-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Lecseréltem az n73-am egy 5800-ra
Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Nagyon gyorsan lehet vele lövöldözni (egész fura n73hoz képest)
Így pár kattintás után közel azonos szinten van az n73al.ami azért nem rossz.
Egy kép a tegnapi havazásról(szentendrei út)
minden tök automata, még fókuszálni is alig hagytam,nehogy baja essen v40es szoft, 5800 blue[link]
Nekem elegendő a minősége amit egy mobiltól elvárok. nagyon szépen megörökítem vele az adott pillanatot,HA nincs nálam fotóóóaparáát.
Nagy előnye,hogy pikk-pakk működik,és gyors(bár lehet hogy csak n73hoz képest)
Nagy hátránya,ami szánalmas,hogy a led belevilágít a kamerába.pontosabban a hátlapon lévő kis led-"lencsék" nem szeparálják el eléggé a fényt....orvosolható,de akkor is ciki..
Ha valaki kíváncsi a minőségre, akkor csak kívánjon,és csinálok vele amit akar
(én anno szerettem volna vkit megkérni,mert kardinális pont volt,hogy hozza-e az n73at,de nem találtam segítőre )
Ja és még annyit,hogy az n73 az összes sötét képen kékes fátylat használ fekete helyet,,ami nagyon undorító. ezt az 5800 már nem csináljaÉs egy jobban sikerült kép ideális körülmények között az n73tól a retró kedvéért
[link]Hodor. Hodor? Hodooor!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest