    (Senkit nem szeretnék befolyásolni, de mint telefon, rendszer stb a Oneplus felé nézelődnék szívem szerint, de ha rossz a kamerájuk, akkor nem.)

    Várjam meg ezek közül bármelyiket?
    Samsung Galaxy S10 Lite, Xiaomi Mi 10/Mi 10 Pro, + bármi amely nem lesz horror áron és jó minőséget ígér.

    Köszi! :R

    Pixel 8 8/128 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive

Új hozzászólás Aktív témák